- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz ne kadar verdiniz toplamda acabaArkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimizin yolu aynı. Aynı şey için yanıp tutuşuyoruz. Allahım en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize. Bende tedavi sürecimden bahsetmek istiyorum, faydam olur inşallahuzun süredir bebeğimiz olmuyor. 7 yıllık evliyiz. Amh değerim çok çok düşük,eşimin sperm hareketliliği çok kötüydü. Yaşım 33.Medical park prof.ahmet zeki ışıkta tüp bebeğe başladık.Çok memnun kaldık. Çok ilgiliydi. Tüm ultrason, kontroller,ilaçlar,transfer hepsini kendi yapıyor.Tedavi öncesi ve sonrası, dakikalar içinde kendisine ulaşabiliyorsun. Anında cevap veriyor. ilk tedavimde olumlu sonuç aldık şükür. Doktorlar tarafından çok uygulanmasa da naturel transferi denedik bende. 9 haftalık hamileyim allahın izniyle. Eğer gitmediyseniz daha önce denemenizi tavsiye ederim. Özellikle şu pandemi döneminde istanbulu düşünen arkadaşlar ,ist.çok zor olacağından en azından görüşün ahmet hocayla. Allahım isteyen herkese nasip etsin. En yakın zamanda olumlu sonuçlarınızı duyarız inşallah
Masallah saglikla alin kollariniza insallah..benim de amh 0.93 ve 8 yum toplandi ama geriye 2 tane 3. Gun embriyom kaldi ve acikcasi korkuyorum tutunmayacak diye....sizin kac yum toplandi acaba?bir de medikal park bildigim kadariyla pahali bir yer yani daha once farkli branslar uci gotmistim sacma sapan testler istiyorlar ve hepsi ayri para sizin bu surecte ne kadar gitti hemen hemen?Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimizin yolu aynı. Aynı şey için yanıp tutuşuyoruz. Allahım en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize. Bende tedavi sürecimden bahsetmek istiyorum, faydam olur inşallahuzun süredir bebeğimiz olmuyor. 7 yıllık evliyiz. Amh değerim çok çok düşük,eşimin sperm hareketliliği çok kötüydü. Yaşım 33.Medical park prof.ahmet zeki ışıkta tüp bebeğe başladık.Çok memnun kaldık. Çok ilgiliydi. Tüm ultrason, kontroller,ilaçlar,transfer hepsini kendi yapıyor.Tedavi öncesi ve sonrası, dakikalar içinde kendisine ulaşabiliyorsun. Anında cevap veriyor. ilk tedavimde olumlu sonuç aldık şükür. Doktorlar tarafından çok uygulanmasa da naturel transferi denedik bende. 9 haftalık hamileyim allahın izniyle. Eğer gitmediyseniz daha önce denemenizi tavsiye ederim. Özellikle şu pandemi döneminde istanbulu düşünen arkadaşlar ,ist.çok zor olacağından en azından görüşün ahmet hocayla. Allahım isteyen herkese nasip etsin. En yakın zamanda olumlu sonuçlarınızı duyarız inşallah
Amin çok teşekkür ederim. Benim amh daha düşüktü. 0,37. 5yumurta toplandı. 2si döllendi. 3.gün embriyosu olarak donduruldu. Ve 1 tanesi transfer edildi. Diğer kalan dondurulup saklanacaktı, yaşamadı maalesef.Medical park evet biraz masraflı doğru.ama doktorum çok iyiydi. Özellikle doktorum için seçmiştim o hastaneyi. Herhangi bir kan tahlili isterse dışarıdan yaptırabilirsin derdi sağolsun. Benim özel sigortam vardı, muayene ücretleri falan çok uyguna geldi. Normalde zorlayabilirdi. Transfer öncesi ve sonrası ilaçlar vs 17-18 civarı tuttu sanırım. Benim transfer sonrası çok kanama ve lekelenme oldu, oyuzden hep iğne ve ilaç kullanmak zorunda kaldım. Onlar normalde herkeste olmuyor. Allahım isteyen, bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallahM
Masallah saglikla alin kollariniza insallah..benim de amh 0.93 ve 8 yum toplandi ama geriye 2 tane 3. Gun embriyom kaldi ve acikcasi korkuyorum tutunmayacak diye....sizin kac yum toplandi acaba?bir de medikal park bildigim kadariyla pahali bir yer yani daha once farkli branslar uci gotmistim sacma sapan testler istiyorlar ve hepsi ayri para sizin bu surecte ne kadar gitti hemen hemen?
