Sizin ilk tedaviniz değil sanırım?Umarım su gibi aksın hepizin süreci :) Ben de regl olmayı bekliyorum önden konuştum 2yada 3. gün dediler İrenbede. Benim tahlilllerim falan baya eski diye muhtemelen hormon falan isterler diye düşünüyorum. Bat 15 mayıs gibi sonrasında gideceğim. Süreçleri hiç bilemiyorum gidince netleşecek gibi :)
İlk sayılır insallah çok stres yapmadan maddi ve manevî çöküntü yaşamadan evlat yada evlatlar sahibi olabilirizBenimde yaş 33 amh 0,52 bayram ertesi inşallah bende ilk tüp bebek denemesine başlayacağım ozaman sizinde ilk sayılır sanırım
Tüp bebekte ilk tedavim olacak, öncesinde 3-4 sene önce femara ve çatlama iğnesi tedavisi oldum. Olmadı ben de ara verdim sonra o zaman amh 2.98 çıkmıştı. 29 yasındaydım. Şimdi 33 üm bilmiyorum hiç ne durumda :)Sizin ilk tedaviniz değil sanırım?
Tüp Bebek tedavisinde tüplerin kapalı olması bir önem taşımıyor demişti Alper hoca Instagram da bir hesap var "tüp bebek sürecinde "isminde o hesabı takip edin Alper bey in konuk olduğu program var iki tane yine kendi Instagram hesabı var birebir kendi doktorum ne demiş onu dikkate almaya çalışıyorum açıkçasıTüp bebekte ilk tedavim olacak, öncesinde 3-4 sene önce femara ve çatlama iğnesi tedavisi oldum. Olmadı ben de ara verdim sonra o zaman amh 2.98 çıkmıştı. 29 yasındaydım. Şimdi 33 üm bilmiyorum hiç ne durumda :)
Pko var bende. Rahimde incelik de oluyor . Rahim filmi çektirmiştim baya oldu o zaman sorun yok demişti doktorum. Ama dün akşam chatgptye sordum filme göre sağ tüp kapalı dediŞaşırdım açıkcası.
Poliplerim vardı alınmıştı o zaman rahme çizik de atıldı ama gene de tutunma olmadı. O nedenle şimdiki sürece sıfırdan başlıyor gibiyim.
Evet en güzeli cidden doktoruna güvenmek , güvenebilmek.Tüp Bebek tedavisinde tüplerin kapalı olması bir önem taşımıyor demişti Alper hoca Instagram da bir hesap var "tüp bebek sürecinde "isminde o hesabı takip edin Alper bey in konuk olduğu program var iki tane yine kendi Instagram hesabı var birebir kendi doktorum ne demiş onu dikkate almaya çalışıyorum açıkçası
Merhaba, sürecin hayırlı olsun. Umarım istediğin gibi sonuçlanır.Merhabalar, ben de İzmir’de Medical Park hastanesinde başladım sürece Eser Çolak ile, ilk günümüzdeyiz bugün ilaçlara başladık, amh değerim 1.34, eşimde de sperm konsantrasyonu düşük çıkmıştı, o yüzden tüp bebeğe yönlendirildik. Eser bey çok güzel ilgileniyor, çok sıcak kanlı, çok profesyonel, ekibi de çok tatlı insanlar her konuda çok açık ve net bilgilendirme yapıyorlarumarım hepimiz en kolay ve hayırlı şekilde bebişlerimize kavuşuruz dualarım sizinle
Taze transfer yapılmayacak hayır donma yapılacak amh seviyesi düşük olduğu için fazla yumurta toplamak istiyor bu ay hormonlar istenen düzeyde olursa iğneye başlanıp toplama yapılacak dinlenme yapıp tekrarlanacak benim temmuz sonu Ağustos gibi duruyor transfer süreci farklı bir karar vermezse tabiEvet en güzeli cidden doktoruna güvenmek , güvenebilmek.
