İzmir Sohbetleri

ay ay kuşum gelmiş. hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım ablam nasılsın ben çookk iyiyim..sırnaşık şeykeyfim yerinde şükür sen nasılsın ablam güzeller güz<eli kızında iyidir inşallah selamlar.opuyorumnanaktan

hg canımmm naberrrrropuyorumnanaktan

cnım bende öptüm seni iyiyim siz nasılsınız ayyy oğluşumda selamlıyo sizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah ıyılık versın canım allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın bebişini çok güzel bır duygudur eminim

sibel ablam bana daha yakın en ıyısı ben cagırayım belki sesim gider ablacımmmmmmmm gel hadı özledık seniiiiiiiiiiii :sm_cool:

hg canım nabera.s.
iyiyim tatlım sen nasılsın:))
dremm im canim hosgeldinnnnnnnnopuyorumnanaktan
hoşbuldum canım ablamm nasılsın opuyorumnanaktan

kızikoşum yattı. malum çalışmaya başladı. sabah erkenden kalkıp yollara dökülüyor. akşamda eve ancak 7 de düşüyor. yorgun ve bitkin. mamasını yiyip, az oturuyor. sonra bakıyorum gözleri kapanıyor. delikafadulden
eh ana yüreği pek dayanmıyor. bende sessizce odamda oturup eşimin işten dönüşünü bekliyorum. o da birazdan gelir. tabii ne yiyecem diye sorar. :roflol::roflol::roflol:
ben çalışırken hep uykusuzluktan yakınırdım. şimdi kızımda aynı ben.:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…