İzmirde dolgu yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünler

ayyy şubat gibi düşünmezsenız ben nası yaptırcam simdiiiii
ben yetişmeye calısırım desem nası yetişcem ancak 1de orda olurum ama yasemen hanımda tam 1de kapatır mı ki?
nası yapsak maritsacım bişi de bana ya yetişemezsem bide:26:

Erken çıkma durumun hiç mi yok canım Ben bugun daha telf açtım birşey sormak için ,neyse cumartesi hep 1'de çıkıyormuş.
Haftaya erken çıkabilir misin peki ?
Biz bu hafta kesin yaptırmak istiyorduk

biliyorum tatlım yaa bu hafta yaptırcaktınız
ama ben erken cıksam dahi yetişebilrimiyim onu bılmıom neyse sizden başkada dolgu yaptırcak kimi bulcam ben
benım için ertelemeyin tabi ama ben en erken 1 de orda olcak sekılde gelmeye calışıım fiyat daha önce söylediğin fiyat demi cnm

En erken 1 de olacak şekilde gelmeye çalışırım dediğin için geliyorsun dimi fiyat aynı şekerim .Burdan yazmayalım tabi .
Bize özel ne de olsa

siz yasemin hanıma nekadar yaptırıyosunuz peki canım fiyat vermek yasakmı neden sölemiyorsunuz :26: bide alsancaktamı yerin adı nedir

tatlıcık gelmek istiyomm coookk simdilik gelcem die anlaşalım ama aksılık olcaksa cuma belli oluır napcaz benım yuzumden ertelensdinde istemiyorum offf simdi cumaya kadar gelcem gibi gözükür sonra bozulur napcaz ölee??

özelden yazın odamı olmuyo
Kadından kulubunden oldugunu soyle aynı fiyattan yapar .En makul fiyata yapan kişi İzmirde .Memnun kalırsın diye düşünüyorum.

Canım ama mutlaka haber ver ona göre para fln çekecegim .
Olmazsa zaten berry ile haftaya sadece ikimiz yaptıracagız .

Kimse birşey yazmadığıma göre yarına buluşup ,yaptırmıyoruz galiba :26: haftaya mı kaldı yani .

Bu arada ben iyice düşünüp ,taşındım sadece juvederm enjekte ettirmeye karar verdim .

Kimse birşey yazmadığıma göre yarına buluşup ,yaptırmıyoruz galiba :26: haftaya mı kaldı yani .

Bu arada ben iyice düşünüp ,taşındım sadece juvederm enjekte ettirmeye karar verdim .

canım benseni yoksun sanıyorum da ondan
zaten juvederm ettirceksen 3 kişi bölüşemeyiz tatlım çok az zaten nası yapıcaz ki
ben bi ihtimal gelebilirm gibi duruo ama cok erken saatte ama yaptırmasam bile gelmek istiyoruım

Canım cezam kısa sürdü bu sefer .Ben haftaya aktifleşir sanıyordum .
Ben arayıp 3 kere sordum gramajı için 1 ml dediler :/ pek inandırıcı gelmedi . Yasemen hanım ile yüzyüze konuşmamız lazım .

Bence haftaya gidelim ,sağlam olsun .Ben de ses çıkmayınca para çekmedim zaten

Canım ben sadece bu hafta geleblirm birlikte yaptırcaksak bu hafta için izin istedim ya
haftaya gelemem hiç bi şekilde berryden de ses yok

Canım ben sadece bu hafta geleblirm birlikte yaptırcaksak bu hafta için izin istedim ya
haftaya gelemem hiç bi şekilde berryden de ses yok

İşte bu çok kötü oldu .Benim bütün param yatırım hesabında ,cari hesaba aktaramıyorum .Cuma 13.00 dan önce haberim olsaydı ,fonu bozup aktarma işlemini yapardım .Ben o yüzden sordum ,önceden ona göre para çekeceğim dedim
Neden böyle detaylı yazdım bilemiyorum .Kredi kartı limitimde dolu .

offffffffffffff şuan inanamıyorum neyse kuzum sağlık olsun denk gelemedi sen ceza aldın die ilgilenmedim bende konuyla
beni sil kuşum 3. ben olamıcam artık biara yaptırırsan yine ceyrek ozaman katılırım

Saglik olsun canim .bir sonrakine takilirsin belki .
Inan ben de cok üzüldüm ama yazmistim haber ver diye .
Sen de haklisin .

merhaba kızlar.. bende istiyorum ama aynı zamanda çok tereddütüm var. dudaklarım gercekten çok ince ve küçük ( benim içinde çözüm olurmu ki

alsancak'ta bir doktora dolgu yaptırdım. Yüzümde hiçbir değişiklik olmadı .doktor yağ dolgu diye ısrar etti ama ben geçici dolgu yaptırdım. 3cc dolgu için 2400 lira aldı. hiçbir işe yaramadı. yüzümdeki asimetri ve çökmeler düzelmedi. çizgilerde yandan bakınca aynen duruyor.Burun ameliyatını bu doktora yaptırmayı düşünüyordum ama bundan sonra asla güvenemem. resmen soyguncu kredi kartımdaki limite göre bana fiyat verdi ve ben eve gidene kadar yüzümdeki dolgu inmişti. depresyona girdim resmen.

canım doktorun isminide yazabilrmisin ben alsancakta yaptırcam şubat 16 ya gün aldım aynı yer olmasından korktum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…