İzmirde dolgu yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünler

sekerleme yaptırıon mu sonunda? nereye yaptırıosun cnm? bir tüp mü

ahahahah evet canım bir ara vazgeçmiştim şimdi kesin karar verdim gün bile aldım ;D Alsancakta bir doktora gidicem iyi şeyler duydum hakkında ama bakalım sadece 1 tüp düşünüyorum senin ne durumda canım duduşların

kızlr ben daha önceden de botox yaptırdım.ama artık ilacı kendimiz alarak yaptırmak istiorum.bilen varsa botox arkadaşı olabilirim

kızlaaaaarr konusmalarınızı okudumda bı turlu sız denk gelememssınız sanırım ama yaptırıp yaptırmadıgınızı merak ettım ne kadar ucret ve hangı doktor memnun kalan var mı sorunu olan falan yzarsa sevınrım

uzun zamandır yazan olmamış =) ben de izmirde Ufuk Bilkay veya Yasemen Hanıma gitmeyi düşünüyorum dudak dolgusu için. İkisinden birine yaptıran var mı acaba? Veya yaptırmayı düşünen?

uzun zamandır yazan olmamış =) ben de izmirde Ufuk Bilkay veya Yasemen Hanıma gitmeyi düşünüyorum dudak dolgusu için. İkisinden birine yaptıran var mı acaba? Veya yaptırmayı düşünen?

canım ben de dudak dolgusu ve kaşlara botoks dusunuyorum hatta ufuk beyle bunu gorustum fiyat aldım.şimdılık dudak dolgusunu askıya aldım ama bır ıkı ay içinde kaşlara botoks yaptırcam ufuk beye yaptırcam,burun amelıyatımı da ona yaptırdıgım için başka doktoru pek dusunmedım.gerçi guzellık merkezlerıne de daha uygun fıyata yaptıranlar var ama ınsan guvenemıyor.

acaba hangı doktora gıttınız çok merak ettım özel maj atar mısınız.benım gıtmeyı dusundugum doktorda alsancakta da bır an tereddute dustum

canım özelden acaba ne kadar ücret istediğini bana yazabilirmisin? ben de bu aralar gitmeyi planlıyorum. başka yere de işte güvenemiyorum senin gibi neticede kabak gibi ortada olan bi bölgeden bahsediyoruz.. dudaklar...

Arkadaşlar sohbet çok böyle tek tek baştan sona okurken yoruluyor insan ama neticede yine karar veremiyor. Sizden rica etsek yaptıran arkadaşlar önceki ve sonraki resimlerini koysa dudaklarının..
sadece dudaklar, yanı tanınmak mümkün değil! gerçekten çok hayırlı olurdu arkadaşlar..

kızlar İzmir de dudak dolgusu konusunda en iyi plastik cerrah kimdir? fabrikasyon dudak dolgusu istemiyorum arı sokmus gibi bi görüntü a üst dudağıma ufak bi dokunus istiyorum sadece ama okudugum kadarıyla bazı arkadaslar memnun kalmamış yaptırdıkları dr lardan bazıları da çok memnun insan korkuyo kötü olur çok şiş olur yüzün şeklini değiştiriyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…