bir arkadasım yaptırdı alsancakta bir yere dudak için.çok memnun
Canım 4. bir kişiyi aramıyorum ki .Herkes buradan yazsın istedim çünkü karışıklık oluyor .
Evet öyle dedik ama tarihi kararlaştıramadık .
Benim ocagın ilk haftası sınavım var o gün olmaz .Hafta içi asla olmaz zaten ,eeee sen hafta sonuda calışıyorsun .
Nasıl olacak bilemediğimden yazayım dedim .
Of sıkıldım da galiba .
tamam canım ben senın sınavının sonrakı haftası yaptırırz diorum zaten sen berryi ayarla o haftaya
bana uyar cmtside dedim ama karısıklık oldu galiba
Çeyrek tüp yaptırmak isteyen varsa ,msj atsın bana .Bu sefer karamel bize katılmayacakmış .
bu cmts yaptrıosunuz demi kızlar ya aslında gelmek cok istiyorum ceyrekte yaptırabılırım ama calısıyrum bu hafta nası yetişicem bilmiyorum siz kaça alıosunuz randevuyu
1e kadar mı calısıo
ha bıde en önemlisi juvedermımı paylaşıosunuz o zaten azdı
Yasemen hanım hafta sonu 13.00'a kadar orada.Biz 13.00 alacağız işte .Sen cumartesi kaça kadar çalışıyorsun canımeskiden böyle değildi senin .
Madde konusunda karar vermedikbüyük ihtimal son kez surgiderm yaptıracagız.
Herkes juverdermden memnun .Fiyat ise doktora göre değişiyor .Maddeyi dışardan almıyoruz .kısslarr şidmi burdan yazabiliyomusunuz bilmiyorum özelde atabilirsiniz ama sürekli yaptırıyosunuz belli bende sizin tecrübelerinizden yararlanma istiyorumdudak için dolgu en memnun olduğunuz yer fiyat ve memnun kaldınız ürün nedir cevap verirseniz çok memnun olurum bide botox fiyatıda alabilirsem mesela kaş arası için ve mazl. eczanedenmi alınıyor çok sağolun şimdiden
canım benım eskıdende böyleydıo gun için erken cıkmıştım normalde 13:15 e kadar
yok kesin yetişemem tuh yaaaaaaaa 2 buçuğa dogru anca orda olurum ben offf
siz subat sonu gibi yeniden yaptırmayı düşünürmüsünüz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?