Saç kesimlerinde,boyada kim iyi derseniz ege kampüste erkan var..
Onun yaptığı saça diğer kuaförler ayılıp bayılıyor.
Yalnız ne istediğinizi tam anlatın bir de o ilgilensin direkt yoksa gene üzgün çıkarsınız
karşıyaka çarşıda ilhan&cüneyt kuaför. mü kem mel
fiyatlar nasıl peki orada? pek tuzlu olmayan bir yer arıyorum.
Balçova'da best buy'ın karşısında kuaför yüksel var süper saç kesiyo daha önce Alsancak'ta nizam'da yetişmiş.ben çok memnun kaldım fiyatlarıda süper yeni açmış dükkanını.makyajda yaptırdım müthiş hemen git derim.hı birde kaşı çok iyi alıyorlar!!!!!
Balçova Timur kuaför derim ben...Fiyatları çok uygun. Hem de işlerinde oldukça iyiler
kızlar ben de saçımın rengini açtıracaktım burdan okuduklarım, arkadaslarımdan dinlediklerimi harmanlayıp dualar eşliğinde kuaforun yolunu tuttum dün. İlk gittiğim bikaç yeri söylemiycem ama en son k.yaka sahildeki Yalı Kuafore gittim. Ne istediğimi anlattım ve sonuç: Harika tam istediğim gibi saçlar!!! Mustafa diye biri ilgilendi çok iyi dinledi, gösterdiğim fotoğraflara baktı fikir verdi çok içime sindi yani. Benim saçım bi de kızıl kahveydi baya koyuydu önce açtı sürekli kontrol etti sonra da gizemli kahveye boyadı ama sadece adı kahve bu rengin aslında koyu sarı diyebiliriz biraz kumrala yakın bir renk. Çok beğendim ya ki benim saçımı kaç kuafor bu saç açılmaz diyerek ellemedi bazısı da daha beni dinlerken hiç güven vermedi. 1 Aydır iyi bir kuafor aradığım için hepinizin ne çektiğini çok iyi anlıyorum kızlar diğer çalışanlarını bilemem ama Mustafa işinin ehli biri.
saçıma su dalgası yaptırmak istiyorum izmirde güzel yapan kuaför varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?