İzmir Sohbetleri

aslında bn diyet ypmıorm ablam cok yediğim şeyleri azaltıyorum.bn zaten diyet adı altında yaparsam sıkılıyorum ve diyeti bırakıyorum.böle yavaş yavaş azaltmak bnm için daha kolay :))

aslında bn diyet ypmıorm ablam cok yediğim şeyleri azaltıyorum.bn zaten diyet adı altında yaparsam sıkılıyorum ve diyeti bırakıyorum.böle yavaş yavaş azaltmak bnm için daha kolay :))

en güzelı ya bende ole yapmaya başladım kendımıhiç sıkmadan bır haftadır sebze yemegı yedım bu hafta fasla zorlamıycam suya cok dıkkat edıyorummeyve sık yemeye gune falan gıdıncede herşey denaz cok yıyorumopuyorumnanaktan

en iyisi yavaş yavaş ve zorlanmadan dıyet uygulamak ablacımm. :)

en iyisi yavaş yavaş ve zorlanmadan dıyet uygulamak ablacımm. :)

öle canım ya bacagım iyi olsa yürüyüş yapıcmda yapamıyorum hayırlısı artık yeşıl cya devametmeye calışıyorum ya canım ben cok hızlımı yazıyorum yetışecem dıye yanlış yazıyom sürekli

opuyorumnanaktan:teytey::teytey:bıtom ve dream canım pasta sızlere afıyet olsun bacılar ben cıkıyorum yarın nasıp olursa nıyetlıyım kendıme bışeyler hazırlayayım opuyommm sızı kocaman yrın görüşmek üzereee

anladım ablacım cok geçmiş olsun.yok ablacımm gayet iyi yazıosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…