İzmir Sohbetleri

çakılım hojjjgeldin....nasılısın güzel kuşummmm....

canım ablacımmmmmmm hoşbuldum iyiyim ablacım sizleri görünce daha iyi oluyorum sen nasılsın dün gecede yoktun merak ettim çooook özledim ablam seni yaaa iyisin dimi opuyorumnanaktan

yaprak dökümü ne bakam diye kaldim normalde bakmiyorum bu gün takildim
yapraklari döküle döküle bitemedi dizi

:roflol::roflol::roflol: evet ablam yaaa bütün dertlerde bu aileyi buluyor cemede yazık oldu vallahi göz göre göre gitti çocuk mafoldumben

:roflol::roflol::roflol: evet ablam yaaa bütün dertlerde bu aileyi buluyor cemede yazık oldu vallahi göz göre göre gitti çocuk mafoldumben

gercekten karisida kadin degil adamin agrisi var biliyor bir bakmaya gitmiyor soguk nevale sinir oldum gercekten ben bakmiyorum bu gün baktim:jeyyar::jeyyar:

bn geldimm canlarımmm nasılsınız bakalımmmopuyorumnanaktan
deli olucam bnm şu ınt sayfası hep KK'da hata verip kapanıyo sinir oluyorum.diğer topiclerede bakamıorm yaaaaa kötükedihüso

gercekten karisida kadin degil adamin agrisi var biliyor bir bakmaya gitmiyor soguk nevale sinir oldum gercekten ben bakmiyorum bu gün baktim:jeyyar::jeyyar:

sorma ablam yaa bende gıcık oldum cocuk agrım gecmedı dıyor oda gıt ilaç al gecer dıyor ınsan bır merak eder doktora falan goturur cocugun yanına bıle gıtmedı bır kere nasıl oldun bır ıhtıyacın varmı dıye cocugun tlf calıyor yerınden bıle kalmıyor gıcıkkkkkkklava:

dizi yaprak dökümünden cikti agac yikildi valla ben bu kitabi okudum yillar önce bu kadar degil yani bunaltti artik

deli olucam bnm şu ınt sayfası hep KK'da hata verip kapanıyo sinir oluyorum.diğer topiclerede bakamıorm yaaaaa kötükedihüso

hoşgeldın bıtanemmmmmmmm ıyıyım sagol canım benım sen nasılsın bakalımopuyorumnanaktan

hosgeldin dremim canimmmmmmmopuyorumnanaktan
ayaklarımda yastıklarla buraya laf yetıştırmeye calışıyom iyiym şukur düne göre

sükür canim benim dikkat et kendine benim beyimdede iki tane bel fItIgI var ayagi bazen cok kasilip uyusuyor:çok üzgünüm:

selam aslında ben yıllarrdır sitedeyim çook önce
ye oldum sonra giriş yapmaya üşene üşene şifremi üye adımı falan bile unuttum ama zayıflama konuları epilasyon ve birçok konuları sık sık okudum bugün şeytanın bacağını kırdım yine üye oldum gaziemirde yaşıyorum izmir torbalıda bir güzellik salonunda estetisyen ve sorumlu müdürüm :) elimden geldiği kadar alanımla ilgili sorularınızı cevaplamaya karar verdim işteee böyleee :) hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…