İzmir Sohbetleri

ne yapıyım canım ya annem hastaydı onu ziyarete gelenler oldu onlarla uğraştım akşama kadar akşamda kocişimle uğraştım erkeklerin isteği bitmez ya............?sen ne yaptın nasıl geçti günün.

gecmiş olsun canım nesi var annecıgının?bende ne yapıyım evdeydım bugun benımde annem rahatsız fazla yanlız bırakamıyorum o yuzden

canım sağol annemin boynunda kitle vardı ondan ameliyat oldu şimdilik sonucu bekliyoz seninanneciğinede geçmiş olsun selam söle benden de.

inşallah sonuclar temız cıkar canım allahım tüm hastaların hayırlı şifasını versın çok sagol canım benim iletıcem selamını sende annene cok selam soyle olurmu öpüyorum senıopuyorumnanaktan

sağol canım duaların için Allah razı olsun Allah ım dert verip derman arattırmasın dermanınıda versin amiiiiin.

evet Allah onlara sağlık versin ben bide annemle altlı üstlü oturuyoruz birbirimizin eli ayağı olduk ben annemden hiç ayrılmadım ona bişey oluursa ben çok kötü yıklırım Allah ım annelerimize uzun ömür versin.

saol cnm ablammmm snde bnm canımsınn kocaman öpüyorum seni opuyorumnanaktanablacımmm.resimleride artık sibel ablam gelince ekliycez kısmetse :))kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm bnm çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versinn inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

allah korusun canım allah sızlere bagıslasın

amin canım sağol senin işin de zor değilmi çalışıyorsun herhalde muhasebecisin Allah kolaylık versin benim eşimde aynı meslekten olduğu için bilirim

evet muhasebecıyım ama su anda calısmıyorum canım evet cok zor bır meslek allah esınede kolaylık versın

canım benım cıkmam lazım kendıne çok ıyı bak sonra yıne gorusuruz öpüyorum senıopuyorumnanaktan

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
dremim hosgeldin canim benim nasilsin nasil gecti bulusmaniz opuyorumnanaktan
cakilim nasilsin canimopuyorumnanaktan

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
dremim hosgeldin canim benim nasilsin nasil gecti bulusmaniz opuyorumnanaktan
cakilim nasilsin canimopuyorumnanaktan

cnm ablammm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan
hoşbuldum ablacım iyiyim çok şükür sen nasılsın.süperdi ablacımmm sibel ablamla muhabbet gırgır derken saatin nasıl geçtiğini anlamadık bilee.çok özledim ablamı.. (
senide çok özledim ablammm sen ne yaptın biz yokken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…