aynen canım katılıyorum topuklu ayakkabı derdin varsa babet giy allah allahyaa bu arada ben yaşları merak ediyorum yaşlar kaç kızlar
nickname den anlayabilirsiniz ipucu :)
galiba anladım tabi doğru anladıysam 36 mı
Diğer bilgilerimizi burdan yazmayalım herkes okuyor sonuçta.... görüştüğümüzde zaten herşeyi konuşacağız ne olur ne olmaz ben internet ortamından sakınıyorum birazOlurda sayfa kapanırsa mopercim yenisi açar dimi ? DD Şimdilik benim kitapçıya gitmem lazım özleyin beni DD
cnm açarımda oda memleket meselesi olur :) adakam benim yaşım 27 :))en genç benmiyim aranızda??
cnm açarımda oda memleket meselesi olur :) adakam benim yaşım 27 :))en genç benmiyim aranızda??
Aşkı çekmek zor aşık olmamak gerekir :)
benim 23 ama
ayy cnm sen çok küçüksün ya:)) ne güzel bende dönmek isterdim o yaşlarıma
Yasa takilmayalim.benim 20 yasindada kankam var 40 yaşindada:)
aynen kızlar yaş hiç önemli değil ortak noktada buluşup birbirimizi anlıyoruz zaten :)
Moper ellerine saglik:) kizlar ben sessiz sakinbiyere tatile gittim.burda net yok.oyuzden giremiorum.teldende net yavaş..hersey ustusde gelince biraz sakimlige insanlardan uzaklasmaya kafa dinlemeye ihtiyacim vardi..benim yaşta 29:)
moper ve adakam'ın hesabı geçici olarak pasif durumda şikayetmi oldu acaba ? hafif bir atışma olmuştu ondan mı kaynaklanıyor ?
bilmiyorum ki...olabilr mi öyle bir şikayet durumu...yani o kadar da sert bi atışma olmamıştı ama....
Karşı taraftaki üyeninde geçici pasif durumunda ondan öyledir diye düşündüm şimdi araştırdım ceza alan üyeler için bu durum böyle...Umarım çok kısa sürüyordur... Ben o yüzden demiştim cevap vermeyin yazan olursa diye ... Kötü oldu( Belki google üzerinden okuyorlardır yazdıklarımızı sabırla bekleyelim onları ...:)) Nazar mı değdi ne bize ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?