İzmir Sohbetleri

kızlar evi 1 misafir basınca aniden çıkmak zorunda kaldım. neyse şimdi gelebildim. opuyorumnanaktan
misafir kimdi biliyor musunuz eşim.:roflol::roflol:
uzun zamandır işten eve erken gelemiyordu. bugün birazda dinleneceği tutmuş.:roflol::roflol:
erkenden geldi. tabii çok şaşırdım. hayırdır dedim. tatil benimde hakkım dedi.:sm_cool:

gecenin rengine bürünmüşsede acılar unutmaki her gecede sevgiyle gülümseyen binlerce yıldız var en önemlisi geceleri gündüz yapan mükemmel bir yüreğin var...

ortim bu da sana can ortimm....opuyorumnanaktan

lady ablam hoşşşgeldin.....onlar en ağır misafirimiz.....:roflol::roflol:

sağ gözüm sağlığıma, sol gözüm varlığıma....delikafaduldenderler ortim sen de öyle söyle.....gerçi binim oğlum sinirsel der hep....:hulya:
sagol ortim söyledim valla opuyorumnanaktan
hayır olsun ablacımm. :Saruboceq:
hayirdir insallah dremimopuyorumnanaktan

ahh ablam yaa sende bnm canımınn ta içisinnn çok duygulandım bn yaaaaa offf mafoldumben

amannnn miss gibim köpüklü gayfemde geldii sağol biitoosum... bu kahve hisar önündeki fincanda pişenlerden demi ... hemen anlarım da :1rolleyes: yerimseniben
afiyet olsun canim bal seker olsun evet onlardanopuyorumnanaktan
hayır olsun ablam eskıler üç kere ovup hayır olsun de gecer derlermıs dene bakalım gecıcekmı?

onuda yaptim canim gecti valla sagolun canlarimopuyorumnanaktan

Akan nehri bıcakla kesmk ne kadar zorsa seni kelimelerle anlatmak o kadar zor ablam....çünkü sen bu yalan dunyann bulamadıgı en tatlı insansın...

lady ablacım bu da senin için....opuyorumnanaktan

geçtimi bitoş ablammm sevindim vallahi şimdi ne varsa eskılerde var desenekaydirigubbakcemile3

dreamcım canım benım sakın muslukları acma bak sulara zam gelmıs:roflol:
artık çok geç cnmmm...
ablalarımm bn biraz kaçıyorum çünkü şuanda kendimi iyi hissetmiyorum ağlamaktan durduramıyorum kendimi gelirim yinee öptüm şimdilik sizii ..

Insanın en yakın dostu golgesidir ama o da insanı karanlıkta terk eder.. seni karanlıkta terk etmeyen dostların seninle olsun....

ıcedream bu da sana arkadaşım....opuyorumnanaktan

artık çok geç cnmmm...
ablalarımm bn biraz kaçıyorum çünkü şuanda kendimi iyi hissetmiyorum ağlamaktan durduramıyorum kendimi gelirim yinee öptüm şimdilik sizii ..

yaa canım benim bak bende başlıycam sımdı tam olucak yanı senağlama üzme kendini bitanem bende kocaman öpüyorum senı opuyorumnanaktan

evet sibelcim. en ağır misafirlerimiz eşlerimiz.:roflol::sm_cool:
allah eksikliklerini vermesin. temel taşımız.opuyorumnanaktan

artık çok geç cnmmm...
niye ağlıyosun aaaaa......:1no2:kızarız bak şimdi......kafamçokkarıştıtatlım bırak ağlamayı yaw....yasakkelime.gel şuraya 2 çift laf edek......su akar yolunu bulur ablam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…