İzmir Tüp Bebek Doktor Önerisi - 2025

Çok kapsamlı ve her detayına dikkat edilen bir tedavi süreci olmuş. Bence içiniz çok rahat olsun. Tabiki konunun uzmanı değiliz ama böyle her noktaya detaya titizlikle yaklaşan doktorlar benim için güvenli alan resmen.

Ben bilmeden bebişler dedim çift embriyo konulmuş umarım gönlünüze göre olsun :)

Merhaba benim de yas faktörü diyorlar 3.ye başlayacağız arayış içindeyiz genetik tarama hakkında ne dediler size bana bir doktor yapalım.dedi bir doktor gerek yok dedi gorustuklerim
Merhaba cnm birşey demediler o konuda için çünkü yumurtalar 5. Güne gelirse bahsediyor sanırım doktor benim hep 3. Gün donduruldu

Hayırlı olsun süreciniz ben de Alper Bey ile devam edeceğim gibi. Regl döneminde görmek istiyormuş sanırım muayenede? Sizin süreciniz ne durumda :)
Estroferm kullanıyorum günde 2kez rahim zarını kalınlaştırmak için ve 2 vitamin yumurta kalitesini arttırmak için 10mayis adet donemimin 2.gunu muhtemelen tekrar gideceğim herşey yolundaysa ignelere başlayacağız

Çok teşekkür ederim hepimizin bebisleri sıkı sıkı tutunsun bizleri bırakmasın Alper beye gerçekten içim ısındı burdaki yorumlar da etkili. Herşey güzel olacak inşallah

Ben de iki kez transfer oldum Ferruh Bey’ e kendisi iyi ama hastaneden hiç memnun kalmadım ve olumsuz sonuçlandı maalesef. Çok sancılı süreçler günlerce git gel saatlerce orada bekle

merhaba , süreciniz nasıl ilerliyor Alper Bey ile ? umarım yolundadır herşey

Merhabalar pazartesi yada salı görüşeceğim doktorla umuyorum herşey yolunda gider ve süreç kolay olur siz de durumlar nasıl hangi aşamadasınız

Aa ben bu hafta sandım buarada irembe de rahim dinlendirme falan olursa yinede o sürede ücret alınıyor mu bilginiz var mı
Alper bey rahim dinlendirme yapacağıni söyledi iki defa yumurta toplama yapacağı için transfer öncesi rahmin bu dinlenmeye ihtiyacı olacağını söyledi

Merhabalar pazartesi yada salı görüşeceğim doktorla umuyorum herşey yolunda gider ve süreç kolay olur siz de durumlar nasıl hangi aşamadasınız
Umarım su gibi aksın hepizin süreci :) Ben de regl olmayı bekliyorum önden konuştum 2yada 3. gün dediler İrenbede. Benim tahlilllerim falan baya eski diye muhtemelen hormon falan isterler diye düşünüyorum. Bat 15 mayıs gibi sonrasında gideceğim. Süreçleri hiç bilemiyorum gidince netleşecek gibi :)

Hormon testlerini yapıyorlar baştan
amh değerini sanıyorum sürekli tekrarlamıyor USG de kaç yumurta var ona bakıyor Alper hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…