ulvi güner..2 kere daha gidicem bakalım tamamlanması için 1 ay sonraya randevu verildi.
canım doktorun isminide yazabilrmisin ben alsancakta yaptırcam şubat 16 ya gün aldım aynı yer olmasından korktum :18:
sekerleme yaptırıon mu sonunda? nereye yaptırıosun cnm?bir tüp mü
ulvi güner..2 kere daha gidicem bakalım tamamlanması için 1 ay sonraya randevu verildi.
2400 tl ne yazık ki boşa gitti
Derin bir ohhhhh çektim inan degilama sana üzüldüm canım git bakalım belki bişiler yapabilir ..
izmirden dolguyu bolusebilecegim birisini ariyorum
uzun zamandır yazan olmamış =) ben de izmirde Ufuk Bilkay veya Yasemen Hanıma gitmeyi düşünüyorum dudak dolgusu için. İkisinden birine yaptıran var mı acaba? Veya yaptırmayı düşünen?
alsancak'ta bir doktora dolgu yaptırdım. Yüzümde hiçbir değişiklik olmadı .doktor yağ dolgu diye ısrar etti ama ben geçici dolgu yaptırdım. 3cc dolgu için 2400 lira aldı. hiçbir işe yaramadı. yüzümdeki asimetri ve çökmeler düzelmedi. çizgilerde yandan bakınca aynen duruyor.Burun ameliyatını bu doktora yaptırmayı düşünüyordum ama bundan sonra asla güvenemem. resmen soyguncu kredi kartımdaki limite göre bana fiyat verdi ve ben eve gidene kadar yüzümdeki dolgu inmişti. depresyona girdim resmen.
canım ben de dudak dolgusu ve kaşlara botoks dusunuyorum hatta ufuk beyle bunu gorustum fiyat aldım.şimdılık dudak dolgusunu askıya aldım ama bır ıkı ay içinde kaşlara botoks yaptırcam ufuk beye yaptırcam,burun amelıyatımı da ona yaptırdıgım için başka doktoru pek dusunmedım.gerçi guzellık merkezlerıne de daha uygun fıyata yaptıranlar var ama ınsan guvenemıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?