iyiyim tatlım sen nasılsın:))
hoşbuldum canım ablamm nasılsın opuyorumnanaktan
hoşbulduk cnm nasılsınopuyorumnanaktan
merak etme tatlım bırakmıyoruzz :))
suanda mesafe olarak en yakın bana çakılım
evet canım sen yoktun ondan dedım simdi sen cagır bakalım gelıcekmıhihoyyyt
bende kastamonuluym ama ızmırlı oldum sayenızde ben en yaşlı izmirlı olarak güneş ablayı bılıyordumopuyorumnanaktan
yok ben daha yaşlıyım galiba. benim yaş 55.:roflol::roflol::roflol:
ay senı aramaktan yoruldum kk da:roflol::roflol::roflol:
iyiyim tatlım sen nasılsın:))
hoşbuldum canım ablamm nasılsın opuyorumnanaktan
hoşbulduk cnm nasılsınopuyorumnanaktan
merak etme tatlım bırakmıyoruzz :))
suanda mesafe olarak en yakın bana çakılım
saol dream ıyıym şükür senı gordum daha mutlu oldum
merhaba ben en yaşlı izmirliyim aranızda.:roflol::roflol::roflol:
ayyy inşallah yaşlandığımda senin gibi olurum..güzel ,zarif, hoş...
acaba senin kadar genç varmı içimizde ablacım..opuyorumnanaktan
allah ıyılık versın canım allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın bebişini çok güzel bır duygudur eminim
aminnnn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:ecrin_bebek:
sibel ablam bana daha yakın en ıyısı ben cagırayım belki sesim gider ablacımmmmmmmm gel hadı özledık seniiiiiiiiiiii :sm_cool:
seslen seslen gel artık sibel ablam ev sahibesi hadiii ..özledim senüüopuyorumnanaktan
bende kastamonuluym ama ızmırlı oldum sayenızde ben en yaşlı izmirlı olarak güneş ablayı bılıyordumopuyorumnanaktan
bitanem ablam nereli olduğun değil burda olman önemli..bikere öpeyimmiŞeniz
Şeniz yine öptümkaydirigubbakcemile3kuşum ıyım ablam senı gordum daha ıyı oldumm
hayirdir ablam nasil gördün :1shok:
zeliha kim ablam:1hug:
zeliha biim üyelerden bayadır oda giremiyomuş..uğrar sanırım yakınlardaCADIARZU ondanda müjdeli haberler var
ay senı aramaktan yoruldum kk da:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:ah bitoş ah bende bende girince onu arıyom yakaladım diyom başka topiklerden çıkıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy inşallah yaşlandığımda senin gibi olurum..güzel ,zarif, hoş...
acaba senin kadar genç varmı içimizde ablacım..opuyorumnanaktan
aminnnn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:ecrin_bebek:
seslen seslen gel artık sibel ablam ev sahibesi hadiii ..özledim senüüopuyorumnanaktan
bitanem ablam nereli olduğun değil burda olman önemli..bikere öpeyimmiŞeniz
Şeniz yine öptümkaydirigubbakcemile3
zeliha biim üyelerden bayadır oda giremiyomuş..uğrar sanırım yakınlardaCADIARZU ondanda müjdeli haberler var
:roflol::roflol:ah bitoş ah bende bende girince onu arıyom yakaladım diyom başka topiklerden çıkıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benım coook saolll bende opüyorum senıııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol dream ıyıym şükür senı gordum daha mutlu oldum
ay kızlar hızınıza zor yetişir oldum.kaydirigubbakcemile3
kızikoşum yattı. malum çalışmaya başladı. sabah erkenden kalkıp yollara dökülüyor. akşamda eve ancak 7 de düşüyor. yorgun ve bitkin. mamasını yiyip, az oturuyor. sonra bakıyorum gözleri kapanıyor. delikafadulden
eh ana yüreği pek dayanmıyor. bende sessizce odamda oturup eşimin işten dönüşünü bekliyorum. o da birazdan gelir. tabii ne yiyecem diye sorar. :roflol::roflol::roflol:
ben çalışırken hep uykusuzluktan yakınırdım. şimdi kızımda aynı ben.:sm_cool::sm_cool:
yok ben daha yaşlıyım galiba. benim yaş 55.:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:akannehir
kusumm nasil gördün rüyanda aaaaaaa söyle valla catlicam delikafadulden
ya güzel gördüm Aylinle ikimiz ipler alıyoruz beyaz beyaz sana gösteriyoruz sen Annemle bişeyler yapıyosun..örüyosunuz işte.ağabimi görüyorum o arada yanımıza gelmek istiyo ama biz çok yüksekteyiz onun yanımıza gelmesi için çok büyük bi merdeveni çıkması gerekiyo felan öylee işte garipti ama..
kızlar kızikom alışveriş yapmış. 2 tane kupa geldi. harika şeyler. artık nestcafemi bununla içiyorum.
diğeride kızikomun.
ayy kıyamam bilmemmi benim anneciğiimde öyleydi anneler Allah hiç birini eksik etmesin başımızdan:Saruboceq:işe başladığıı bilmiyordum hayılısı olsun ablamopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol:akannehir
ya güzel gördüm Aylinle ikimiz ipler alıyoruz beyaz beyaz sana gösteriyoruz sen Annemle bişeyler yapıyosun..örüyosunuz işte.ağabimi görüyorum o arada yanımıza gelmek istiyo ama biz çok yüksekteyiz onun yanımıza gelmesi için çok büyük bi merdeveni çıkması gerekiyo felan öylee işte garipti ama..
cok güzel görmüssün kusum bak ip yol demek beyaz iyi haber kismet murad demek bir kismet haberi varyükseklik cok iyi rabbim hayirlara cikarsin insallah hamislerin rüyalari cikarmis benim tatli hamisim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cokgüzeller ya güle güle kullan
ablacım bayıldım kupalara ohhh afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?