kızlar ben de kaçar....hepinize een iyi geceler....en güzel sabahlar olsun....opuyorumnanaktan
bitoş ablam sende içmelmaz:
yaa canım benim bak bende başlıycam sımdı tam olucak yanı senağlama üzme kendini bitanem bende kocaman öpüyorum senı opuyorumnanaktan
niye ağlıyosun aaaaa......:1no2:kızarız bak şimdi......kafamçokkarıştıtatlım bırak ağlamayı yaw....yasakkelime.gel şuraya 2 çift laf edek......su akar yolunu bulur ablam....
canim ne oldu bu kadar üzme kendini gercekten iyi degil biraz rahat olmayi dene bitanem:çok üzgünüm:
dremcim cakilim nirdesiniz canlar
ben burdayım ablaaammmm ama dream cıktı :gitme:
cok kötü oldugunu bile bile iciyoruz bu mereti bir birakabilsem keske
esim yavrularim icmiyor sükürler olsun kizim nefret ediyor hemsirelik okuyor kendisi daha bir sinir oluyor:jeyyar:
hayırlı geceler arkadaşlar bebeğim uyandı ... acıkmış opuyorumnanaktan ...görüşmek üzere :enbuyukkk:
geldim canlarımm..
şimdi daha rahatım bn böle ağlayınca açılıyorumm yoksa çok sıkıyorum kendimi ama şimdi iyiyim merak etmeyinn..iyiki varsınızz sizi çok seviyorumm çokk
ne guzel bende içmiyorum hiçde içmeye niyetim yok sende bırakabılsen keske ablam ciğerlerine yazık mafoldumben
dream gelmıs oleyyyy bende seni cok seviyorum canımmm sen aglama dayanamam aglama gözbebeğim sana kıyamam opuyorumnanaktan
dremim gelmis canim benim sen üzülünce gercekten icim aciyor sanki kizim gibi yapma böyle üzme kendini bitanem
suyum pinarim hosgeldin nassin bidenemopuyorumnanaktanmerhaba kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
üzülmüyorum ablacım yeter ki sende üzülmee..
bişiler üstüste gelince arada oluyo böyle ama şimdi daha iyiyim merak etme senn üzülmene dayanamam ablammm opuyorumnanaktan
kızlar ben kacıyorum size doyum olmaz ama çok uykum geldı gözlerım kapanıyor hepınızı cokkk sevıyorum ıyı geceler tatlı rüyalar beni unutmayınnnn kocaman öptümmmopuyorumnanaktan
kızlar ben kacıyorum size doyum olmaz ama çok uykum geldı gözlerım kapanıyor hepınızı cokkk sevıyorum ıyı geceler tatlı rüyalar beni unutmayınnnn kocaman öptümmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin cnm sen nasılsın :)merhaba kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
tmm ablam merak etme sen gönlünü ferah tut opuyorumnanaktanolur muhakkak hepimizde oluyor aglayinca acilir insan sIkILma o kadar canim benim rahat olmayi dene sonradan cok sIkIntilar cekersin ablam benim opuyorumnanaktan
dremim ikimiz kaldik galiba canim cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?