hosgeldin dremim canimmmmmmmopuyorumnanaktan
sükür canim benim dikkat et kendine benim beyimdede iki tane bel fItIgI var ayagi bazen cok kasilip uyusuyor:çok üzgünüm:
hosgeldin dremim canimmmmmmmopuyorumnanaktan
sükür canim benim dikkat et kendine benim beyimdede iki tane bel fItIgI var ayagi bazen cok kasilip uyusuyor:çok üzgünüm:
hoşbldum cnm iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktanhoşgeldın bıtanemmmmmmmm ıyıyım sagol canım benım sen nasılsın bakalımopuyorumnanaktan
iyiyim seher abla sen nasılsın opuyorumnanaktanhg tatlım nasılsın
canımm ablamm hoşbuldumm nasılsınnnn opuyorumnanaktanhosgeldin dremim canimmmmmmmopuyorumnanaktan
hoşbldum cnm iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
iyiyim seher abla sen nasılsın opuyorumnanaktan
canımm ablamm hoşbuldumm nasılsınnnn opuyorumnanaktan
selam aslında ben yıllarrdır sitedeyim çook önce
ye oldum sonra giriş yapmaya üşene üşene şifremi üye adımı falan bile unuttum ama zayıflama konuları epilasyon ve birçok konuları sık sık okudum bugün şeytanın bacağını kırdım yine üye oldum gaziemirde yaşıyorum izmir torbalıda bir güzellik salonunda estetisyen ve sorumlu müdürüm :) elimden geldiği kadar alanımla ilgili sorularınızı cevaplamaya karar verdim işteee böyleee :) hadi hayırlısı
ye oldum sonra giriş yapmaya üşene üşene şifremi üye adımı falan bile unuttum ama zayıflama konuları epilasyon ve birçok konuları sık sık okudum bugün şeytanın bacağını kırdım yine üye oldum gaziemirde yaşıyorum izmir torbalıda bir güzellik salonunda estetisyen ve sorumlu müdürüm :) elimden geldiği kadar alanımla ilgili sorularınızı cevaplamaya karar verdim işteee böyleee :) hadi hayırlısı
dinlen canim benim benim beyim calisiyor kamyon kullaniyor iside agir doktora gitse hemen ameliyat diyecek muhakkak ta o gitmiyorCADIARZUcok zor canım ya gecmışler olsun eşine işler benı beklıyor ben dınlenmek zorunda kalıyorum cumaya kdar boyle :çok üzgünüm:
sagol canimopuyorumnanaktangeçmiş olsun ablacım allah tüm hastaların hayırlı şifasını versin:Saruboceq:
iyiyim bitanem yarin özele gönderecem oldumu opuyorumnanaktan
selamlar canim benim hosgeldin ay cok seviniriz tesekkürler her zaman bekleriz opuyorumnanaktanselam aslında ben yıllarrdır sitedeyim çook önce
sagol canim cim iyiyim ablam sen nasilsinopuyorumnanaktanhoşbldum cnm iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
sagol canim cim iyiyim ablam sen nasilsinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?