İzmirde en iyi tüp bebek merkezi ya ds doktoru tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz ne kadar verdiniz toplamda acaba

M Masallah saglikla alin kollariniza insallah..benim de amh 0.93 ve 8 yum toplandi ama geriye 2 tane 3. Gun embriyom kaldi ve acikcasi korkuyorum tutunmayacak diye....sizin kac yum toplandi acaba?bir de medikal park bildigim kadariyla pahali bir yer yani daha once farkli branslar uci gotmistim sacma sapan testler istiyorlar ve hepsi ayri para sizin bu surecte ne kadar gitti hemen hemen?

Amin çok teşekkür ederim. Benim amh daha düşüktü. 0,37. 5yumurta toplandı. 2si döllendi. 3.gün embriyosu olarak donduruldu. Ve 1 tanesi transfer edildi. Diğer kalan dondurulup saklanacaktı, yaşamadı maalesef.Medical park evet biraz masraflı doğru.ama doktorum çok iyiydi. Özellikle doktorum için seçmiştim o hastaneyi. Herhangi bir kan tahlili isterse dışarıdan yaptırabilirsin derdi sağolsun. Benim özel sigortam vardı, muayene ücretleri falan çok uyguna geldi. Normalde zorlayabilirdi. Transfer öncesi ve sonrası ilaçlar vs 17-18 civarı tuttu sanırım. Benim transfer sonrası çok kanama ve lekelenme oldu, oyuzden hep iğne ve ilaç kullanmak zorunda kaldım. Onlar normalde herkeste olmuyor. Allahım isteyen, bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah

Her gittiğinizde muayene ücreti veriyor muydunuz. Bende hastane olabilir diye düşündüm rapor falan almam daha kolay olur diye. Rapor falan veriyorlar mi transfer sonrası falan
Merhaba bende MedicalPark ta funda gödeye yaptırdım . 10 bin paket ücreti+ ayda bir gittiğinizde ücret ödüyorsunuz. Ara çağırmalarda ödemedik. Dondurulmuş embriyoydu çözdürme 1000₺ verdik. Rapora gelince direkt 10 gün aldım. Tüp bebek falan da yazmıyor raporda

Her gittiğinizde muayene ücreti veriyor muydunuz. Bende hastane olabilir diye düşündüm rapor falan almam daha kolay olur diye. Rapor falan veriyorlar mi transfer sonrası falan
Her gittiğimde vermiyordum. 10günde bir muayene yenileniyor. Diğer aradaki günler hepsi kontrol diye geçti. Hatta 10günü geçen zamanlarda bile bazen alınmadı neden bilmiyorum onu tam anlayamadım.Benim özel sig. olduğundan muayeneye çok çok az ödedim. Rapor veriyorlar transfer sonrası 10gün.

Benim için önemli olan rapor almak . Kamuda çalışıyorum ve önemli o yüzden sordum

Iyiymis başka istedğiniz zaman veriyorlar mi rapor

Iyiymis başka istedğiniz zaman veriyorlar mi rapor
Benim sürekli kanama ve lekelenme oluyor. Düşük tehlikem olduğu için heyet raporu verdi sonrası için doktorum. Hiçbir risk yokken vermez diye düşünüyorum ama bilemeyeceğim, konuşmanız lazım.

10 bin paketin içinde neler var peki

Benim sürekli kanama ve lekelenme oluyor. Düşük tehlikem olduğu için heyet raporu verdi sonrası için doktorum. Hiçbir risk yokken vermez diye düşünüyorum ama bilemeyeceğim, konuşmanız lazım.
Yok heyet versin diye değil özel kliniklerde rapor olmuyo biliyosunuz o yuzd3n rapor işi güzel geliyor

Yok heyet versin diye değil özel kliniklerde rapor olmuyo biliyosunuz o yuzd3n rapor işi güzel geliyor
Yani demek istediğim herşey yolunda gidiyorsa, hiçbir riskin yoksa ben rapor istiyorum 5gün 10 gün dersen, vermeyebilir anlamında demiştim. Belkide verir onu bilemiyorum canım. Rapor önemli tabi.

Ben istedim verdiler. En en fazla 10 gün veriyorlar sanırım
Transfer sonrası 10günü mecburi veriyorlar zaten. Sonra isteğe bağlı 2.Rapordan bahsettim ben. Riske göre verir, kötüye kullanım olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…