İzmir Sohbetleri

sağol bitosum iyim diyeyimde aman iyi olayım ben birkaç gündür çok kötü rahatsızdım dizanteri geçirdim nasıl oldu anlamadım ama felaket kötüydüm bugün biraz daha iyim ama hala karnımda ağrılar var:gitme: ilaçlarıma devam ediyorum işte..kaç gündür girmemiştim girip bir selam vereyim dedim.birde msjlarıma baktım hepsine cvp yazamadım bile hatta..şimdi çıkıyorum bitoşum daha sonra görüşürüz inşallah herkeze benden selamlar öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

gecmisler olsun bitanem kendine iyi bak rabbim yardimcin olsun insallah görüsmek üzere canim öptüm opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun cnm ya
bende bayramdan sonra amip kapmışım bağırsaklarımda mikrop vardı baya
nerden kaptıysam ishal ve karın ağrısı çektim kaç gün
ilaçlarımı içtim düzeldim şükür
acil şifalar cnm sanada

günaydınnnn kıslaarrrrrrr hihoyyyt

Çok geçmiş olsun canım a.s.

Günaydın canlar. Hepinize mutlu haftalar diliyorum...

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineopuyorumnanaktan

teşekkürler ilginize kızlar işlerim dolayısıyla cevaplarınızı geç görüyorum kusruma bakmayınn iyiyim ben hamdolsun inşallah sizlerde iyisinizdir Baki muhabbetle... :)

çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim hepinizeopuyorumnanaktan
yamancım anlamışsındır sen halimi çok zor oluyor ölüyorum sandım inan..çok halsizim..bende ilaçlarımı kullanıyorum inşalah geçicek..

mafoldumben mafoldumben AHH AH BİLİRİM TABİ
KIZILCIK SUYU İÇ CNM KOMPOSTO AĞIRLIKLI İÇ HAZIR MEYVE SUYU İÇME SAKIN ÇOK İYİ GELİYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…