Izmir'de burun estetiği olanlar

Kizlar ya ben de can kopal ve cemil tugay arasinda kararsizim arkadaslik istegimi kabul edin lutfen fotograflarinizi gorebilirsem coook sevinicem

kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum bu yaz..gayet büyük ve kemerli burnum var birçok doktor tavsiye edilmiş çok kararsız kaldım..sanırım en doğru şey resimlerle değerlendirmek..

Arkadaşlar burun ameliyatı olucam ama karar veremiyorum COOOOOK zormus bu işler.

Ben Şuana kadar 9 doktor ile görüşmeye gittim(hem izmir hem istanbul), iyi mi yaptım bilemedim çunku daha da kafam karıştı.

Çok öyle hokka gibi kalkık burun sevmiyorum. Daha keskin kadınsı burunlar hoşuma gidiyor ama doktor seçimi mi yapamıyorum.

Yardımcı olabilecek var mı ???? Şimdiden teşekkürler.

:26::26:

Arkadaşlar burun ameliyatı olucam ama karar veremiyorum COOOOOK zormus bu işler.

Ben Şuana kadar 9 doktor ile görüşmeye gittim(hem izmir hem istanbul), iyi mi yaptım bilemedim çunku daha da kafam karıştı.

Çok öyle hokka gibi kalkık burun sevmiyorum. Daha keskin kadınsı burunlar hoşuma gidiyor ama doktor seçimi mi yapamıyorum.

Yardımcı olabilecek var mı ???? Şimdiden teşekkürler.

kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum bu yaz..gayet büyük ve kemerli burnum var birçok doktor tavsiye edilmiş çok kararsız kaldım..sanırım en doğru şey resimlerle değerlendirmek..

Kime karar verdin canım merak ettim bende çok korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar gerek ozel mesajla gerek fotograflara yorum olarak burnumu kime yaptirdigimi soranlar olmus, burayada not olsun diye tekrar soyliyeyim, belki soran kisiler hala ariyordur. Doktorum Ahmet Seyhan

Ayyy dün maillerimi siliyordum, ne çok doktorla görüşmüşüm yarabbiiiimmm.. Yazık bize yaaa valla karar vermek çok zor.. O zamanlar sinirimden ağlardım karar veremiycem ben asla amlyt olamıycam diye, dün koptum mesajları mailleri okurken:)) 2 sene dile kolay :/ .. Acele etme fotolara bak sonra o doktora yoğunlaş ve hakkındaki yazılanları oku hastalarıyla görüş.. Kolay gelsin

bende aynen o moddayım cok istiyorum ameliyat olmak ama vazgeçicem sırf doktora karar veremiyorum diye araştırmaya devam, cok tesekkurler

bende aynen o moddayım cok istiyorum ameliyat olmak ama vazgeçicem sırf doktora karar veremiyorum diye araştırmaya devam, cok tesekkurler

Seni anlıyorum, ben bu karar verememe endişesi yüzünden bir arkadaşımdan tavsiye alıp bir doktorla görüştüm ameliyata karar verdim. ameliyatıma bir hafta kaldı, tabi ki endişelerim var. Ne de olsa her hasta özel, herkesin yüz yapısı farklı, sanat gibi bir şey bence bu doktorların yaptığı.

Bende burun ameliyatı düşünüyorum. Araştırmaya yeni başladım. Mevsim olarak hangi aylar uydun biliyormusunuz

Ameliyaımın 4. günü ve elim yanlışlıkla kalıptan açıkta kalan sag burun kanadıma (kıkırdağa) çarptı.Çok şiddetli değildi kanama vs olmadı hafif sızladı ilk anda sanki şimdide hafif sızlıyor gibi geliyor dokununca.Daha önce böyle sorun yaşayan oldumu çökme ya da başka sorun olurmu kızlar

Kime karar verdin canım merak ettim bende çok korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çok pardon çok geç dönüyorum ben bora karaali can kopal ve ufuk bilkay arasında kaldım. gerçi hiçbiriyle yüzyüze görüşmedim ama emin olduktan sonra gidip konuşmak istiyorum çokta korkuyorum ameliyattan

Ameliyat en kolayı desem yeri :)) ameliyattan korkmayın dr seçiminiz doğru olursa amlyt kolay olur.. O yazdığınız doktorlar hakkında açılmış topikler var, hastalarıyla görüşün fotolarına bakın. Hangisinin tarzı size uyuyorsa o doktora odaklanın..kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…