lady ablam hoşşşgeldin.....onlar en ağır misafirimiz.....:roflol::roflol:kızlar evi 1 misafir basınca aniden çıkmak zorunda kaldım. neyse şimdi gelebildim. opuyorumnanaktan
misafir kimdi biliyor musunuz eşim.:roflol::roflol:
uzun zamandır işten eve erken gelemiyordu. bugün birazda dinleneceği tutmuş.:roflol::roflol:
erkenden geldi. tabii çok şaşırdım. hayırdır dedim. tatil benimde hakkım dedi.:sm_cool:
sagol ortim söyledim valla opuyorumnanaktansağ gözüm sağlığıma, sol gözüm varlığıma....delikafaduldenderler ortim sen de öyle söyle.....gerçi binim oğlum sinirsel der hep....:hulya:
hayır olsun ablacımm. :Saruboceq:
hayirdir insallah dremimopuyorumnanaktan
ahh ablam yaa sende bnm canımınn ta içisinnn çok duygulandım bn yaaaaa offf mafoldumben
afiyet olsun canim bal seker olsun evet onlardanopuyorumnanaktanamannnn miss gibim köpüklü gayfemde geldii sağol biitoosum... bu kahve hisar önündeki fincanda pişenlerden demi ... hemen anlarım da :1rolleyes: yerimseniben
hayır olsun ablam eskıler üç kere ovup hayır olsun de gecer derlermıs dene bakalım gecıcekmı?
artık çok geç cnmmm...dreamcım canım benım sakın muslukları acma bak sulara zam gelmıs:roflol:
artık çok geç cnmmm...
ablalarımm bn biraz kaçıyorum çünkü şuanda kendimi iyi hissetmiyorum ağlamaktan durduramıyorum kendimi gelirim yinee öptüm şimdilik sizii ..
niye ağlıyosun aaaaa......:1no2:kızarız bak şimdi......kafamçokkarıştıtatlım bırak ağlamayı yaw....yasakkelime.gel şuraya 2 çift laf edek......su akar yolunu bulur ablam....artık çok geç cnmmm...
ablalarımm bn biraz kaçıyorum çünkü şuanda kendimi iyi hissetmiyorum ağlamaktan durduramıyorum kendimi gelirim yinee öptüm şimdilik sizii ..
bugüller sizlere kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?