- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi FairyTale89
-
Beklentinize göre değişir İzmir'in nasıl olduğu. Ben Karşıyaka'da oturuyorum evin kirasına 3 bin lira veriyoruz. Tam çarşının içinde 1+1 evimiz vardı geçen aylarda sattık. Oradan da aynı civarda kira alıyorduk. Çok merkezi yerlerde kira pahalı, rahat geçinemezsiniz. Çiğli, Menemen gibi yerler uzak ama daha uygun fiyatlı sanırım. Bu konuları pek bilmiyorum.İzmire yerleşcem evet bir kaç aya ama bilgim yok bilgi edinmek istedim aylık 5-6 arası gelir var kiralar nerde uygundur hangi semti daha yaşanılabilir bilgi edinmek istiyorum
karsıdan karsıya gecemedım bugun arac dolu yolda marketlerde ınsan kalabalıgı..İzmirin alt yapısı çok kötü . Nereden biliyorum eşimin dayısı Bornova da . Üstelik kimse pandemi yasak vs dinlemiyor . Bi alsancak a gidelim dedim Bornova ya yakın orada bi dinliyorlar yasağı ama yanımızdan polis geçti gitti yunuslar ne kimlik sorma ne izin sorma yok gayet rahatlar serbest her şey . Dayı ile sohbet esnasında sordum nasıl İzmir diye evet parklar fln güzel ama dedi yollar paramparça hep eski belediye bakmıyor her yıl mutlaka yollar caddeler göl gibi oluyor dedi allahtn ust kattayız dedi .. iş imkanı vardır mutlaka buyuk şehir sonucta..
Ahahah klasik istanbullu izmiri beğenmezler ama tatillerde bu alt yapısı bozuk sehirden de ayrılamazlarBi de gerine gerine yazıyor, utanma çekinme yok. Sorsan hayatında ilk kez izmire gelmiştir alt yapısını bilmem neyini çözmüş abla
Sadece Bostanlı da yaşayın demeye geldimMerhaba İzmir’li olanlar ya da İzmir’i bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Hangi semtinde oturulmalı ?
Hangi semti nasıldır ?
Uzaklık - uygunluk - yaşanabilirlik - vs.
hiçbir bilgim olmadığı ve nette yeteri kadar bilgi bulamadığım için konu açmak zorunda kaldım.
Peki bundan İzmirlilerin haberi var mı?Yok İzmir daha da beter emin oll .. burada yani ben istdayım en azından almasa da damlıyo 2 anons sesi duyuyorsun İzmir de parklarda marketlerde vs burada en azından tekel bayileri kapalı yada marketler İzmir full serbest :)) millet avmler de :)
İzinler gezmek için değil biliyorsunuz değil mi?Hep birlikte gülelim o zaman :)) benm özel iznim vardı kısa bir şeydi millet gibi yayılarak takılmadım :))
Keşke sadece tatillerde gelselerAhahah klasik istanbullu izmiri beğenmezler ama tatillerde bu alt yapısı bozuk sehirden de ayrılamazlar
Teşekkür ederimHıhı evet tabi tabi. Korona özel izni olandan bulaşmıyormuş özel izni olana hiç yaklaşmıyormuş. İyi yapmışsınız oh yarasın.
Hayır hepsi İzmirliler genel olarak mahalle araları da dolu dediğim gibi eşimin dayısı orada o da İzmir den taşınmayı düşünüyor ...O zaman o cıkanlarda sizin gibi bu kapanmayı duyup istanbuldan izmire gelenler... once kurallara kendiniz uyacaksınız uymayıp herkeste dısarda demek çok abes
KeskeKeşke sadece tatillerde gelselerakın akın taşınıyorlar istanbuldan izmire.
Sizin özel izniniz olmadığı için anca balkondan bakarsınız. Özel izni olanlar bimden cips alıp piknik yaparBahsi geçen piknik yapılan parka balkonumdan bakıyorum tekrarlıyorum sadece balkondan
Malum yasaklar falan filan...
Allah aşkına taşınsın lütfen.Hayır hepsi İzmirliler genel olarak mahalle araları da dolu dediğim gibi eşimin dayısı orada o da İzmir den taşınmayı düşünüyor ...
Ahhh su bim poseti, her yerdeSizin özel izniniz olmadığı için anca balkondan bakarsınız. Özel izni olanlar bimden cips alıp piknik yapar
Brn sordum genel olarak öyleymiş bizzat izmir li söyledi :)Peki bundan İzmirlilerin haberi var mı?
İzmir özerklik kazandı da haberim mi yok :)
Sizin özel izniniz olmadığı için anca balkondan bakarsınız. Özel izni olanlar bimden cips alıp piknik yapar
Biliyorum özel izindi zatenİzinler gezmek için değil biliyorsunuz değil mi?
Sorumu anlayanlar yazmış onları okudumAnlamıyoruz ki ne sorduğunuzu. İzmir bir büyükşehir. 30 ilçesi yüzlece semti milyon tane mahallesi var. Nereye yakın olmanız gerekiyor, nasıl özellikte bi yer arıyorsunuz, maddi imkanlarınız ne kadar iyi bir yere elverir bunları bilmeden kim ne tavsiye versin size?
Bizi yunanistana iteledi arkadaş sanırım. Artık oranın kurallarına tabiyiz. Avm’leri falan açtık kısıtlamayı kaldırdık takılıyoruz öyle.Peki bundan İzmirlilerin haberi var mı?
İzmir özerklik kazandı da haberim mi yok :)
Her yer pahalıdır. Deprem dolayısı ile Bayraklıdan İzmir il dışına yakın bi yere taşındık. Bayraklıda kira 2000-5000 arası değişiyor. (Adam akıllı ev için) Şu an 2500 kira+200 aidat ödemekteyiz. Konağa 40 km Bayraklıya 30 km uzaktayız.Aylık 5-6 bin arası yani kiralar nerde uygundur hangi semti pahalıdır hangi semti uygundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?