İzmir Tüp Bebek Doktor Önerisi - 2025

Hayri Aksüt hocamla arkadaşım vesilesi ile tanıştık. 5yıldır çocuk sahibi olmak istiyorduk. Daha önce bir kez tüp bebek denememiz olmuştu. İzmir in en iyisi denilen tüp bebek uzmanı bir profosör hocamıza gitmiştik ama malesef olumlu sonuç alamamıştık. Sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu. Başka doktorlar başka tedavilerde denemiştik bu süreçte ama hiç olumlu sonuç alamamıştık. Ve hem zaman kaybettik hemde bu süreçte amh değerim 0.4 lere düşmüştü. Hayri hocamada tüp bebek için gitmiştik. Kendisi daha önceki test sonuçlarına baktığında sorunun ne olduğunu hemen anladı T rahim teşhisi koydu ve bir operasyon yaptı. Bu operasyonunun ardından ikinci ayda doğal yolla gebe kaldım. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Tam pes etmiştik çaremiz oldu aralarında profosörlerinde olduğu 4-5 doktorun göremediğini gördü evlat sahibi olmamıza vesile oldu. İzmir de çocuk sahibi olmak isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir mutlaka gidin bir görüşün muayene olun alanında en iyi uzmanlardan biridir kendisi.

merhaba , süreciniz nasıl ilerliyor Alper Bey ile ? umarım yolundadır herşey
Merhabalar bugün randevum vardı ignelere ve kahrolası klomen e tekrar başladım perşembeye kadar devam edeceğim Perşembe kontrol var yumurta gelişimine bakacak sizin bir kaç gün kaldı sanırım ama Alper bey pazartesiye kadar kongreye gideceğim dedi siz pazartesi yada salı gideceksiniz sanırım

Hayırlı olsun tedavi süreciniz :) Bi yerden baslamak da çok büyük bi adım bence..

Benim 14 yada 15 inde olmam gerekiyor , 2. yada 3. gün de gideceğim diye konuşmuştuk. İnşallah yakalarım Alper Bey'i. Hangi günler yokmus acaba tam olarak.? Ben de 17-18-19 mayıs da yurtdışına cıkıcam da denk gelemicek gibi miyiz acaba

Teşekkür ederim cuma ctsi yokum dedi diye hatırlıyorum Kıbrıs'ta kongreye gideceğim dedi o yüzden Perşembe takip yapalim yumurtaları dedi siz de Çarşamba yada Perşembe yakalarsiniz zaten adetin ilk dört günu alıyor muayeneye söylersiniz durumu ben 3.gune pazartesi ye aldım randevuyu bilerek ctsi verebiliriz demişlerdi

Yumurtaların gelismeme riski korkutuyor beni öyle korkuttular ki üniv. Hastanesi'nde panik atak oluştu resmen

Öyleyse inşallah bi şekilde denk geliriz :)

Hiç korkmayın illaki gelişecek, polen-arı sütü- bal- propolis karışımının amh ve yumurta kalitesine cok cok iyi geldiğini önceki doktorum söylemişti. Hatta önceki tedavilerimde aldım eşli kullandık. Alerjik bir reaksiyonunuz yoksa bi deneseniz mi acaba ? Bende de panik atak var hatta 5mg bi ilaç kullanıyorum onu da bırakmam gerekcek sanırım . Hangimizde yok ki bu devirde :)

umarım Alper bey in verdiği vitaminler var nar suyu kabak çekirdeği onun dışında eşli aldığım bitkisel karışım vardı kullandım ve kullanıyorum hala geçmiş olsun dideral mi kullanıyorsunuz panik atak için

onun tarzında bi ilaç kullanıyorum kaygı bozukluğı için aynı zamanda :) ben de gittiğimde vitamin vs sorucam mutlaka önerisi olacaktır süreç öncesi

Merhabalar nasılsıniz görüştünüz mü doktorla ne durumdasınız

Merhabalar nasılsıniz görüştünüz mü doktorla ne durumdasınız
merhaba henüz adet olmadı hafif bi lekelenmem var ama çok az . cumartesiye randevu aliyim diyorum ama doktor bey burada olacak mı acaba bir de cumartesi hasta alıyor mu sizin bilginiz var mı yoksa irenbeyi arayacağım yarın. Bir de regln kaçıncı gü ü görmek istiyor tam olarak

Keşke arasaydiniz bugün belki yarın abrandevu verirdi sabahtan arayın bence belki yarın a randevu verir benim yarın sabah randevum var cuma ctsi pazartesi ye kadar yokum diye randevu vermişti bize yarın icin

Keşke arasaydiniz bugün belki yarın abrandevu verirdi sabahtan arayın bence belki yarın a randevu verir benim yarın sabah randevum var cuma ctsi pazartesi ye kadar yokum diye randevu vermişti bize yarın icin
Regl olmadım tam sökülmüyor diye aramadım ,
Sanırım bir sonraki regle kalacak benim kötü bir denk geliş oldu
Yarın sabahtan bir arayayım dediğiniz gibi. Önceden telde biriyle konuşmuştum reglinizin kırmızı ve yoğuna döndüğü gün arayın demişti ondan aramadım. Konuşması cuma günüymüş belki cumartesi gelir inşallah.

Kendisi olmasa bile hormon tahlili vs vs yaptirir belki bir arayın bakalım ne diyecekler bana lekelenme olur olmaz arayın demislerdi

Ben o zaman sabah hemen arıyorum erkenden , önümüzdeki ay da bayrama falan denk gelicek büyüh ihtimalle inşallah yarın görüşelim gelin derler.

Birsürü tahlil falan da isteyecekler doğru diyosunuz ben hep 2 yada 3. gün diye kodlamışım kafada. Sizin yarın kontrolünüz inşallah büyümüştür yumuşlar :)
Kendisi olmasa bile hormon tahlili vs vs yaptirir belki bir arayın bakalım ne diyecekler bana lekelenme olur olmaz arayın demislerdi

Durumunuzu anlatırsanız bir çözüm bulacaklardır inşallah buyumuslerdir iğnelere katlanabiliyorum ama klomen beni mahvediyor

Haftaya Perşembe benim de randevum var belki karşılaşırız

Cumartesi alıyor randevu benim de denk gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…