funercim çok teşekkürler verdiğin bilgiler için... ah her kelimen/kelimeniz benim için o kadar önemli ki...inan ki burnunu senden çok merak ediyorum yani inşallah tam istediğin gibi olur da hiç sıkıntı çekmezsin cnm benim...
Canım :) Ben bu foruma üye olduktan sonra farklı insanlar ve ilişkiler tanıdım...40 yaşındayım ama çok şey öğrendim...Öğrenmeye de devam ediyorum...Burnumun bu günün dolayısıyla keyifli hallerimi ve sağlığımı buraya borçluyum...Başta sen olmak üzere bana kazandırdığı dostlar Gökçe gibi ada gibi kardeşler için de şükran duyuyorum KK'e ..
Gerçi neredeyse herzaman keyifli dostluklar ve konuşmalar yaptık gibi görünsede sanırım o anki psikolojisiyle ilgili olarak yazdığı sayfalarca dolusu yazıya hatta açtığı sayfaya istinaden yaptığım yoruma bile tepki gösteren arkadaşlarda tanıdık..akannehir
Üzüldüm belki farkına varmadan üzdüm....:sinifsinif:Ama neticede kötü niyetli bir insan olmadığımı anlayabilenle dost olmaktan büyük zevk ve keyif alıyorum....
İyiki bu sayfalara giripde Can beyin adını duymuşum...İyiki cesaretimi toplayıp ameliyat olmuşum....İyiki seni tanımışım olumunekankayizsmileBana gösterdiğin içten dostluk için asıl ben teşekkür ederim....
:1hug:a.s.
Bunlar Funer2ciğim içindi :)
Mikado merhaba,nasılsın?
Sen uzun zamandır kulüpte aktif değilsin sanki,pek göremiyorum seni çünkü.
Umarıım çok çok iyisin ve herşey yolundadır.Bana gönderdiğin bi özel mesaj çok hoşuma gitti,hani tatildeyken beni merak edip salt benden haber varmı diye nete girip bakıyormuşsun ya,bu gerçekten çok hoşuma gitmişti.ÇOK TEŞEKKÜR ederim.Manen gerçekten çok yanımdaydınız,ben bunu hep hissettim ve sizlerden haber alamadığım o hastaneli dönemlerimde aklım hep sizlerdeydi,acaba ne yazdılar bana diye düşünüyordum devamlı.Döndüğümdede beklediğimden daha fazla ilgi vardı,bu beni çok daha mutlu etti.,çok güzel moral oldu bana.
İYİKİ VARSIN,İYİKİ VARSINIZ.
Canım :) Ben bu foruma üye olduktan sonra farklı insanlar ve ilişkiler tanıdım...40 yaşındayım ama çok şey öğrendim...Öğrenmeye de devam ediyorum...Burnumun bu günün dolayısıyla keyifli hallerimi ve sağlığımı buraya borçluyum...Başta sen olmak üzere bana kazandırdığı dostlar Gökçe gibi ada gibi kardeşler için de şükran duyuyorum KK'e ..
Gerçi neredeyse herzaman keyifli dostluklar ve konuşmalar yaptık gibi görünsede sanırım o anki psikolojisiyle ilgili olarak yazdığı sayfalarca dolusu yazıya hatta açtığı sayfaya istinaden yaptığım yoruma bile tepki gösteren arkadaşlarda tanıdık..akannehir
Üzüldüm belki farkına varmadan üzdüm....:sinifsinif:Ama neticede kötü niyetli bir insan olmadığımı anlayabilenle dost olmaktan büyük zevk ve keyif alıyorum....
İyiki bu sayfalara giripde Can beyin adını duymuşum...İyiki cesaretimi toplayıp ameliyat olmuşum....İyiki seni tanımışım olumunekankayizsmileBana gösterdiğin içten dostluk için asıl ben teşekkür ederim....
:1hug:a.s.
yakınlarda can kopala ameliyat olacak biri var mı biliyor musunuz kızlar???
Mikadooo şimdi yazını görünce inan içeriği okumadan hemen yüzümde kocaman bi gülümsemel belirdi.Senden cevap almak bile pozitif bi elektrik veriyo insana.Ki içeriği okuyunca çok ama çok mutlu oluyorum.Hani 40yaşındayım diyorsun ya resminde çok daha genç gösteriyorsun bu ayrı mesela ama yaklaşık annem yaşlarındasın(annem 43yaşında:),o yüzden hani senden yazı almak çok hoşuma gidiyo,çünkü bendne yaşça büyük ve olgun birisisiniz,yazılarınız,yönlendirmeleriniz,içtenliğiniz daha farklı geliyo.Çok hoşuma gidiyo.iyi olmanıza çok sevindim.Beğeniiz,güzel yorumların için çok SAĞOL.ÇOK SEVİNDİM:)Bu forumun bana kalırsa "mükemmel ablasısınız".Bn öyle görüyorum.ada_86 ben iyiyim canım :) Sende iyisindir inşallah :)Akdeniz kızı ,gerçek bir macera yaşadın ve yaşattın hepimize...Çok şükür ki macera hepimiz içinmutlu sonlandı:)Teknolojiyle barışık hatta mesleği teknoloji ile ilintili biri olarak cep telefonundan internet olayına girme faslını gerçekten senden haber almak için çözmüş bulunuyorum....Sana bu anlamdada teşekkür borçluyum..:)
Sen ve senin gibi pozitif dostlar sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum..
Geçici ama sıkı bir yoğunluğun son günlerndeyim..1-2 güne kadar zamanım dahada bollaşacak inşallah...:) Çok şükür ki keyifli sayılabilecek koşturmalar..Bu koşturmaların arasında Yeğenim de yakınıma askere geldi...turkbayragi İnşallah hayırlısıyla teskere alır..:sinifsinif:
Bu arada zaten hoş bir genç kızmışsın ama şimdi tam fıstık olmuşsun maşallah
Güzel burnunla çok güzel ,uzun ve keyifli bir hayat geçirmeni dilerim canım...
Asıl sen ve senin gibi güzel nitelikli pozitif arkadaşlar İYİKİ VARSINIZ....Teşekkür ediyorum tekrar canım..:1hug:
Nişanlın çok şanslı olduğunun farkındadır umarım...Sadece güzel değil üstüne birde nazik ve zarif bir insanla olmak herkese nasip olmaz..
funercim cevabın için teşekkür ederim can bey izmire hafta sonları geldiğine göre cmt pazar günü de ameliyat yapıyor o zaman değil mi, kendi muayenesi mi var yoksa özel bir hastanedemi yapıyor şuan benim için önemli olan tabikide de şekli fakat maddiyatta beni düşündürüyor çünkü her doktor ayrı bi fiyat söylüyor az fiyat verenler kötü doktorda değiller şuana kadar edindiğim fiyatlar 5.200 - 5.000 - 4000 - 3.500 sen ne kadar ödedin acaba bunu söyleyebilir misin tşk.
funercim şu aralar nasılsın bakalım? morlukların kaç günde yok oldu hala şişlik falan var mı cnm? bir de ameliyatını sen ne zmn olmuştun olmadan önce randevuyu nasıl aldın hemen verebildi mi cnm ben haziranın ilk haftası düşünüyorum ne yapayım cnm?? şimdiden alınmaz herhalde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?