İzmir Sohbetleri

selamnlar bende geldim internet olmuyordu simdiye kadar ugrastim ikide bir düsüyor nasilsiniz sekerleropuyorumnanaktan

Bitoş ablam hoşgeldin a.s.

ıyiyim ben. Sen nasılsın?

Sibel ablacım sen nasılsın?

ben geldimmmm opuyorumnanaktan bitoş ablam sibel ablam hoşgeldiniz a.s. sibel ablam nerdeydin çooooooook özledim seni iyimisin ablacım dün gecede yoktun merak ettimmafoldumben

hosgeldiniz canlarim iyiyim sükürler olsun iyiliginize duaciyim opuyorumnanaktan
yaman iyi olmana sevindim canimopuyorumnanaktan

hoşgeldin ablammmm tatil nasıl geçiyor bakalım güzelce dinlen ablacım gez dolaş:dance:

dinleniyorum gercekten cakilim birazdan öbür isime gidecegim öglenden sonra 1,5 saat calisiyorum o isten izinli degilim

anladım ablacım kolay gelsın o zaman sana bu arada sen ne iş yapıyordun ben onu blimıyorumCADIARZUsakıncası yoksa tabi :kedi:

niye sakincasi olsun canim sabahlari huzur yuvasinda calisiyorum temizlik islerini yapiyorum
aksamlarida cocuk yuvasinda calisiyorum

Bitoş ablam Allah sana kolaylık versin. Bizimde akrabalar var Almanya'da onlarda sabah başka öğlen başka işe gidiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…