Izmir'de burun estetiği olanlar

öncesi sonrası fotosu göstermeyen doktorlardan uzak durmalı düşüncesindeyim. doktorla birebir görüşmeli. insan en çok o zaman anlıyor doğru adreste olup olmadığını. ameliyat öncesindeki ilgi, ameliyat sonrasında da devam ediyor mu etmiyor mu, bunu da yüzyüze görüşmede hissedersiniz.

Merhaba arkadaslar bende izmirde ameliyat olmak istiyorum Ama Hangi doktoru tercih etmeliyim bilmiyorum Cemil tugay can kopal ufuk bilkay bora karaali iyi diyorlar forumlarda genelde hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum Yardim edebilirseniz cok sevinirim arkadaslar(bunlardan birine olmus olanlar Varsa eger ) fotoda goremiyorum mesaj sayimi tamamlayamadigimdan

Meraba arkadaslar araniza yeni katildim 2 yil once İzmir ekol kbb Cem Karas'a oldum ve hic memnun degilim burnum istedigim gbi olmadi ve uca dogru kalinlasiyor ayni zamanda 2 yili gecmesine ragmen burnumdaki odem gecmedi ve Cem bey kisilik olarak cok ters ve ukala biri tekrar gidip burnumu gosterdigimde memnun olmadigimi soyledim ve bizi ailecek tersledi hic tavsiye etmem ve onun yuzunden simdi Cuneyt Özek'e ameliyat olmayi dusunuyorum daha onceden olan var mi? ve tavsiye eder misiniz sitede Ufuk Bilkayada baya kisi yaptirmis ve cok memnun yorumlar var acikcasi 2si arasinda kaldim yardimci olursaniz memnun olurum tesekkurler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım, boncukpamuk Cem karasa ameliyat olarak hayatının hatasını yapmışsın ama hiçbirşey için geç değil ben yeni oldum ameliyat acayip memnunum ve doktorumdan memnun kalmayan yok yaptıracaksan hemen yaptır yurt dışına tatile çıkıcak Cemil Tugay tek kelimeyle harika kolay kolay kimsede morarma olmuyor izmirin en iyilerinden diyebilirim Ufuk beyide çok duydum can kopal falan ama direk ben Cemil beyle görüştüm ona oldum

Son düzenleme:
Ben ufuk bilkay a oldum 5.gunum tsvsiyem doktor secerken profesör ünvanı olmasi gerek bence çünkü deneyim cok onemli

Kesinlikle katılmıyorum bi estetikte en önemli olan el becerisidir eli becerekli olmayan bi doktor Prof olsa boşuna benim gözümde

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim canim .) aklimda bulunsun insallah bu sefer iyi olur

Ben de Izmir'de Prof Dr Mustafa Yilmaz'a oldum henuz iki hafta oldu ama şuan icin gayet memnunum bir sorun yasamadim.
Kendisi dokuz eylulde prof ama ameliyati anlasmali oldugu ozel hastanede yapior. Isterseniz dokuz eylulde de yapıyor. Ozel muayenehanesi de var ama ben dokuz eylule gittim muayene icin ve ucret odemedim. Kontrollerin hicbirinde de ucret odemedim.
Muayeneye gittiginizde zaten siz nereleri sorunlu goruosaniz değişmesini istiyosaniz doktor daha siz soylemeden aynisini soyluyor. Sen soyle ne istiyosun ama ben bildigimi yaparim zaten diyor. Doktorun bildigi de sizin istediginiz oluyor zaten:) birkac hastasina ulasma sansim oldugu icin onlar da memnun oldugu icin gönül rahatlığıyla araştırma bile yapmadan gittim.
Tavsiye edebilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sevindim sizin adiniza gule gule kullanin tesekkurler tavsiyeniz icin 😊

Cok sevindim sizin adiniza gule gule kullanin tesekkurler tavsiyeniz icin 😊

Tesekkur ederim umarim hersey gonlunuze göre olur:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…