İzmir'de Dr. Can Kopal'a ameliyat olanlar/olmayı düşünenler buraya...!

rica ederim canım...elimden geldiğince sorularınıza yanıt vermeye çalışırım elbette...ben de MiKaDo35'cimden çok büyük destek görmüştüm ve görmeye de devam ediyorum...buradan ona bir kez daha teşekkür etmek istiyorum..iyi varsın MiKaDocum opuyorumnanaktan...ayrıca iyi dileklerin için sana da çok teşekkür ediyorum canım...inşallah istediğim gibi olmuştur...bunu ben de diliyorum...sevgiyle...

Canım :) Ben bu foruma üye olduktan sonra farklı insanlar ve ilişkiler tanıdım...40 yaşındayım ama çok şey öğrendim...Öğrenmeye de devam ediyorum...Burnumun bu günün dolayısıyla keyifli hallerimi ve sağlığımı buraya borçluyum...Başta sen olmak üzere bana kazandırdığı dostlar Gökçe gibi ada gibi kardeşler için de şükran duyuyorum KK'e ..

Gerçi neredeyse herzaman keyifli dostluklar ve konuşmalar yaptık gibi görünsede sanırım o anki psikolojisiyle ilgili olarak yazdığı sayfalarca dolusu yazıya hatta açtığı sayfaya istinaden yaptığım yoruma bile tepki gösteren arkadaşlarda tanıdık..akannehir
Üzüldüm belki farkına varmadan üzdüm....:sinifsinif:Ama neticede kötü niyetli bir insan olmadığımı anlayabilenle dost olmaktan büyük zevk ve keyif alıyorum....
İyiki bu sayfalara giripde Can beyin adını duymuşum...İyiki cesaretimi toplayıp ameliyat olmuşum....İyiki seni tanımışım olumunekankayizsmileBana gösterdiğin içten dostluk için asıl ben teşekkür ederim....
:1hug:a.s.

Bunlar Funer2ciğim içindi :)

ada_86 ben iyiyim canım :) Sende iyisindir inşallah :)Akdeniz kızı ,gerçek bir macera yaşadın ve yaşattın hepimize...Çok şükür ki macera hepimiz içinmutlu sonlandı:)Teknolojiyle barışık hatta mesleği teknoloji ile ilintili biri olarak cep telefonundan internet olayına girme faslını gerçekten senden haber almak için çözmüş bulunuyorum....Sana bu anlamdada teşekkür borçluyum..:)
Sen ve senin gibi pozitif dostlar sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum..
Geçici ama sıkı bir yoğunluğun son günlerndeyim..1-2 güne kadar zamanım dahada bollaşacak inşallah...:) Çok şükür ki keyifli sayılabilecek koşturmalar..Bu koşturmaların arasında Yeğenim de yakınıma askere geldi...turkbayragi İnşallah hayırlısıyla teskere alır..:sinifsinif:
Bu arada zaten hoş bir genç kızmışsın ama şimdi tam fıstık olmuşsun maşallah
Güzel burnunla çok güzel ,uzun ve keyifli bir hayat geçirmeni dilerim canım...
Asıl sen ve senin gibi güzel nitelikli pozitif arkadaşlar İYİKİ VARSINIZ....Teşekkür ediyorum tekrar canım..:1hug:
Nişanlın çok şanslı olduğunun farkındadır umarım...Sadece güzel değil üstüne birde nazik ve zarif bir insanla olmak herkese nasip olmaz..

merhaba sevgili iskarpin:))) hotmail adresine mesaj gönderdim... baktıktan sonra görüşürüz yine...sevgiyle:))))

öğrenmenin yaşı yok:))) bunu ben de deneyimliyorum MiKaDocum...dostluğun benim için de çok keyifli tatlım opuyorumnanaktan...iyiki ben de seni tanımışım...:1hug:

Mikadooo şimdi yazını görünce inan içeriği okumadan hemen yüzümde kocaman bi gülümsemel belirdi.Senden cevap almak bile pozitif bi elektrik veriyo insana.Ki içeriği okuyunca çok ama çok mutlu oluyorum.Hani 40yaşındayım diyorsun ya resminde çok daha genç gösteriyorsun bu ayrı mesela ama yaklaşık annem yaşlarındasın(annem 43yaşında:),o yüzden hani senden yazı almak çok hoşuma gidiyo,çünkü bendne yaşça büyük ve olgun birisisiniz,yazılarınız,yönlendirmeleriniz,içtenliğiniz daha farklı geliyo.Çok hoşuma gidiyo.iyi olmanıza çok sevindim.Beğeniiz,güzel yorumların için çok SAĞOL.ÇOK SEVİNDİM:)Bu forumun bana kalırsa "mükemmel ablasısınız".Bn öyle görüyorum.
Ben bu kuılübü sizlerden dolayı çok seviyorum.Hani benim için hiç bilmediğiniz bi şeyi çözmeniz çok ayrı bişey,çok memnun bırakıcı.Minettarım sizlere ya.
İşinizde kolaylıklar,yeğeninize hayırlı teskereler diliyo ve sizide daima aramızda görmeyi umut ediyorum.Görüşmek dileği ile.Çok içten sözyldiğim bi söz :
"İYİKİ VARSIN,İYİKİ VARSINIZ".MUTLU KALIN.

