İzmir ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 soruma cevap bulmak için burda tüm hayatımı anlatmama gerek duymuyorum çünkü kimse aklımı okusun diye birşeyde demedim konu başlığında iki soruma cevap veren olursa teşekkürümü ederim sadece bu kadar yani.

Izmirin gobeginde yasiyorum, her buyuk sehirde nasilsa o kadar yogunluk var.. marketler ve manavlar acik sadece.. sokaklarda kalabaliklar yok, dediginiz gibi degil..

Merkeze, metroya yakin, ulasimi kolay bir semt ariyorsaniz bahcelievler, goztepe, poligon semtleri olabilir.. kiralar 1500-2000 civariydi ama simdi ne durumda bilmiyorum, emlak sitelerinden bakabilirsin guncel fiyatlara..

Izmirin gobeginde yasiyorum, her buyuk sehirde nasilsa o kadar yogunluk var.. marketler ve manavlar acik sadece.. sokaklarda kalabaliklar yok, dediginiz gibi degil..
Bende gözlerimle gördüm bizzat mavi şehir Bornova da Karşıyaka da özellikle:)) parklar full dolu Atatürk parkında piknik yapmışlığım var insanlar oturuyor sohbet ediyor fln :)) belki başka semttir sizin ki bilemem. Geçen hafta oradaydık

Tüm hayatınızı öğrenmek gibi bir niyetim yoktu ki !!! Size daha net cevap versinler diye sormuştum . Ona kalırsa her semtinde oturulur , her semtte olduğu kadar iyilik ve kötülük vardır . İyi forumlar .

Anlamıyoruz ki ne sorduğunuzu. İzmir bir büyükşehir. 30 ilçesi yüzlece semti milyon tane mahallesi var. Nereye yakın olmanız gerekiyor, nasıl özellikte bi yer arıyorsunuz, maddi imkanlarınız ne kadar iyi bir yere elverir bunları bilmeden kim ne tavsiye versin size?

Sizin kısıtlamada gezmede ne işiniz vardı? Ne muafiyetiniz var park bahçe bornova alsancak gezdiniz?

Valla bilmiyorum biz kendi mahallemizden disariya cikmiyoruz Yanlis anlamayin ama siz de piknik yapmissiniz belki sizin gibi disaridan gezmeye gelenlerdir onlar da

Son düzenleme:
Sizin kısıtlamada gezmede ne işiniz vardı? Ne muafiyetiniz var park bahçe bornova alsancak gezdiniz?
Eee o kdr kısıtlama da ben de biraz soluklandım diyelim istdan kaçmışım iznim de var soran eden yok rahat geldi diyelim :)) oldu mu hesap sormanıza cvp ...

Valla bilmiyorum biz kendi mahallemizden disariya cikmiyoruz Yanlis anlamayin ama siz de piknik yapmissiniz belki sizin gibi disaridsn gezmeye gelenlerdir onlar da
Yanlış anlamadım benim iznim vardı bizde istda sıkılmışız baktık park dolu dedim iki soluklanalım piknik dediysem bim den aldığımız cips iste oturup insanları seyrettik köşe de

Hep birlikte gülelim o zaman :)) benm özel iznim vardı kısa bir şeydi millet gibi yayılarak takılmadım :))
Hıhı evet tabi tabi. Korona özel izni olandan bulaşmıyormuş özel izni olana hiç yaklaşmıyormuş. İyi yapmışsınız oh yarasın.

İzmirdeyim bende AVM açık mi parklar kalabalikmi şoklardayim geçen market dönüşü parka gidip yuruyhs yapmak istedim 3 kişi vardik daha 5dk olmadan polis geldi anons geçti. Konu sahibi şöyle soylim
İzmir'de ulaşım çok güzel İZBAN hemen hemen her yere gidiyor şehir içi ve hatta bir çok ilceyede var.merkezi olarak kiralar daha pahalı. Karşıyaka tarafindayim ve çok seviyorum burayı.okulumda okulumda daha uzak bı semtte İZBAN ve metro kullanıyorum. Trafik derdi yok.

Eee o kdr kısıtlama da ben de biraz soluklandım diyelim istdan kaçmışım iznim de var soran eden yok rahat geldi diyelim :)) oldu mu hesap sormanıza cvp ...
O zaman o cıkanlarda sizin gibi bu kapanmayı duyup istanbuldan izmire gelenler... once kurallara kendiniz uyacaksınız uymayıp herkeste dısarda demek çok abes

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…