İzmir'de devlet hastaneside doğum yapan veya tanıdığı olanlar...

casper87

mutluyuzzzz
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
825
24
118
hamile kaldığımdan beri nerde doğum yapacğım aklımı çok meşgul eden bir soru halada karar veremedim.özel gazi hastanesine gidiyorum ve bi sorun olmazsa epiduralsiz(o iğneden korkuyorum sakat vs.kalmaktan) normal doğum istiyorum.doktorumla normal doğum meselesini konuştuk bi sorun olmazsa normal yapabileceğini söyledi ama doğum haftasonuna gelirse yada gece olursa doktorum nöbetçi değilse giremiyormuş birde çocuk doktoru haftasonu yokmuş galiba yada erken doğum olursa devlet hastanesine yönlendiriyorlarmış küvez olmadığı için.

bende bir tane devlet hastanesine gideyim ne olur olmaz bi sorun olursa orada da doğum yaparım diye düşündüm.hatta ege doğum evi yani tepeciğe de bi gideyim kayıt açtırayım dedim ama çalışıyorum ve orası çok kalabalık kayıt açtırmaya gidemessem doğum zamanı sancılanıp gitsem son dakika alırlarmı?

devlet hastanesinde doğum yapanlar kaçıncı ayda gittiniz gittyseniz çünkü doğum zamanı gidince şimdiye kadar hangi hastaneye gittiysen oraya git deyip almıyorlarmış diye duydum buda benim aklıma takıldı bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim :25::25::25::25:

herkes özelde mi doğum yapıyor ya 66 kişiden hiç kimse devlette doğum yapmadımı?

Back
X