- 25 Ekim 2014
- 39
- 0
- 16
- 37
Bora beye nekadara oldunuzBora karaaliye oldum ben o zaman can yada bora beyi arastir derim ben
Bende goremiyorumBEN NEDEN FOTOĞRAFLARINIZI GÖREMİYORUM YA ... OFFFFFFFF
Fitolari ni nasıl gorebilirmBen ayin4unde ekol de bora karaaliye oldum.daha vok yeni bi burnum var tek sorum suan feci kalkik olmasi.
Önce hangi tarz bir burun istediğine bak, her dr un bir tarzı var, sonra hasta yorumlarını oku en son fiyata bak.. Evet fiyat önemli ama 5.10 bin verip pişman olan drun yüzünü tekrar göremeyende var 3/4 verip memnun olan gerekirse dr a tekrar düzelttirende var..önce tarzını sonrada dr işin arkasındamı deilmi onu araştır.. Küçük bir tavsiye :)2200 u hangi doktor verdi fiyat olarak
capocuuum doktorların tarzını bildiğin kadarıyla bizimle paylaşır mısın şimididen teşekkürler :) :)Ön
Önce hangi tarz bir burun istediğine bak, her dr un bir tarzı var, sonra hasta yorumlarını oku en son fiyata bak.. Evet fiyat önemli ama 5.10 bin verip pişman olan drun yüzünü tekrar göremeyende var 3/4 verip memnun olan gerekirse dr a tekrar düzelttirende var..önce tarzını sonrada dr işin arkasındamı deilmi onu araştır.. Küçük bir tavsiye :)
sen ne bilmek istion minik farem <3capocuuum doktorların tarzını bildiğin kadarıyla bizimle paylaşır mısın şimididen teşekkürler :) :)
Artık 4500 tl çıkmış dün cvp yazdiBora bey 3000 tl yapiyorrr
Bende Bora beyi düşünüyordum fakat bende kararsiz kaldım acaba fiyat bilgisi aldın mi Bora beyden ?Arkadaşlar çok kararsız kaldım.. Bora karaali ile ilgili çok olumsuz bir yorum okudum. Korktum vazgeçtim. Bir çok arkadaşım ile görüştüğümde kbb doktorları ile daha iyi olacağını söylediler ve bunu söyleyen arkadaşlarım hep kbb doktoruna yaptırmışlar. Diğerleri görselliğe daha çok önem verdiği için nefes alamama problemi yaşayanların olduğunu söylediler. Ayrıca birinden de burnunun görselliği için burnunda kıkırdak bırakılmadığını zor bir ameliyat daha geçirmek zorunda olduğunu söyledi. İnanılmaz kararsızım..
Evet 4500 ben fiyat aldım kendisinden4500 diye duydum ama gidip görüşmedim. Yanlış yönlendirmek istemem
merhaba,ben de araştırma yaparken sizin yazınız gözüme ilişti.Epey olmuş Ufuk beye ameliyat olalı.Bu yıllar zarfında herhangi bir sorun yaşadınız mı?Hala memnun musunuz ve tavsiye ediyor musunuz.?Benim de onunla görüşmem var haftaya.Onca doktor için de niyeyse onda karar kıldım. Ama tabi endişelerim var.Merhaba,
bende fikrimi belirtmek isterim bende burun ameliyatı olucam 3 gün sonrailk öncelikle Ekole gittim Prof Halis Ünlüye doktor bana pekte güven vermedi,ameliyat öncesi sonrası fotolarına baktık arkadaşımla bazı yaptığı burunlar öncesinden de kötü olmuştu,yani aman aman woww dedirtcek bi değişiklik kesinlikle göremedik ve vazgeçtik,Bora Karaaliyi bilmiyorum o konuda bilgim yok yorum yapamam
bunun üzerine kendi dişçiminde referansı üzerine Alsancağa Prof.Ufuk Bilkayın yanına gittik kesinlikle süper bir doktor,kendinden çok emin konuşmalar,çok güler yüzlü oluşu,öncesi sonrası fotografları süper başka bi doktor arayışına devam etmeden kesinlikle evet dedik,dişçimde kendisinde ameliyat oldu onun eski yeni halini bildiğim için ve çok iyi rahat bi ameliyat geçti demesinide göz önünde bulundurarak evet dedim bakalım sonuç ne olucak istersen tekrar yazarım ameliyattan sonra paylaşmak istedim eğer ameliyat olmadıysanız değerlendirmenize alabilirsiniz diye düşündüm
hoşçakalınn
Ben görebilir miyim acaba burnunuzu?Ben 2 yıl önce cemil tugaya oldum tavsiye edebilirim sorusu olan varsa yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?