Saç Rengi ve Saç Boyama İzmirde kuaför tavsiye edermisiniz ..!!

ecce_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
38
0
86
Diğer
arkadaslar adam gibi bir kuaför bulamamaktan muzdarıbım.. izmirde kuaför tavsiye edeermisinz kesimi boyası fönü ii olannn

cnm bende izmirdeyim saçlarımı boyatacagım senin topıkte aldım soluğu =)
izmir karsıyakada çarsının sonunda bir kuafor var isimini hatırlayamadım saçlarım sarıyken oraya boyatırıyordum ama biraz pahalıydı
bende senin gibi guvenebilecegim bir kuafor arıyorum kaliteli işinden anlayan

canım üçyol bahçelievlerde hülya kuaför. tek geçerim. adımı verirseniz torpil geçer :) adım esin. isteyenlere numarasını da veririm. beni kaç kere hayatta daha fazla kesmem saçını deyip eve yollamıştır. pişman olacağım şeyleri hayatta yapmaz. sen gene depresyona girmişsin sen önce mutfağa geç bi kahve içelim derdini anlat rahatla onan sonra bu saç rengini bir daha düşün der ve böyle böyle kaç kere sonucunda pişman olacağım şeylerden vazgeçtim bilemezsiniz. ben çeşmealtına taşındım. buna rağmen yine de değiştirmedim kuaförümü. çeşmealtında evimin dibinde 3 tane kuaför var yine de değiştirmedim.

Alsancak ve Bostanlı 'da şubesi olan Kemal & Mustafa'yı tek geçerim.Kesimi ,boyası mükemmel.Saçlarınız elinizde kalmaz.Üyelik kartım var benim,tanırlar zaten beni çok sık boyatmasam da saçımı.Kesim ve föne sık giderim.Pahallıdır ,ama değer.hihoyyyt

Kemal & Mustafa nasıl ki şu an ki saçlarım dogal boyatırmayı düşünüyorum ...boyatırmışken iyi bir yer olsun dedim Kemal & Mustafa'yı iyiyse bir ugrayım
krepe balyaj diye birsey varmıs bende yeni ögrendim onu yaptırcam inş

Son düzenleme:
Tuna Pastanesi'nin yanındaki değil ama.Carrefour'daki KemaL&Mustafa.Yanlışlık olmasın.:kedi:
Evet krepe balyaj yaptırmıştım ben sarı .Biraz tiftiyorlar saçı o kadar .kaydirigubbakcemile3Dediğim gibi saçlarımı çok boyatmam yılda bir kez ,ama şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.Oraya gidersen kesin pazarlık yap.Uğur galiba ismini tam anımsayamadım o idare ediyor diğerlerini zaten genç biri.Sulu da değil.Ne kadar istersen o kadar keser,diğerleri gibi köküne vurmaz makası.kaydirigubbakcemile3
Amma anlattım ama .kaydirigubbakcemile3

Tesekkur ederim tam istediğim gerekli bilgileri vermişsin =)

Carrefour'daki oradaki biliyorum ama ne yalan söyleyim isimini bilmiyordum ...Dışarıdan bakıldıgında albenisi olan bir yer gibi duruyordu =) Haftaya gidip boyatıracagım yer belli oldu sayende bir de sıkı pazarlık yaparsam tamamdır opuyorumnanaktan

Yakın zaten önceden gidip konuşursan daha iyi olur belki.Hem karar verirsiniz ,hem de ücrette anlaşırsınız.O oğlana kesitirip boyat ama .Diğerleri çırağı zaten.Sorun çıkmasın ben tavsiye ettim,suçluluk duygusuna kapılmayayım sonra.:kedi:

arkadaslar krepe balyaj nasıl oluyor tarif edermısnız normal balyajdan farkı nediir.. birde sacları koyu kumral ama katlarımı acmak ıstıyorum bır ıkı ton kuaföre bunu nasıl anlatmalıyım ustelık sarıda ıstemıyorum ucları supurge gıbı .. sadece bır ıkı ton acıgı golge misaliiii...:S

Şirinyerde Jale var. Pahalı biraz ama güzel.Yeliz kuaför var bi de Şirinyerde Velioğlu Taşfırını 'nın sokağına.O da çok güzel

merhaba arkadaşlar..ben yeni üye sayılırım...ama bakımıma düşkün ve de sizi uzaktan takip edip dururken, üye olmaya karar verdim..açıkçası izmirde gitmediğim pahalı- elite kuaför yok diyebilirim..bornovada soner, gürdal..karşıyakada nizam&team..sadece bikaçı..eğer paranız cebinizde kalsın isterseniz güvenle gidibileceğiniz ve de memnun kalacağınız bir yer tavsiye edebilirim.. karşıyaka iskeleden ksk çarşıya girin..nur gariye gelmeden sağa dönün, izsu sokağına, izsuya gelmeden, pasajda burçin& elif var..gidin bence pişman olmazsınız..hobi ksk dan alışveriş yaparken tavsiye etmişlerdi..denedim..şuan devamlı müşterileri oldum..belki çok üst düzey bir yer değil ama burçin de elif de çok sıcak kanlı ve temiz insanlar..ön yargı ile sakın yaklaşmayın..yanılmayacaksınız..müşterileri arasında doktorlar bile var..görünce şaşıracaksınız..pasajın içinde küçük bir kuaför ama sanat yaratıyorlar ve de fiyatları çok uygun..umarım memnun kalırsınız

merhaba
izmirde kuaför araştırıyordum yazınızı görünce sormak istedim.
bahsettiğiniz kuaförde sadece bayanlar mı çalışıyor acaba ben öyle bi kuaför arıyorum saç kesimi için.
birde fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz?
teşekkürler şimdiden..

ben de saçımı boyatacağım.
şanzelizenin methini çok duydum onu çok merak ediyorum ama uzak olduğu için gitmek daha nasip olmadı..
bi de kipa çiğlide bi kuaför var,boya bakım kesim =59 ytl yazıyordu oraya da gireceğim bi ara sormak için.

Karşıyaka Bostanlı'da İrfan Kuaförü tavsiye ederim...Brawo pastanesinin hemen yanında.... Daha makul fiyatlı bir yer istersen Girne Le Kule nin hemen arka sokağında Hüseyin Hamarat Kuaför var...hem fiyatı makul hem de tamamen organik ürünler kullanıyor....

canım sen ne renk boyatıyorsun orda benim sacımda hic boya yok ve sarı istiyorum memnun kalırmıyım dersin?

teşekkür ederim,fiyat almak isterim ordan da.
kipadakine giden var mı hiç bilmiyorum :/(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…