• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir yumurta toplama

yetim37

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
21
10
18
36
İyi akşamlar İzmir'de yaşıyorum 11 yıldır evliyim pco guatr ve insülin direnci var çocuk olmadı ekimde polip alındı korktuğum için klinikte aldı doktor Çarşamba yumurta toplama var hastanede olcak çok korkuyorum normal odada yapıyorlardır değil mı çok korkuyorum sizlerin nasıl geçti düşündükçe elim ayağım buz oluyor birde o gün eşimde sperm vercek yanıma birini çağırayım mi ikimiz mı gidelim şimdiden teşekkür ediyorum vereceğiniz cevaplara çok ihtiyacım var

İyi akşamlar İzmir'de yaşıyorum 11 yıldır evliyim pco guatr ve insülin direnci var çocuk olmadı ekimde polip alındı korktuğum için klinikte aldı doktor Çarşamba yumurta toplama var hastanede olcak çok korkuyorum normal odada yapıyorlardır değil mı çok korkuyorum sizlerin nasıl geçti düşündükçe elim ayağım buz oluyor birde o gün eşimde sperm vercek yanıma birini çağırayım mi ikimiz mı gidelim şimdiden teşekkür ediyorum vereceğiniz cevaplara çok ihtiyacım var
Yumurta toplama anestezili yapılıyor ameliyat ortamında. Korkacak birşey yok rahat olun 15 dk lık bir operasyon. Siz opudayken eşiniz örnek verir.

İkiniz gidin hallederseniz ben de çok stresliydim ama korktuğum gibi hiç olmadı uyutuyorlar zaten sonrası ağrı falan da çok az oluyor

Back
X