İzmir Sohbetleri

benim çok uykum geldı canlarım ben kacıyorum musadenızle ıyı geceler tatlı ruyalar hepınıze sizi çoook sevıyorum kocaman öptum hepınızı opuyorumnanaktan

iyi geceler lady ablacımm =))
sibel ablamm neden giremiceksinnn bizi bırakıcak mısın mafoldumben

cuma akşamı teyzeme gidecem...onda PC yok modem yok....haftaya cumaya kadar....sakın beni unutmayın yavruşlar....mafoldumben

iyi geceler tatlı rüyalar çakılım.bnde seni seviyorumm hayırlı gecelerr opuyorumnanaktan

kizlar gercekten cok tatlisiniz dostsunuz inanin hislerim cok kuvvetlidir sizlri cok taniyabiliyorum süpersiniz opuyorumnanaktan

seni hiç unutabilirmiyizz canım ablammmm sen hep bizimlesin en önemliside kalbimizdesinnn Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

çakılım nere gidion yaw....senağlama2 beşlik bozacaktık şurda.....özlemiştim senin güzel sohbetlerini....kaydirigubbakcemile5

cuma akşamı teyzeme gidecem...onda PC yok modem yok....haftaya cumaya kadar....sakın beni unutmayın yavruşlar....mafoldumben
seni unuturmuyuz ortim ya bari bu günlerde konusak bolcaopuyorumnanaktan

benim çok uykum geldı canlarım ben kacıyorum musadenızle ıyı geceler tatlı ruyalar hepınıze sizi çoook sevıyorum kocaman öptum hepınızı opuyorumnanaktan

iyi geceler cakilim bidenem hayirli kuzum benim opuyorumnanaktan

kizlar gercekten cok tatlisiniz dostsunuz inanin hislerim cok kuvvetlidir sizlri cok taniyabiliyorum süpersiniz opuyorumnanaktan

seni hiç unutabilirmiyizz canım ablammmm sen hep bizimlesin en önemliside kalbimizdesinnn Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

HEPİNİZ CANIMSINIZ.....alkisalkisalkisŞenizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…