Merhaba. 17-18 civarı olması gerekMerhaba hayırlı olsun hamileliğiniz ne kadar verdiniz toplamda acaba
Her gittiğinizde muayene ücreti veriyor muydunuz. Bende hastane olabilir diye düşündüm rapor falan almam daha kolay olur diye. Rapor falan veriyorlar mi transfer sonrası falanMerhaba. 17-18 civarı olması gerek
Merhaba bende MedicalPark ta funda gödeye yaptırdım . 10 bin paket ücreti+ ayda bir gittiğinizde ücret ödüyorsunuz. Ara çağırmalarda ödemedik. Dondurulmuş embriyoydu çözdürme 1000₺ verdik. Rapora gelince direkt 10 gün aldım. Tüp bebek falan da yazmıyor rapordaHer gittiğinizde muayene ücreti veriyor muydunuz. Bende hastane olabilir diye düşündüm rapor falan almam daha kolay olur diye. Rapor falan veriyorlar mi transfer sonrası falan
Her gittiğimde vermiyordum. 10günde bir muayene yenileniyor. Diğer aradaki günler hepsi kontrol diye geçti. Hatta 10günü geçen zamanlarda bile bazen alınmadı neden bilmiyorum onu tam anlayamadım.Benim özel sig. olduğundan muayeneye çok çok az ödedim. Rapor veriyorlar transfer sonrası 10gün.Her gittiğinizde muayene ücreti veriyor muydunuz. Bende hastane olabilir diye düşündüm rapor falan almam daha kolay olur diye. Rapor falan veriyorlar mi transfer sonrası falan
Benim için önemli olan rapor almak . Kamuda çalışıyorum ve önemli o yüzden sordumMerhaba bende MedicalPark ta funda gödeye yaptırdım . 10 bin paket ücreti+ ayda bir gittiğinizde ücret ödüyorsunuz. Ara çağırmalarda ödemedik. Dondurulmuş embriyoydu çözdürme 1000₺ verdik. Rapora gelince direkt 10 gün aldım. Tüp bebek falan da yazmıyor raporda
Iyiymis başka istedğiniz zaman veriyorlar mi raporHer gittiğimde vermiyordum. 10günde bir muayene yenileniyor. Diğer aradaki günler hepsi kontrol diye geçti. Hatta 10günü geçen zamanlarda bile bazen alınmadı neden bilmiyorum onu tam anlayamadım.Benim özel sig. olduğundan muayeneye çok çok az ödedim. Rapor veriyorlar transfer sonrası 10gün.
Benim sürekli kanama ve lekelenme oluyor. Düşük tehlikem olduğu için heyet raporu verdi sonrası için doktorum. Hiçbir risk yokken vermez diye düşünüyorum ama bilemeyeceğim, konuşmanız lazım.Iyiymis başka istedğiniz zaman veriyorlar mi rapor
10 bin paketin içinde neler var pekiMerhaba bende MedicalPark ta funda gödeye yaptırdım . 10 bin paket ücreti+ ayda bir gittiğinizde ücret ödüyorsunuz. Ara çağırmalarda ödemedik. Dondurulmuş embriyoydu çözdürme 1000₺ verdik. Rapora gelince direkt 10 gün aldım. Tüp bebek falan da yazmıyor raporda
Yok heyet versin diye değil özel kliniklerde rapor olmuyo biliyosunuz o yuzd3n rapor işi güzel geliyorBenim sürekli kanama ve lekelenme oluyor. Düşük tehlikem olduğu için heyet raporu verdi sonrası için doktorum. Hiçbir risk yokken vermez diye düşünüyorum ama bilemeyeceğim, konuşmanız lazım.
Yani demek istediğim herşey yolunda gidiyorsa, hiçbir riskin yoksa ben rapor istiyorum 5gün 10 gün dersen, vermeyebilir anlamında demiştim. Belkide verir onu bilemiyorum canım. Rapor önemli tabi.Yok heyet versin diye değil özel kliniklerde rapor olmuyo biliyosunuz o yuzd3n rapor işi güzel geliyor
Ben istedim verdiler. En en fazla 10 gün veriyorlar sanırımYani demek istediğim herşey yolunda gidiyorsa, hiçbir riskin yoksa ben rapor istiyorum 5gün 10 gün dersen, vermeyebilir anlamında demiştim. Belkide verir onu bilemiyorum canım. Rapor önemli tabi.
10 bin paketin içinde neler var peki
[/QUOTE
Opu embriyo dondurma ardından 3 kere test. Benim bunlar oldu ama pakette neler var diye sormak aklıma gelmedi
Hayır bunları daha öncdden çekilmiştim. Tüp bebeğe başlamadan önceHistereskopi rahim filmi falan çekilmiş miydiniz
Doktorunuz mu istemisti siz tedbir amaclı mi cekildinizHayır bunları daha öncdden çekilmiştim. Tüp bebeğe başlamadan önce
Transfer sonrası 10günü mecburi veriyorlar zaten. Sonra isteğe bağlı 2.Rapordan bahsettim ben. Riske göre verir, kötüye kullanım olmasın diye.Ben istedim verdiler. En en fazla 10 gün veriyorlar sanırım
Aşılama denemiştik olmayınca bi bakalım dendiDoktorunuz mu istemisti siz tedbir amaclı mi cekildiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?