hoşbulduk canım ablam nasılsın ben çookk iyiyim..sırnaşık şeykeyfim yerinde şükür sen nasılsın ablam güzeller güz<eli kızında iyidir inşallah selamlar.opuyorumnanaktanay ay kuşum gelmiş. hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan
hg canımmm naberrrrropuyorumnanaktan
geldim çakılımmm opuyorumnanaktan
sıra sibel ablamda oda gelir birazdan heraldee :))
selam hanımlar herkes iyidir inşallahh opuyorumnanaktan
[/QUOTslm canım tanışalım hg emegıne saglık cook gusel yazına.s.
merhaba ben en yaşlı izmirliyim aranızda.:roflol::roflol::roflol:
h.b. canımın içi çook iyiyim zemuszemusbugün yine dokotra gttik bi hastane var egepol diye doğum için görüşmeye çok memnun kaldımsositososito bebişim şu an 250 gr mmış..şu anda oynuyo geceleri hareketlniyo yandımmı neakannehir
selam hanımlar herkes iyidir inşallahh opuyorumnanaktan[/QUOThoşgeldin balım bırakmayın buraları öksüz...lmaz:
sibel ablamada ses edelim duyar belkim..:hulya:
canim hosgeldin kusuummmmm
nasilsin ablamopuyorumnanaktan
dremm im canim hosgeldinnnnnnnnopuyorumnanaktan
merhaba ben en yaşlı izmirliyim aranızda.:roflol::roflol::roflol:
bende kastamonuluym ama ızmırlı oldum sayenızde ben en yaşlı izmirlı olarak güneş ablayı bılıyordumopuyorumnanaktan
selam hanımlar herkes iyidir inşallahh opuyorumnanaktan[/QUOThoşgeldin balım bırakmayın buraları öksüz...lmaz:
kuşum ıyım ablam senı gordum daha ıyı oldumm
selam hanımlar herkes iyidir inşallahh opuyorumnanaktan
iyiyim tatlım sen nasılsın:))hg canım nabera.s.
hoşbuldum canım ablamm nasılsın opuyorumnanaktandremm im canim hosgeldinnnnnnnnopuyorumnanaktan
hoşbulduk cnm nasılsınopuyorumnanaktangeldim çakılımmm opuyorumnanaktan
merak etme tatlım bırakmıyoruzz :))
sibel ablam bana daha yakın en ıyısı ben cagırayım belki sesim gider ablacımmmmmmmm gel hadı özledık seniiiiiiiiiiii :sm_cool:
suanda mesafe olarak en yakın bana çakılım
[
bitoşummm ne yapıyon ablam dün gece seni ,AYLİNİ gördüm rüyamda kız hayırlara çıksın inşallah...a.s
ayy ben bugün zeliha_zelihamı gördüm çok memnun oldm..söylmeden edemiycem..
burdayim seherim
hoşbulduk canım ablam nasılsın ben çookk iyiyim..sırnaşık şeykeyfim yerinde şükür sen nasılsın ablam güzeller güz<eli kızında iyidir inşallah selamlar.opuyorumnanaktan
cnım bende öptüm seni iyiyim siz nasılsınız ayyy oğluşumda selamlıyo sizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşbuldumm cnmm nasılsınopuyorumnanaktanhoşgeldın canımmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?