İzmirde dolgu yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünler

Evet genelde bir tane çıkıyor içinden.

1/4 nü paylaşmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm, İzmir'den birisiyle.

Son düzenleme:
Dr. Özgür erdem de ilk dolgumu yaptırdığımda 1 ay sonra eski haline döndü. Rinoplasti yapılırken göbekten yağ alarak dudağıma tekrar dolgu yaptı ama o da gitti. Sanırım silikondan başka daha kalıcı yöntemi yok.:44:

bende yanaklarıma dolgu yaptırmayı düşünüyorum kızlar ancak herkes aynı şeyden muzdarip. 1-2 ay içinde eski haline dönüyomus dolgu bölgesi. ablam istanbulda yaptırdı 3 yıl dolu hala aynı. nasıl iş anlamadım ya. izmirde bildiginiz iyi bir yer yok mu?

maritsa ben sen berry işte kuzum hala nie birini arıosun anlamadım
yarım berry bizde çeyrek yaptırcaz
ayrıca ocak ayında yaptırıoruz. anlamadım mı ben acaba

Canım 4. bir kişiyi aramıyorum ki .Herkes buradan yazsın istedim çünkü karışıklık oluyor .
Evet öyle dedik ama tarihi kararlaştıramadık .

Benim ocagın ilk haftası sınavım var o gün olmaz .Hafta içi asla olmaz zaten ,eeee sen hafta sonuda calışıyorsun .
Nasıl olacak bilemediğimden yazayım dedim .
Of sıkıldım da galiba .

tamam canım ben senın sınavının sonrakı haftası yaptırırz diorum zaten sen berryi ayarla o haftaya
bana uyar cmtside dedim ama karısıklık oldu galiba

tamam canım ben senın sınavının sonrakı haftası yaptırırz diorum zaten sen berryi ayarla o haftaya
bana uyar cmtside dedim ama karısıklık oldu galiba

Bebegim berry uygunmuş bu hafta ve ocak ayıda bu hafta yaptırsaydık iyiydi sanki .
Of bilemiyorum işte.

Son düzenleme:
tatlıcık bana sadece bu hafta uygun deil
yılsonu die
geri kalanlar uygun
iş olmasa kesin gelirdim ama off
ama dierine ayarala bu hafta hariç gelcem söz

Berry ve karamel yeni farkettiğim birşey var .
Juderverm 0.80 ml değil ,0.50 ya da 0.55 ml olması lazım .
Biz eğer bunu enjekte ettirsek ,3 bölüşme durumu yatar o madde için .
Ben surgiderm istemiyorum bu sefer .Çok topaklanma yapıyor.

10 dk msj olayı yüzünden burdan yazayım dedim .

aaaaaaaaaaaa bi dk dogru evet bende medikal sitesinden baktım sımdı ee napcez ozaman: (((
ayrıca berry cim 12 ocak buluşma günümüz haberin olsun

Ben surgiderm yaptıramam ,sanıyorum berryde yanaşmaz.
İnsanı rahatsız edecek kadar topaklanma yapıyor .O topaklanma gitsin diye bol bol masaj yapıncada dolgu eriyor .Eeeee ne anladım bu işten o zaman.

Offfff napalım bilemedim .

Son düzenleme:
Çeyrek tüp yaptırmak isteyen varsa ,msj atsın bana .Bu sefer karamel bize katılmayacakmış .

Çeyrek tüp yaptırmak isteyen varsa ,msj atsın bana .Bu sefer karamel bize katılmayacakmış .

bu cmts yaptrıosunuz demi kızlar ya aslında gelmek cok istiyorum ceyrekte yaptırabılırım ama calısıyrum bu hafta nası yetişicem bilmiyorum siz kaça alıosunuz randevuyu
1e kadar mı calısıo
ha bıde en önemlisi juvedermımı paylaşıosunuz o zaten azdı

Yasemen hanım hafta sonu 13.00'a kadar orada.Biz 13.00 alacağız işte .Sen cumartesi kaça kadar çalışıyorsun canım eskiden böyle değildi senin .
Madde konusunda karar vermedik büyük ihtimal son kez surgiderm yaptıracagız.

Son düzenleme:

canım benım eskıdende böyleydı o gun için erken cıkmıştım normalde 13:15 e kadar
yok kesin yetişemem tuh yaaaaaaaa 2 buçuğa dogru anca orda olurum ben offf
siz subat sonu gibi yeniden yaptırmayı düşünürmüsünüz ki

kısslarr şidmi burdan yazabiliyomusunuz bilmiyorum özelde atabilirsiniz ama sürekli yaptırıyosunuz belli bende sizin tecrübelerinizden yararlanma istiyorum dudak için dolgu en memnun olduğunuz yer fiyat ve memnun kaldınız ürün nedir cevap verirseniz çok memnun olurum bide botox fiyatıda alabilirsem mesela kaş arası için ve mazl. eczanedenmi alınıyor çok sağolun şimdiden

Herkes juverdermden memnun .Fiyat ise doktora göre değişiyor .Maddeyi dışardan almıyoruz .

Yok yaptıramayız şubat gibi tekrardan berryde düşünmüyor büyük ihtimal .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…