ayyy şubat gibi düşünmezsenız ben nası yaptırcam simdiiiii
ben yetişmeye calısırım desem nası yetişcem ancak 1de orda olurum ama yasemen hanımda tam 1de kapatır mı ki?
nası yapsak maritsacım bişi de bana ya yetişemezsem bide:26:
siz yasemin hanıma nekadar yaptırıyosunuz peki canım fiyat vermek yasakmı neden sölemiyorsunuz :26: bide alsancaktamı yerin adı nedir
Kadından kulubunden oldugunu soyle aynı fiyattan yapar .En makul fiyata yapan kişi İzmirde .Memnun kalırsın diye düşünüyorum.özelden yazın odamı olmuyo
tatlıcık gelmek istiyomm coookk simdilik gelcem die anlaşalım ama aksılık olcaksa cuma belli oluır napcaz benım yuzumden ertelensdinde istemiyorum offf simdi cumaya kadar gelcem gibi gözükür sonra bozulur napcaz ölee??
Kimse birşey yazmadığıma göre yarına buluşup ,yaptırmıyoruz galiba :26: haftaya mı kaldı yani .
Bu arada ben iyice düşünüp ,taşındım sadece juvederm enjekte ettirmeye karar verdim .
canım benseni yoksun sanıyorum da ondan
zaten juvederm ettirceksen 3 kişi bölüşemeyiz tatlım çok az zaten nası yapıcaz ki
ben bi ihtimal gelebilirm gibi duruo ama cok erken saatte ama yaptırmasam bile gelmek istiyoruım
Canım cezam kısa sürdü bu sefer .Ben haftaya aktifleşir sanıyordum .
Ben arayıp 3 kere sordum gramajı için 1 ml dediler :/ pek inandırıcı gelmedi . Yasemen hanım ile yüzyüze konuşmamız lazım .
Bence haftaya gidelim ,sağlam olsun .Ben de ses çıkmayınca para çekmedim zaten
Canım ben sadece bu hafta geleblirm birlikte yaptırcaksak bu hafta için izin istedim ya
haftaya gelemem hiç bi şekilde berryden de ses yok
alsancak'ta bir doktora dolgu yaptırdım. Yüzümde hiçbir değişiklik olmadı .doktor yağ dolgu diye ısrar etti ama ben geçici dolgu yaptırdım. 3cc dolgu için 2400 lira aldı. hiçbir işe yaramadı. yüzümdeki asimetri ve çökmeler düzelmedi. çizgilerde yandan bakınca aynen duruyor.Burun ameliyatını bu doktora yaptırmayı düşünüyordum ama bundan sonra asla güvenemem. resmen soyguncu kredi kartımdaki limite göre bana fiyat verdi ve ben eve gidene kadar yüzümdeki dolgu inmişti. depresyona girdim resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?