İzmir Sohbetleri

mesela bn diğer topiclere gıremedım bugun ablacımm sureklı hata verıp durdu şaka gibi resmen..

cildiyeye gidicem ablacım.kontrolüm var.bi ialç kullanıodumda cilt için bakalım tmm mı dicek yoksa devam mı edicemm =))

tmm cnm ablacımm yarın görüşürüzz kısmetse çokk öpüyorum senii hayırlı geceler tatlı rüyalar ablacımm sibel ablam gelirse onuda öpüyorum kocamann sizi çokk seviyorummmm görüşürz ablammmm opuyorumnanaktan

olabilir canim bilmiyorum birden oldu insallah düzelir:a015:
iyi geceler ablam canimsin yarin görüsmek üzere öptüm cok opuyorumnanaktan

biranda olduysa sıkıntıdandır ablacım belkide yediği bişi fln dokunmuş olabilir.inş düzelir ablacım sen gönlünü ferah tut.öptüm canım ablamm görüşürzzzopuyorumnanaktan

biranda olduysa sıkıntıdandır ablacım belkide yediği bişi fln dokunmuş olabilir.inş düzelir ablacım sen gönlünü ferah tut.öptüm canım ablamm görüşürzzzopuyorumnanaktan

canimsin deremim gercekten o kadar yakinsinki anlatamam tesekkürler
insallah canim benim öptüm cok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bu resim bana eski türk filmlerini anımsattı. :roflol::roflol: hani kadın onu terkeder. adam çok zengin olur ve kadının resmini büyüttürüp bir duvara asar. sonra gece gündüz elinde kadehle seyreder. delikafaduldendelikafadulden sizcede öyle değil mi.naniknanikkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…