bende bunlar bana sanmıştım yaaaaa:):gitme:
hıh çıkıom işte kıskançlığımdan çatlamazsam iidir de ben nasıl uyucam bu dertle allahım......unutulmuşum unutulmuşum unutulmuşummafoldumben:enbuyukkk:
iyi geceler sihircim tatlı rüyalar kalbimizdesinn unutmaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankoccaman sevgim ve öpücüklerimle ii geceler ablam,dream ve çakıl hemşehrilerim sevgiyle saygıyla ve hep huzurla kalın...ii geceler izmirin güzel hatunları...............(bana sölenmesede ben sölerim hıhhhhhhhhh)
koccaman sevgim ve öpücüklerimle ii geceler ablam,dream ve çakıl hemşehrilerim sevgiyle saygıyla ve hep huzurla kalın...ii geceler izmirin güzel hatunları...............(bana sölenmesede ben sölerim hıhhhhhhhhh)
koccaman sevgim ve öpücüklerimle ii geceler ablam,dream ve çakıl hemşehrilerim sevgiyle saygıyla ve hep huzurla kalın...ii geceler izmirin güzel hatunları...............(bana sölenmesede ben sölerim hıhhhhhhhhh)
hayret ediyorum kizlar üni bitiriyorsun birde is bulamiyorsun hayret burda üni bitirmek zor herkez hemen meslek yapmak istiyor bitirende is hemen buluyor anlamiyorum gercekten benim kizim su anda hemsirelik okuyor 1 senesi var meslek olarak sonra üni ye gidecek fakat is bulma sansi var tamam cok da hemen degil ama bulunuyor
ben cıkıyorum ablacım ve dreamım sizlere doyum olmaz ama çok uykum geldı ıyı geceler tatlı ruyalar kendınıze cok ıyı bakın kocaman öpüyorum sızı benı unutmayın tamammı opuyorumnanaktan
ben cıkıyorum ablacım ve dreamım sizlere doyum olmaz ama çok uykum geldı ıyı geceler tatlı ruyalar kendınıze cok ıyı bakın kocaman öpüyorum sızı benı unutmayın tamammı opuyorumnanaktan
valla ablacım burda en ıı univ bıtırmiş olsan bile bir süre iş bulma sıkıntısı çekiliyo.bn aylardır iş arıyorum doğru düzgün bi iş bulamadım.insanlar hep az maaşla çok emek istiyolar.karşılarındaki çalışan mı hamal mı bilmiyolar.bnde mesleğimi yapmayı düşündüğüm için geçici bi iş değilde alanımla alakalı bi iş olmasını istiyorum.e bide istanbulun biraz ucunda kaldığımız için çağırıldığım yerlerde oturduğum yeri uzak buluyo oda dezavantaj oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?