Saç Rengi ve Saç Boyama İzmirde kuaför tavsiye edermisiniz ..!!

fiyatlar nasıl peki orada? pek tuzlu olmayan bir yer arıyorum.

tolga team kuaför iyi bn biliyorum ama onun civarında ramazan&dündar kuaför var oda çok güzel.röflemi orda yaptırdım süper oldu sürekli gittiğim bir kuaför.ztn arkadaş bu iki kuaför sahipleri.ramazan&dündar kuaförü herkese tavsiye ederim.arkdaşlarımada tavsiye ettim bayıldı hepsi.hele topuz modelleri çok modern ve güzel.nasipse gelin başımıda orda yaptırıcam.

kücük parkın ordaki ibrahim ibrahim diyorumm. ordada gökcen diyorumm. hatta hiçç pişman olmıcaksın diyorummm

röflede kesinlikle eşrefpaşa imaj kuaförü diyorum.şebnemin tam karşısı.o kadar dip röfle yaptırdığım halde hiç yanmadı ve rengi süper oluyor

canım bak ben sana yeni bir yer öneririm..ben gittim çok memnun kaldım.hem fiyat olarak hem işçilik kalitesi olarak son derece başarılı bir yer.yerini tarif edeyim sende bi uğra derim.ama emin ol çok memnun kalıcaksın.hem estetik hem kuaför bölümü var.inanılmaz derecede iyi ağırlamakla beraber personelin güler yüzlülüğü de insana enerji katıyo .dediğim gibi ücret açısındanda oldukça uygun.bi uğra derim müptelası olursun:) bak yerini tarif ediyorum : karşıyaka belediyesinin yanında elif kuaför ve güzellik salonu.sevgiler saygılar:):81::81:

Buca'da Vizyon Kuaför'ü tavsiye ederim ben. Şirinyerde de şubesi var. Boya için sorarsan, saçlarım göğsüme geliyo ve gür 30 liraya boyuyor saçımı

Balçova'da karşısında kuaför var süper saç kesiyo daha önce Alsancak'ta nizam'da yetişmiş.ben çok memnun kaldım fiyatlarıda süper yeni açmış dükkanını.makyajda yaptırdım müthiş hemen git derim.hı birde kaşı çok iyi alıyorlar!!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben de saçımın rengini açtıracaktım burdan okuduklarım, arkadaslarımdan dinlediklerimi harmanlayıp dualar eşliğinde kuaforun yolunu tuttum dün. İlk gittiğim bikaç yeri söylemiycem ama en son k.yaka sahildeki Yalı Kuafore gittim. Ne istediğimi anlattım ve sonuç: Harika tam istediğim gibi saçlar!!! Mustafa diye biri ilgilendi çok iyi dinledi, gösterdiğim fotoğraflara baktı fikir verdi çok içime sindi yani. Benim saçım bi de kızıl kahveydi baya koyuydu önce açtı sürekli kontrol etti sonra da gizemli kahveye boyadı ama sadece adı kahve bu rengin aslında koyu sarı diyebiliriz biraz kumrala yakın bir renk. Çok beğendim ya ki benim saçımı kaç kuafor bu saç açılmaz diyerek ellemedi bazısı da daha beni dinlerken hiç güven vermedi. 1 Aydır iyi bir kuafor aradığım için hepinizin ne çektiğini çok iyi anlıyorum kızlar diğer çalışanlarını bilemem ama Mustafa işinin ehli biri.

teşekkürler güzel kesim yapan bir yer arıyordum en kısa zamanda gidicem
röflesi nasıl acaba umarım oda tuzlu degildir yarın bi ziyatret edeyim en iyisi

Balçova Timur kuaför derim ben...Fiyatları çok uygun. Hem de işlerinde oldukça iyiler

tam yerini tarif edebilirmisiniz

slm arkadaşlar
ben röfleye bornova süvari cad. deki ibrahim ibrahime gidiyordum fakat evime uzak olduğu için artık gitmek istemiyorum... bana karşıyaka civarında tavsiye edebileceğiniz bir kuaför var mı? röfle+boya 130 u geçmeyen biyer...

karsıyakada lia kuaför karakol sokagında deniz sineması pasajının icinde bayanlar öneririm fiyatları baya uygun benden sölemesi

Son düzenleme:

merhaba ben de sarımsı kumral ve ya sarımsı bır kahve ıstıyorum ama yapabılen bulamadım bır turlu. burda anlattıgın sacının fotografını yuklemen mumkunmu acaba ? Ya da benım ıstedıgım turuncusuz kızılsız sadece sarımsı parlayan renk yaptıran vara foto koyabılır mı ??

arkadaşlar kahkül kestirmek istiyorum.bornovada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?yerinide yazarsanız sevinirm

saçıma su dalgası yaptırmak istiyorum izmirde güzel yapan kuaför varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…