selaqmlar......:)) seher hoşgeldin kankammm......
dün akşam kdar kalabalık degıl bende bıraz once geldım kankamvardı ama bıtoşda var başka topıkte heral cgırırm şimdı ben onu şukur iyiyim bugun:uhm:
ay herkezcikler toplanmis selamlar iyi aksamlar tatlislaropuyorumnanaktan
çakılım hojjjgeldin....nasılısın güzel kuşummmm....
yaprak dökümü ne bakam diye kaldim normalde bakmiyorum bu gün takildim
yapraklari döküle döküle bitemedi dizi
yaprak dökümü ne bakam diye kaldim normalde bakmiyorum bu gün takildim
yapraklari döküle döküle bitemedi dizi
:roflol::roflol::roflol: evet ablam yaaa bütün dertlerde bu aileyi buluyor cemede yazık oldu vallahi göz göre göre gitti çocuk mafoldumben
hg canem senı almaya glcektım yoksaopuyorumnanaktan
gercekten karisida kadin degil adamin agrisi var biliyor bir bakmaya gitmiyor soguk nevale sinir oldum gercekten ben bakmiyorum bu gün baktim:jeyyar::jeyyar:
bn geldimm canlarımmm nasılsınız bakalımmmopuyorumnanaktan
deli olucam bnm şu ınt sayfası hep KK'da hata verip kapanıyo sinir oluyorum.diğer topiclerede bakamıorm yaaaaa kötükedihüso
bn geldimm canlarımmm nasılsınız bakalımmmopuyorumnanaktan
deli olucam bnm şu ınt sayfası hep KK'da hata verip kapanıyo sinir oluyorum.diğer topiclerede bakamıorm yaaaaa kötükedihüso
hosgeldin dremim canimmmmmmmopuyorumnanaktanbn geldimm canlarımmm nasılsınız bakalımmmopuyorumnanaktan
ayaklarımda yastıklarla buraya laf yetıştırmeye calışıyom iyiym şukur düne göre
dizi yaprak dökümünden cikti agac yikildi valla ben bu kitabi okudum yillar önce bu kadar degil yani bunaltti artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?