İzmir Sohbetleri

İyiyim kızlar sağolun. Sizler de iyisinizdir umarım. Yamancım ben de aynen çalışmaya çalışıyorum.kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım sagol kolay gelsın sanadaopuyorumnanaktan özkanlar pazarına gıttınmı hiç benden sonra cumartesı kulagım cınladıda senmıydın acaba dedım kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım sagol kolay gelsın sanadaopuyorumnanaktan özkanlar pazarına gıttınmı hiç benden sonra cumartesı kulagım cınladıda senmıydın acaba dedım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Yok canım gitmedim geçen hafta;ama gitmeyi düşünüyorum bu cumartesiopuyorumnanaktan Azcık teşineyim oralardakaydirigubbakcemile3

BAŞARMAK ZORUNDAYIM CNM kaydirigubbakcemile3
TAM KARŞI MASAMA MÜDÜRÜM VAR kafamçokkarıştı
PC DE KAPIYA BAKIYO ANLAYACAĞIN ZOR Bİ DURUMDA YIM laelaelaelaelae
ÇOOOK ÇALIŞIYOM ÇOOOK :bbo:

allah kolaylık versın o zaman canım sana sen basarırsın kesin bak bu kupa senin için :hooray:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Yok canım gitmedim geçen hafta;ama gitmeyi düşünüyorum bu cumartesiopuyorumnanaktan Azcık teşineyim oralardakaydirigubbakcemile3

bende gelıyım bende gelıyım :roflol: artık her hafta gidip gelmekten ben cogunu tanıyorum zaten :roflol: altını üstüne getiririz vallahi pazarın kaydirigubbakcemile3

bende gelıyım bende gelıyım :roflol: artık her hafta gidip gelmekten ben cogunu tanıyorum zaten :roflol: altını üstüne getiririz vallahi pazarın kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Canım ben de doğma büyüme Özkanlar'dan olduğum için herhalde tanımamalarına gerek yokkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlarım da vardır zaten pazardan.kaydirigubbakcemile5 Gidip altını üstüne getiririzkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin ablacım nasılsın?evet özkanlar pazarı çok güzel gercekten belkı birgun hep beraber gideriz:teytey:

geçen hafta kızım oranın altını üstüne getirmiş. bu haftada bana git diyor. orada eşinmek güzel oluyor.:roflol::roflol::roflol:

Ablam hoşgeldin a.s.

Sen de Bornova'da oturuyordun değil mi zaten? Ben de bayılırım Özkanlar Pazarı'na. Annemlerin evi de pazarın girişinde zaten. Sabahın 9'unda inerdik tezgahları açardık resmn pazarcılarla:roflol:

hoşbuldum canım. evet yürüyerek 10-15 dakika bize pazar. canım yürüyüş yapmak isteyince, özkanlara gidip pazara uğrarım bende.hihoyyyt

hoşbuldum canım. evet yürüyerek 10-15 dakika bize pazar. canım yürüyüş yapmak isteyince, özkanlara gidip pazara uğrarım bende.hihoyyyt

vallahi oraya gidince otlu börek yenmeden eve dönülmüyor.kaydirigubbakcemile5

Ay ne güzel. Keşke benim de evim Bornova'da olsaydı. çok özlüyorum ya:gitme:

Otlu böreği caminin yanından mı alıyorsun ablam? Ben de oranın gözlemelerine bayılıyorum.opuyorumnanaktan

geçen hafta kızım oranın altını üstüne getirmiş. bu haftada bana git diyor. orada eşinmek güzel oluyor.:roflol::roflol::roflol:

evet yaa vallahi değişiklik oluyor insana git ablam ama benımde kulaklarımı cınlat olurmukaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canım. evet neden olmasın. fotoğraf makinelerimizide alırız. kk. pazar buluşması nasıl fikir ama.:sm_cool:delikafadulden

süperrrrrrr:dance:

Ay ne güzel. Keşke benim de evim Bornova'da olsaydı. çok özlüyorum ya:gitme:

Otlu böreği caminin yanından mı alıyorsun ablam? Ben de oranın gözlemelerine bayılıyorum.opuyorumnanaktan

bende bende.ayyy olsada yesek karnım acıktı yawcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…