Takip edeyim sayfayı da. Ben tüplerimde sorun yok diye tedaviyi kabul etmiştim ilaç tedavisini biraz orda kafam bulandı ama geleceğe bakmak lazım acıkcası artık :) En son 3 doktora kadar düşürdüm ben de ama Alper hocada karar kıldım bir şekilde güven verdi :)
Taze transfer mi yapacak size dondurulmuş mu onları falan konuştunuz mu acaba ? Ben tam o süreçleri pek bilmiyorum. Henüz daha kanalize olamadım opudur havuzdur falan. :)
Şimdi anladım bu dediğiniz de sanırım havuz yöntemi oluyor. Bakalım bana ne önerecek kendisi. Hormon testlerini falan irenbede mi veriyoruz yoksa dış laba mı yönlendiriyor biolab gibi ?Taze transfer yapılmayacak hayır donma yapılacak amh seviyesi düşük olduğu için fazla yumurta toplamak istiyor bu ay hormonlar istenen düzeyde olursa iğneye başlanıp toplama yapılacak dinlenme yapıp tekrarlanacak benim temmuz sonu Ağustos gibi duruyor transfer süreci farklı bir karar vermezse tabi
İrenbe de alınıyor testler ve evet havuz fazla seçenek en kalitelisini seçebilmek adınaŞimdi anladım bu dediğiniz de sanırım havuz yöntemi oluyor. Bakalım bana ne önerecek kendisi. Hormon testlerini falan irenbede mi veriyoruz yoksa dış laba mı yönlendiriyor biolab gibi ?
Amin inşallah cümlemizinde allahım kucağını boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahİlk sayılır insallah çok stres yapmadan maddi ve manevî çöküntü yaşamadan evlat yada evlatlar sahibi olabiliriz
Testler için de ayrı ücret alınıyor mu yoksa tedaviye dahil miİrenbe de alınıyor testler ve evet havuz fazla seçenek en kalitelisini seçebilmek adına
3700muayene ücreti 700tl test ve diğer merkezlere göre çok makul irenbe doktorlar ilgili ve iyiTestler için de ayrı ücret alınıyor mu yoksa tedaviye dahil mi
20gun kontrol süren var bu sürede muayene ücreti odemiyorsun3700muayene ücreti 700tl test ve diğer merkezlere göre çok makul irenbe doktorlar ilgili ve iyi
Teşekkür ederiiiimmm güzel dileklerin içinMerhaba, sürecin hayırlı olsun. Umarım istediğin gibi sonuçlanır.
Sperm kons dediğin volümle mi hızla mı morfoloji ile mi alakalı acaba ? Semen analizinde aslında en az iki kere tekrarlamak gerekli demişti doktorum bana. AMh değerin de cok önemli değil aslında önemli olan kontroldeki yumurta sayısı :)
Hepsi kaliteli olsun güzel embriyolar olsunlar
Merhabalar kesinlikle Hayri bey ile tanışmalisiniz işinde çok uzman biz Hayri bey ile tüp bebek tedavisi gördük işinde çok basarili ve uzman diğer tüp bebek yerlerinden daha farklı ve daha iyi tedavi yöntemleri varHayri Aksüt’ ü ilk kez duydum yorumları çok iyi evime de çok yakın ancak tüp bebek konusunda ne kadar uzman acaba emin olamadım. Bilen varsa yazabilir mi lütfen !
Merhabalar ben de Alper beyin hastasıyım kendisine güvenerek başladık tedaviye ama şu paylaşım bana o kadar iyi geldi o kadar mutlu oldum ki şuan anlatamam bebeklerinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallahMerhabalar. Alper hocanın hastasıydık biz de. Kendisi çok beyefendi ve çok anlayışlı bir doktordur. İlk gebelik, ilk transferimde yakaladık biz de 3. Gün çift embriyo idi fasulyelerim. Tüplerim alınmasından Doğum dahil sürecimi Alper ve Semir beyde devam ettim sancım oldugunu haber aldıklarında gece 3 du , ben hastaneye gelene kadar kendıleri çoktan hastaneye bilgi verip hazırlıkları yapmıslardı . Yurtdışında olsa bile Alper bey kesinlikle soru ve sorunlarınıza dönüş yapan biri. İkiz gebelik olduğundan ve bendeki sıkıntılardan dolayı erken doğum yaptım, bebeklerim kuvozde iken bıle yanlız bırakmadılar beni. Çok mutluyum onlar ile karşılaştıgım için. Kime ya da hangi merkeze, hastaneye giderseniz gidin Allahım hepinize saglıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin inşallah
Evet çok pahalı değilmiş iyiymiş3700muayene ücreti 700tl test ve diğer merkezlere göre çok makul irenbe doktorlar ilgili ve iyi
Amin çok teşekkür ederimMerhabalar ben de Alper beyin hastasıyım kendisine güvenerek başladık tedaviye ama şu paylaşım bana o kadar iyi geldi o kadar mutlu oldum ki şuan anlatamam bebeklerinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?