saol cnm ablammmm snde bnm canımsınn kocaman öpüyorum seni opuyorumnanaktanablacımmm.resimleride artık sibel ablam gelince ekliycez kısmetse :))kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanhosgeldin bitanem cok sevindim eminim cok güzel gecmistir öyledir benim ortim sende
dünya tatlisisin bitanem hepiniz cok güzelsiniz resimleri merakla bekliyorum
özleyecem seni cok canimsin öpüyorum cok allaha emanet ol hayirlisiyla görüsmek üzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:a015:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanne güzel eglenmıssınızdır canım kıskandım vallahı sızı ama sızın adınızada cok sevındım.beklıyoruz resımlerı.bıtanem özlıycez senı yaaa cok özletme sende kendını ama olurmu bende öpüyorum senıopuyorumnanaktan
cnm bnm çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versinn inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktansağol bitosum iyim diyeyimde aman iyi olayım ben birkaç gündür çok kötü rahatsızdım dizanteri geçirdim nasıl oldu anlamadım ama felaket kötüydüm bugün biraz daha iyim ama hala karnımda ağrılar var:gitme: ilaçlarıma devam ediyorum işte..kaç gündür girmemiştim girip bir selam vereyim dedim.birde msjlarıma baktım hepsine cvp yazamadım bile hatta..şimdi çıkıyorum bitoşum daha sonra görüşürüz inşallah herkeze benden selamlar öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
evet Allah onlara sağlık versin ben bide annemle altlı üstlü oturuyoruz birbirimizin eli ayağı olduk ben annemden hiç ayrılmadım ona bişey oluursa ben çok kötü yıklırım Allah ım annelerimize uzun ömür versin.
azracim hogeldin canimopuyorumnanaktan
hoşbulduk canım nasılsın iyimisin
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
dremim hosgeldin canim benim nasilsin nasil gecti bulusmaniz opuyorumnanaktan
cakilim nasilsin canimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?