İzmir ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FairyTale89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2019
1.221
1.142
83
NOT : KONUYU AÇTIĞIMA PİŞMAN ETTİLER BENİM GİBİ İZMİR HAKKINDA BİLGİ EDİNMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR KONUYU AÇTIKTAN SONRA Başka şehirde yaşamak (İzmir)
BU KONUYU BULDUM SİZ BURAYI OKUYUN FAZLASI İLE BİLGİ VAR

Merhaba İzmir’li olanlar ya da İzmir’i bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Hangi semtinde oturulmalı ?
Hangi semti nasıldır ?
Uzaklık - uygunluk - yaşanabilirlik - vs.
hiçbir bilgim olmadığı ve nette yeteri kadar bilgi bulamadığım için konu açmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:

Nereye uzaklik?

Neden ve nicin izmiri sorduğunuza bağlı burayami yerlesiceksiniz yatırım amacli biyermi alcaksiniz

İzmire yerleşcem evet bir kaç aya ama bilgim yok bilgi edinmek istedim aylık 5-6 arası gelir var kiralar nerde uygundur hangi semti daha yaşanılabilir bilgi edinmek istiyorum

İzmire yerleşcem evet bir kaç aya ama bilgim yok bilgi edinmek istedim aylık 5-6 arası gelir var kiralar nerde uygundur hangi semti daha yaşanılabilir bilgi edinmek istiyorum
Deniz kenari tatil bolgesi mi merkeze yakin bir yer mi istiyorsunuz? Evde calisacak birileri olacak mi? Ya da okula gidecek biri?

İzmirin alt yapısı çok kötü . Nereden biliyorum eşimin dayısı Bornova da . Üstelik kimse pandemi yasak vs dinlemiyor . Bi alsancak a gidelim dedim Bornova ya yakın orada bi dinliyorlar yasağı ama yanımızdan polis geçti gitti yunuslar ne kimlik sorma ne izin sorma yok gayet rahatlar serbest her şey . Dayı ile sohbet esnasında sordum nasıl İzmir diye evet parklar fln güzel ama dedi yollar paramparça hep eski belediye bakmıyor her yıl mutlaka yollar caddeler göl gibi oluyor dedi allahtn ust kattayız dedi .. iş imkanı vardır mutlaka buyuk şehir sonucta..

Tebrikler konunun ilk izmir gömme mesajını siz yazdığınız için bir adet altın boyoz ödülü kazandınız.

burdada kımse pandemıyı dınlemıyor ızmıre ozgu değil demekki:)

Tebrikler konunun ilk izmir gömme mesajını siz yazdığınız için bir adet altın boyoz ödülü kazandınız.
Amacım gömmek değildi de bildiklerimi söylemek diyelim. Bana göre istdan bi farkı yok kalabalık işte.

burdada kımse pandemıyı dınlemıyor ızmıre ozgu değil demekki:)
Yok İzmir daha da beter emin oll .. burada yani ben istdayım en azından almasa da damlıyo 2 anons sesi duyuyorsun İzmir de parklarda marketlerde vs burada en azından tekel bayileri kapalı yada marketler İzmir full serbest :)) millet avmler de :)

Niye derdinizi net olarak anlatmıyorsunuz?
Konuyu ilk açtığımda yazdığım
“ 2 soruya “cevap arıyorum ben sadece fikri olan yazar
bilgisi olan bilgi vermek ister illaki İzmirli İzmir’i bilen insan vardır diye konu açtım
Yani neden niçin şöyle böyle sorgulamaya gerek yok benimde anlatmama gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…