Ben de iki fiyat aldim 2200 ve 3250 ya bilemiyorum 1000 tl icin pismanlik yasamayayim da su hangi dr sececeginize nasil emin oldunuz iciniz mi isindi
Bu arad sen oyun bölümüne git şu mesaj sayını 25 e tamamlada açık olan albümlere bak.. Fikir edinirsin :)
Ben yurt dışındayım cnm.. Hiçbir dr la yüzyüze görüşemedim seçim yaparken.. Benim kriterlerim: kemerli burnu olan kişilere odaklandım sonraki fotolarını istedim.. Çok övülen ama foto göremediğim doktorlardan vazgeçtim..bazı dr lar ne dersem tmm dedi oda yalan geldi.. En son amlyt olduğum doktorumla görüştüm tek nedeni hastalarının öncesi sonrası fotolarını görmemdi tekrar söylüyorum.. Ön görüşmede çok smimi geldi .1.30 saat kınuştuk risklerden yapılabileceklerden yapılmaması gerekenlerden.. İçime sindi işte:)) bu arada araştırmam 2 sene sürdü :/.. 2 ay oldu ameliyat olalı hala sorun çıktığında watsapp tan ulaşabiliorum.. Buda çok önemli benim için.. Büyük bir ameliyat sonuçta benim geçirdiğim ve doktorun deateğine ihtiyacım var hala.. Böyle işte :) bu arada kimseye illa o doktora ol demem.. Ben çok memnunum ama işte riskli bu ameliyatlar yani tavziye ettiğim kişininki kötü olur allah korusun, kimsenin ahınıda alamam.. Ama ben bugün olsa gene aynı doktora olurum
Kimki doktorun :2: meraklandim hehe
Kimki doktorun :2: meraklandim hehe
Can kopal.. Mesaj sayin 25 olunca albumlerden görebilirsin fotoları
Can kopal.. Mesaj sayin 25 olunca albumlerden görebilirsin fotoları
Degisimm super canim masallah
Degisimm super canim masallah
Tşkkr ederimm :) darısı isteyen herkezin başına inşallah
Tşkkr ederimm :) darısı isteyen herkezin başına inşallah
aminn ahh şu 25 bi dolsa görücem albümleri ama sağol ya seninki iyi fikir verdi :)
Ben ufuk bilkay a oldum 5.gunum tsvsiyem doktor secerken profesör ünvanı olmasi gerek bence çünkü deneyim cok onemli
Canım, boncukpamuk Cem karasa ameliyat olarak hayatının hatasını yapmışsın ama hiçbirşey için geç değil ben yeni oldum ameliyat acayip memnunum ve doktorumdan memnun kalmayan yok yaptıracaksan hemen yaptır yurt dışına tatile çıkıcak Cemil Tugay tek kelimeyle harika kolay kolay kimsede morarma olmuyor izmirin en iyilerinden diyebilirim Ufuk beyide çok duydum can kopal falan ama direk ben Cemil beyle görüştüm ona oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de Izmir'de Prof Dr Mustafa Yilmaz'a oldum henuz iki hafta oldu ama şuan icin gayet memnunum bir sorun yasamadim.
Kendisi dokuz eylulde prof ama ameliyati anlasmali oldugu ozel hastanede yapior. Isterseniz dokuz eylulde de yapıyor. Ozel muayenehanesi de var ama ben dokuz eylule gittim muayene icin ve ucret odemedim. Kontrollerin hicbirinde de ucret odemedim.
Muayeneye gittiginizde zaten siz nereleri sorunlu goruosaniz değişmesini istiyosaniz doktor daha siz soylemeden aynisini soyluyor. Sen soyle ne istiyosun ama ben bildigimi yaparim zaten diyor. Doktorun bildigi de sizin istediginiz oluyor zaten:) birkac hastasina ulasma sansim oldugu icin onlar da memnun oldugu icin gönül rahatlığıyla araştırma bile yapmadan gittim.
Tavsiye edebilirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sevindim sizin adiniza gule gule kullanin tesekkurler tavsiyeniz icin 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?