funercim cevabın için teşekkür ederim can bey izmire hafta sonları geldiğine göre cmt pazar günü de ameliyat yapıyor o zaman değil mi, kendi muayenesi mi var yoksa özel bir hastanedemi yapıyor şuan benim için önemli olan tabikide de şekli fakat maddiyatta beni düşündürüyor çünkü her doktor ayrı bi fiyat söylüyor az fiyat verenler kötü doktorda değiller şuana kadar edindiğim fiyatlar 5.200 - 5.000 - 4000 - 3.500 sen ne kadar ödedin acaba bunu söyleyebilir misin tşk.

rica ederim canım...Can Bey Cuma akşam veya Cumartesi ameliyat yapıyor diye biliyorum...pazar günü de yapıyor mu emin değilim..Alsancakta muayenehanesi var... ameliyatlarını Gazi Hastanesinde yapıyor...daha önce de dediğim gibi ben şu kadar verdim gibi bir söylemi doğru bulmuyorum...sadece Can Beyle ilk görüşmemiz öncesi kendisine mail atmış, randevu ve bilgi istemiştim...sekreterinin bana gönderdiği cevapta ortalama 3500 TL diyordu...yine de bu her ameliyat için standart bir rakam olmaz sanırım...mutlaka görüşmeni tavsiye ediyorum...Can Bey aklına takılan bir çok soruyu açıklıkla cevaplayacaktır eminim...senin için en hayırlısı olur inşallah canım...sevgiyle:))

funercim şu aralar nasılsın bakalım? morlukların kaç günde yok oldu hala şişlik falan var mı cnm? bir de ameliyatını sen ne zmn olmuştun olmadan önce randevuyu nasıl aldın hemen verebildi mi cnm ben haziranın ilk haftası düşünüyorum ne yapayım cnm?? şimdiden alınmaz herhalde:)))

Ben de büyük bir ihtimalle Can beyi tercih edeceğim.Teyzem 5 gün önce oldu. Aramızda 11 yaş var ama yüz ve burun yapımız benziyor. Ona bakıp kararımı netleştirmeyi düşünüyorum.

Emre İlhan diğer bir seçenek ama ciddi anlamda pahalı.

merhaba canım:))) kusuruma bakma....biraz geç cevap veriyorum sanırım:))) ilk günlere göre çok daha iyiyim...şükürler olsun:Saruboceq:...morluklarım çok oldu benim...ama benim bünyeme göre çok hızlı bir biçimde de kayboldu...20. günde neredeyse hiç kalmamıştı...benim yaralarım falan da genelde çok geç iyileşir çünkü...şişliklerim hala var evet canım....ve ne yazıkki şişlikler istediğim kadar hızlı inmiyor...Can Bey masaj yapmamı söyledi...ben de düzenli olarak masaj yapmaya çalışıyorum...ben çalıştığım ve izin problemim olduğu için ameliyatımı ramazan bayramının hemen öncesine denk getirmiştim...9. gün alçılı alçılı iş başındaydım:))) 11. gün duş almama izin verildi ve ikinci alçım da o gün çıktı.....Can Bey'le ameliyatımdan yaklaşık iki ay önce görüşmüştüm...ameliyat gününü ise ilk görüşmemizden yaklaşık 15-20 gün sonra kararlaştırdık...ve benim istediği tarih oldu....hemen bir hafta sonra olsun demezsen sanırım bir problem olmaz...Haziran ayına kadar daha epey vakit var....yine de işini şansa bırakmadan en azından ameliyatından 1-2 ay önce tarihini netleştirmeni öneririm..sevgiyle opuyorumnanaktan

Mikado35 selam,

Gokce13 ve sen beni arkadas listenize eklerseniz sevinirim. Uyuyanguzel, laike ve jupitoo nun doktorlari Ufuk Bilkay mis begendim. Ama simdi seni ve Gokce yi de gormek istiyorum mumkunse, Can Kopal demissiniz cunku. Simdiden tesekkurler

mikado ve gökçe13 benide eklerseniz sevinirim ufuk bilkaya olmayı düşünüyodum ama bi tanıdığımızın yaptı ve hiç memnun değil tabi bu kötü bi dr olduğu anlamına gelmiyo ama zahmetide çok oldu ameliyattan sonra ve ben açık teknikten korkuyorum genel anstezidende can bey lokallede yapıyomuş sanırım ve kapalı teknikte kullanıyomuş sizin nasıl oldu açık teknikmi kapalımı? kaçıncı gün alçılar çıkarıldı? çok şiştimi yüz göz? ve can beye nasıl ulaşabilirim çok soru sordum ama tedirginim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…