Izmir'de burun estetiği olanlar

Ön
2200 u hangi doktor verdi fiyat olarak
Önce hangi tarz bir burun istediğine bak, her dr un bir tarzı var, sonra hasta yorumlarını oku en son fiyata bak.. Evet fiyat önemli ama 5.10 bin verip pişman olan drun yüzünü tekrar göremeyende var 3/4 verip memnun olan gerekirse dr a tekrar düzelttirende var..önce tarzını sonrada dr işin arkasındamı deilmi onu araştır.. Küçük bir tavsiye :)

capocuuum doktorların tarzını bildiğin kadarıyla bizimle paylaşır mısın şimididen teşekkürler :) :)

Arkadaşlar çok kararsız kaldım.. Bora karaali ile ilgili çok olumsuz bir yorum okudum. Korktum vazgeçtim. Bir çok arkadaşım ile görüştüğümde kbb doktorları ile daha iyi olacağını söylediler ve bunu söyleyen arkadaşlarım hep kbb doktoruna yaptırmışlar. Diğerleri görselliğe daha çok önem verdiği için nefes alamama problemi yaşayanların olduğunu söylediler. Ayrıca birinden de burnunun görselliği için burnunda kıkırdak bırakılmadığını zor bir ameliyat daha geçirmek zorunda olduğunu söyledi. İnanılmaz kararsızım..

Bende Bora beyi düşünüyordum fakat bende kararsiz kaldım acaba fiyat bilgisi aldın mi Bora beyden ?

merhaba,ben de araştırma yaparken sizin yazınız gözüme ilişti.Epey olmuş Ufuk beye ameliyat olalı.Bu yıllar zarfında herhangi bir sorun yaşadınız mı?Hala memnun musunuz ve tavsiye ediyor musunuz.?Benim de onunla görüşmem var haftaya.Onca doktor için de niyeyse onda karar kıldım. Ama tabi endişelerim var.

Ben 2 yıl önce cemil tugaya oldum tavsiye edebilirim sorusu olan varsa yardımcı olurum

Capoera merhaba göremiyorum burnunuzu çok da merak ettimmm son durumunuz nedir memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…