İzmir Sohbetleri

aaaaaaaaaa dremim canim gülmek gülmeyi getirir hüzün hüzünü sakin devamli gül oldumu
bak o zaman her sey pozitif olacak göreceksin ben buna cok inaniyorum ablam

Diğer iller alınmasın,Herkes bir DÜZCE\'li tanısın,dostluğun sevginin ve güven\'in tadına varsın.tanıyorsan zaten sözüm yok çok şanslısın.....

ÇAKILIM BAK BU SANA.....opuyorumnanaktan

:lepi: Bir ızmir'li olarak topiği görünce selam vermeden geçmek istemedim... Güzel ızmir'imizin güzel bayanları hayırlı geceler diliyorum hepinize turkbayragi ...

hıh şöyle bak gülmek sana ne kadar çok yakışıyor bidaha ağlarken görmiyim seni canım benimmmmŞeniz
tmm cnmm opuyorumnanaktan
aaaaaaaaaa dremim canim gülmek gülmeyi getirir hüzün hüzünü sakin devamli gül oldumu
bak o zaman her sey pozitif olacak göreceksin ben buna cok inaniyorum ablam

tmm ablacımm gülücem merak etmee sen inanıyosan eminim öle olur ablacımm opuyorumnanaktan

Diğer iller alınmasın,Herkes bir DÜZCE\'li tanısın,dostluğun sevginin ve güven\'in tadına varsın.tanıyorsan zaten sözüm yok çok şanslısın.....

ÇAKILIM BAK BU SANA.....opuyorumnanaktan

canımmmmmm ablammmmm benim çok seviyorum hepiniziiiiiopuyorumnanaktan

ıcedream hoşgeldin canımmm.....topiğimiz çok şenliklidir her zaman bekleriz.....kaydirigubbakcemile5

sen bir incisin bilsen ne cicisin sana canım diyememki canımın içisin...opuyorumnanaktan

dreecim bu da sana tatlıM....

ay canlar sol gözüm segiriyor cok sinir oldum valla niden kine akannehir
hayır olsun ablacımm. :Saruboceq:

sen bir incisin bilsen ne cicisin sana canım diyememki canımın içisin...opuyorumnanaktan

dreecim bu da sana tatlıM....

ahh ablam yaa sende bnm canımınn ta içisinnn çok duygulandım bn yaaaaa offf mafoldumben

amannnn miss gibim köpüklü gayfemde geldii sağol biitoosum... bu kahve hisar önündeki fincanda pişenlerden demi ... hemen anlarım da :1rolleyes: yerimseniben

hayır olsun ablam eskıler üç kere ovup hayır olsun de gecer derlermıs dene bakalım gecıcekmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…