İyiyim kızlar sağolun. Sizler de iyisinizdir umarım. Yamancım ben de aynen çalışmaya çalışıyorum.kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sagol kolay gelsın sanadaopuyorumnanaktan özkanlar pazarına gıttınmı hiç benden sonra cumartesı kulagım cınladıda senmıydın acaba dedım kaydirigubbakcemile3
BAŞARMAK ZORUNDAYIM CNM kaydirigubbakcemile3
TAM KARŞI MASAMA MÜDÜRÜM VAR kafamçokkarıştı
PC DE KAPIYA BAKIYOANLAYACAĞIN ZOR Bİ DURUMDA YIM laelaelaelaelae
ÇOOOK ÇALIŞIYOM ÇOOOK :bbo:
kaydirigubbakcemile3
Yok canım gitmedim geçen hafta;ama gitmeyi düşünüyorum bu cumartesiopuyorumnanaktan Azcık teşineyim oralardakaydirigubbakcemile3
allah kolaylık versın o zaman canım sana sen basarırsın kesin bak bu kupa senin için :hooray:kaydirigubbakcemile3
bende gelıyım bende gelıyım :roflol: artık her hafta gidip gelmekten ben cogunu tanıyorum zaten :roflol: altını üstüne getiririz vallahi pazarın kaydirigubbakcemile3
oh oh gidelim vallahi :dance:
hoşgeldin ablacım nasılsın?evet özkanlar pazarı çok güzel gercekten belkı birgun hep beraber gideriz:teytey:
geçen hafta kızım oranın altını üstüne getirmiş. bu haftada bana git diyor. orada eşinmek güzel oluyor.:roflol::roflol::roflol:
Ablam hoşgeldin a.s.
Sen de Bornova'da oturuyordun değil mi zaten? Ben de bayılırım Özkanlar Pazarı'na. Annemlerin evi de pazarın girişinde zaten. Sabahın 9'unda inerdik tezgahları açardık resmn pazarcılarla:roflol:
hoşbuldum canım. evet yürüyerek 10-15 dakika bize pazar. canım yürüyüş yapmak isteyince, özkanlara gidip pazara uğrarım bende.hihoyyyt
vallahi oraya gidince otlu börek yenmeden eve dönülmüyor.kaydirigubbakcemile5
geçen hafta kızım oranın altını üstüne getirmiş. bu haftada bana git diyor. orada eşinmek güzel oluyor.:roflol::roflol::roflol:
hoşbuldum canım. evet neden olmasın. fotoğraf makinelerimizide alırız. kk. pazar buluşması nasıl fikir ama.:sm_cool:delikafadulden
Ay ne güzel. Keşke benim de evim Bornova'da olsaydı. çok özlüyorum ya:gitme:
Otlu böreği caminin yanından mı alıyorsun ablam? Ben de oranın gözlemelerine bayılıyorum.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?