Bende can kopal a oldum.. Görmek isteyen eklesin :)hepinize kolay gelsin en zoru doktora karar vermek.. Bir tavsiye övülen doktorlara deilde hastaları fotoğraf koyan doktorlara bakın.. Bir sürü doktorun hastası foto ekliyor.. Bazılarıda sırf övgü.. Allah yardımcınız olsun
kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum bu yaz..gayet büyük ve kemerli burnum varbirçok doktor tavsiye edilmiş çok kararsız kaldım..sanırım en doğru şey resimlerle değerlendirmek..
Arkadaşlar burun ameliyatı olucam ama karar veremiyorum COOOOOK zormus bu işler.
Ben Şuana kadar 9 doktor ile görüşmeye gittim(hem izmir hem istanbul), iyi mi yaptım bilemedim çunku daha da kafam karıştı.
Çok öyle hokka gibi kalkık burun sevmiyorum. Daha keskin kadınsı burunlar hoşuma gidiyor ama doktor seçimi mi yapamıyorum.
Yardımcı olabilecek var mı ???? Şimdiden teşekkürler.
Ayyy dün maillerimi siliyordum, ne çok doktorla görüşmüşüm yarabbiiiimmm.. Yazık bize yaaa valla karar vermek çok zor.. O zamanlar sinirimden ağlardım karar veremiycem ben asla amlyt olamıycam diye, dün koptum mesajları mailleri okurken:)) 2 sene dile kolay :/ .. Acele etme fotolara bak sonra o doktora yoğunlaş ve hakkındaki yazılanları oku hastalarıyla görüş.. Kolay gelsin
bende aynen o moddayım cok istiyorum ameliyat olmak ama vazgeçicem sırf doktora karar veremiyorum diyearaştırmaya devam, cok tesekkurler
Bende burun ameliyatı düşünüyorum. Araştırmaya yeni başladım. Mevsim olarak hangi aylar uydun biliyormusunuz
Mevsimi yok diyor uzmanlar ama hastanın konforu açısından yaz ayları tercih edilmiyor.
evet haklısın ben aydından geleceğim zman sıkıntım da olacak bıkaç doktor belirleyıp görüşmeyı dusunuyorum muayene ücreti nekadar benım kemık alınacak ve duzeltme olacak :) bütçemde sınırlı fıyat olarak nasıl biliyomusun :)[/QUOTE
kararsızlık çok kötü ve fiyat çok önemli
Bende burun ameliyatı düşünüyorum. Araştırmaya yeni başladım. Mevsim olarak hangi aylar uydun biliyormusunuz
Kime karar verdin canım merak ettim bende çok korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım çok pardon çok geç dönüyorumben bora karaali can kopal ve ufuk bilkay arasında kaldım. gerçi hiçbiriyle yüzyüze görüşmedim ama emin olduktan sonra gidip konuşmak istiyorum çokta korkuyorum ameliyattan
evet haklısın ben aydından geleceğim zman sıkıntım da olacak bıkaç doktor belirleyıp görüşmeyı dusunuyorum muayene ücreti nekadar benım kemık alınacak ve duzeltme olacak :) bütçemde sınırlı fıyat olarak nasıl biliyomusun :)[/QUOTE
kararsızlık çok kötü ve fiyat çok önemli
Fiyatlar 3000/3500 gibi.. Fiyat aşağı yukarı aynı o yüzden onu kenara bırak ve doktora odaklan.. En ucuzu olsun derken allah korusun hüsranla da sonuçlanabilir burun ameliyatın.. Kolay gelsin
Fiyatlar 3000/3500 gibi.. Fiyat aşağı yukarı aynı o yüzden onu kenara bırak ve doktora odaklan.. En ucuzu olsun derken allah korusun hüsranla da sonuçlanabilir burun ameliyatın.. Kolay gelsin
Ben de iki fiyat aldim 2200 ve 3250 ya bilemiyorum 1000 tl icin pismanlik yasamayayim da su hangi dr sececeginize nasil emin oldunuz iciniz mi isindi
Ben de iki fiyat aldim 2200 ve 3250 ya bilemiyorum 1000 tl icin pismanlik yasamayayim da su hangi dr sececeginize nasil emin oldunuz iciniz mi isindi
Ben yurt dışındayım cnm.. Hiçbir dr la yüzyüze görüşemedim seçim yaparken.. Benim kriterlerim: kemerli burnu olan kişilere odaklandım sonraki fotolarını istedim.. Çok övülen ama foto göremediğim doktorlardan vazgeçtim..bazı dr lar ne dersem tmm dedi oda yalan geldi.. En son amlyt olduğum doktorumla görüştüm tek nedeni hastalarının öncesi sonrası fotolarını görmemdi tekrar söylüyorum.. Ön görüşmede çok smimi geldi .1.30 saat kınuştuk risklerden yapılabileceklerden yapılmaması gerekenlerden.. İçime sindi işte:)) bu arada araştırmam 2 sene sürdü :/.. 2 ay oldu ameliyat olalı hala sorun çıktığında watsapp tan ulaşabiliorum.. Buda çok önemli benim için.. Büyük bir ameliyat sonuçta benim geçirdiğim ve doktorun deateğine ihtiyacım var hala.. Böyle işte :) bu arada kimseye illa o doktora ol demem.. Ben çok memnunum ama işte riskli bu ameliyatlar yani tavziye ettiğim kişininki kötü olur allah korusun, kimsenin ahınıda alamam.. Ama ben bugün olsa gene aynı doktora olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?