- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.142
- 83
- Konu Sahibi FairyTale89
-
2 soruma cevap bulmak için burda tüm hayatımı anlatmama gerek duymuyorum çünkü kimse aklımı okusun diye birşeyde demedim konu başlığında iki soruma cevap veren olursa teşekkürümü ederim sadece bu kadar yani.Yani kusura bakmayın ama , konunuz çok eksik . Aile mi gideceksiniz ? Tek mi yaşayacaksınız ? 1+1 mi olacak 4+1 mi ?
Mahallede aradığınız özellikler neler ? Merkezi mi olsun ? Deniz mi görsün ?
Kimsenin süper gücü yok kiaklınızı okusun .
Izmirin gobeginde yasiyorum, her buyuk sehirde nasilsa o kadar yogunluk var.. marketler ve manavlar acik sadece.. sokaklarda kalabaliklar yok, dediginiz gibi degil..Yok İzmir daha da beter emin oll .. burada yani ben istdayım en azından almasa da damlıyo 2 anons sesi duyuyorsun İzmir de parklarda marketlerde vs burada en azından tekel bayileri kapalı yada marketler İzmir full serbest :)) millet avmler de :)
Merkeze, metroya yakin, ulasimi kolay bir semt ariyorsaniz bahcelievler, goztepe, poligon semtleri olabilir.. kiralar 1500-2000 civariydi ama simdi ne durumda bilmiyorum, emlak sitelerinden bakabilirsin guncel fiyatlara..2 soruma cevap bulmak için burda tüm hayatımı anlatmama gerek duymuyorum çünkü kimse aklımı okusun diye birşeyde demedim konu başlığında iki soruma cevap veren olursa teşekkürümü ederim sadece bu kadar yani.
Bende gözlerimle gördüm bizzat mavi şehir Bornova da Karşıyaka da özellikle:)) parklar full dolu Atatürk parkında piknik yapmışlığım var insanlar oturuyor sohbet ediyor fln :)) belki başka semttir sizin ki bilemem. Geçen hafta oradaydıkIzmirin gobeginde yasiyorum, her buyuk sehirde nasilsa o kadar yogunluk var.. marketler ve manavlar acik sadece.. sokaklarda kalabaliklar yok, dediginiz gibi degil..
Tüm hayatınızı öğrenmek gibi bir niyetim yoktu ki !!! Size daha net cevap versinler diye sormuştum . Ona kalırsa her semtinde oturulur , her semtte olduğu kadar iyilik ve kötülük vardır . İyi forumlar .2 soruma cevap bulmak için burda tüm hayatımı anlatmama gerek duymuyorum çünkü kimse aklımı okusun diye birşeyde demedim konu başlığında iki soruma cevap veren olursa teşekkürümü ederim sadece bu kadar yani.
Anlamıyoruz ki ne sorduğunuzu. İzmir bir büyükşehir. 30 ilçesi yüzlece semti milyon tane mahallesi var. Nereye yakın olmanız gerekiyor, nasıl özellikte bi yer arıyorsunuz, maddi imkanlarınız ne kadar iyi bir yere elverir bunları bilmeden kim ne tavsiye versin size?Konuyu ilk açtığımda yazdığım
“ 2 soruya “cevap arıyorum ben sadece fikri olan yazar
bilgisi olan bilgi vermek ister illaki İzmirli İzmir’i bilen insan vardır diye konu açtım
Yani neden niçin şöyle böyle sorgulamaya gerek yok benimde anlatmama gerek yok.
Sizin kısıtlamada gezmede ne işiniz vardı? Ne muafiyetiniz var park bahçe bornova alsancak gezdiniz?Bende gözlerimle gördüm bizzat mavi şehir Bornova da Karşıyaka da özellikle:)) parklar full dolu Atatürk parkında piknik yapmışlığım var insanlar oturuyor sohbet ediyor fln :)) belki başka semttir sizin ki bilemem. Geçen hafta oradaydık
Valla bilmiyorum biz kendi mahallemizden disariya cikmiyoruzBende gözlerimle gördüm bizzat mavi şehir Bornova da Karşıyaka da özellikle:)) parklar full dolu Atatürk parkında piknik yapmışlığım var insanlar oturuyor sohbet ediyor fln :)) belki başka semttir sizin ki bilemem. Geçen hafta oradaydık
Eee o kdr kısıtlama da ben de biraz soluklandım diyelim istdan kaçmışım iznim de var soran eden yok rahat geldi diyelim :)) oldu mu hesap sormanıza cvp ...Sizin kısıtlamada gezmede ne işiniz vardı? Ne muafiyetiniz var park bahçe bornova alsancak gezdiniz?
Yanlış anlamadım benim iznim vardı bizde istda sıkılmışız baktık park dolu dedim iki soluklanalım piknik dediysem bim den aldığımız cips iste oturup insanları seyrettik köşe deValla bilmiyorum biz kendi mahallemizden disariya cikmiyoruzYanlis anlamayin ama siz de piknik yapmissiniz belki sizin gibi disaridsn gezmeye gelenlerdir onlar da
Hayır sokakta olan insanları eleştiren insanın sokakta olması ayrı komik oluyor.Eee o kdr kısıtlama da ben de biraz soluklandım diyelim istdan kaçmışım iznim de var soran eden yok rahat geldi diyelim :)) oldu mu hesap sormanıza cvp ...
Hep birlikte gülelim o zaman :)) benm özel iznim vardı kısa bir şeydi millet gibi yayılarak takılmadım :))Hayır sokakta olan insanları eleştiren insanın sokakta olması ayrı komik oluyor.
Kendisi gezmis aa millet hep dısarda diyenlerden belli kiSizin kısıtlamada gezmede ne işiniz vardı? Ne muafiyetiniz var park bahçe bornova alsancak gezdiniz?
Hıhı evet tabi tabi. Korona özel izni olandan bulaşmıyormuş özel izni olana hiç yaklaşmıyormuş. İyi yapmışsınız oh yarasın.Hep birlikte gülelim o zaman :)) benm özel iznim vardı kısa bir şeydi millet gibi yayılarak takılmadım :))
Hayır bir de şehir değiştirmiş. Bu millet adam olmaz, bizim de burnumuz moktan kurtulmaz.Kendisi gezmis aa millet hep dısarda diyenlerden belli ki
O zaman o cıkanlarda sizin gibi bu kapanmayı duyup istanbuldan izmire gelenler... once kurallara kendiniz uyacaksınız uymayıp herkeste dısarda demek çok abesEee o kdr kısıtlama da ben de biraz soluklandım diyelim istdan kaçmışım iznim de var soran eden yok rahat geldi diyelim :)) oldu mu hesap sormanıza cvp ...
Aynen öyle bu insanlar yüzünden bu hastalık bitmezHayır bir de şehir değiştirmiş. Bu millet adam olmaz, bizim de burnumuz moktan kurtulmaz.
Pikniği acele yaptınız o zamanHep birlikte gülelim o zaman :)) benm özel iznim vardı kısa bir şeydi millet gibi yayılarak takılmadım :))
Bi de gerine gerine yazıyor, utanma çekinme yok. Sorsan hayatında ilk kez izmire gelmiştir alt yapısını bilmem neyini çözmüş ablaAynen öyle bu insanlar yüzünden bu hastalık bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?