İzmir Sohbetleri

çokk geçmiş olsun canım benim.Allahım şifa versin anneciğinee.dediğin gibi dahada kötü hissederse kendini hastaneye götür canım.kıyamam sana canım Rabbim dermansız dert vermesinn:teselli:

çokk geçmiş olsun canım benim.Allahım şifa versin anneciğinee.dediğin gibi dahada kötü hissederse kendini hastaneye götür canım.kıyamam sana canım Rabbim dermansız dert vermesinn:teselli:

çok sağol bitanem amin bende öyle diyorum geçicek inşallah mafoldumben benimde moralim bozuktu kafam dağılsın biraz dıye gireyim dedim canımopuyorumnanaktan

canımmm ablamm gelmiş hoşgelmişşş :))
nasılsın sibel ablacımmm opuyorumnanaktan

hoşbulduk canlarım.....çakılım annene ne oldu......hemen acile götür bence......Rabbim acil şifalar versin.....:Saruboceq:

hoşbulduk canlarım.....çakılım annene ne oldu......hemen acile götür bence......Rabbim acil şifalar versin.....:Saruboceq:

gitmek istemiyor ablacım ya sinirleri bozuluyormus bizimki biraz evhamlıda panik yapıyor bakalım şimdilik bekliyorum inşallah gerek kalmaz çok sağol ablam benim

oohhh süper bitoş ablamdaaa gelmiş dörtlümüzü tamamladık yinee
nasılsın ablacımmm opuyorumnanaktan

bitoş ablamda sibel ablamda gitmişler :gitme: dreamcım canımmmm nerdesin sendemi gittin yoksa mafoldumben

görüşürüz çakılım bnde kaçıyorum o zaman yine dörtlü biraraya gelince gelirim öptüm hepinizii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…