Tesekkur ederim tam istediğim gerekli bilgileri vermişsin =)
Carrefour'daki oradaki biliyorum ama ne yalan söyleyim isimini bilmiyordum ...Dışarıdan bakıldıgında albenisi olan bir yer gibi duruyordu =) Haftaya gidip boyatıracagım yer belli oldu sayende bir de sıkı pazarlık yaparsam tamamdır opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar..ben yeni üye sayılırım...ama bakımıma düşkün ve de sizi uzaktan takip edip dururken, üye olmaya karar verdim..açıkçası izmirde gitmediğim pahalı- elite kuaför yok diyebilirim..bornovada soner, gürdal..karşıyakada nizam&team..sadece bikaçı..eğer paranız cebinizde kalsın isterseniz güvenle gidibileceğiniz ve de memnun kalacağınız bir yer tavsiye edebilirim.. karşıyaka iskeleden ksk çarşıya girin..nur gariye gelmeden sağa dönün, izsu sokağına, izsuya gelmeden, pasajda burçin& elif var..gidin bence pişman olmazsınız..hobi ksk dan alışveriş yaparken tavsiye etmişlerdi..denedim..şuan devamlı müşterileri oldum..belki çok üst düzey bir yer değil ama burçin de elif de çok sıcak kanlı ve temiz insanlar..ön yargı ile sakın yaklaşmayın..yanılmayacaksınız..müşterileri arasında doktorlar bile var..görünce şaşıracaksınız..pasajın içinde küçük bir kuaför ama sanat yaratıyorlar ve de fiyatları çok uygun..umarım memnun kalırsınız
canım sen ne renk boyatıyorsun orda benim sacımda hic boya yok ve sarı istiyorum memnun kalırmıyım dersin?merhaba arkadaşlar..ben yeni üye sayılırım...ama bakımıma düşkün ve de sizi uzaktan takip edip dururken, üye olmaya karar verdim..açıkçası izmirde gitmediğim pahalı- elite kuaför yok diyebilirim..bornovada soner, gürdal..karşıyakada nizam&team..sadece bikaçı..eğer paranız cebinizde kalsın isterseniz güvenle gidibileceğiniz ve de memnun kalacağınız bir yer tavsiye edebilirim.. karşıyaka iskeleden ksk çarşıya girin..nur gariye gelmeden sağa dönün, izsu sokağına, izsuya gelmeden, pasajda burçin& elif var..gidin bence pişman olmazsınız..hobi ksk dan alışveriş yaparken tavsiye etmişlerdi..denedim..şuan devamlı müşterileri oldum..belki çok üst düzey bir yer değil ama burçin de elif de çok sıcak kanlı ve temiz insanlar..ön yargı ile sakın yaklaşmayın..yanılmayacaksınız..müşterileri arasında doktorlar bile var..görünce şaşıracaksınız..pasajın içinde küçük bir kuaför ama sanat yaratıyorlar ve de fiyatları çok uygun..umarım memnun kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?