Doğuma Hazırlık Izmir'de Normal Dogum yapan doktor/hastaneler?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

keryneia

Başlangıç:63,4 Hedef:55 Güncel:56,5
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
8.388
7.460
40
Arkadaslar nereyi okuduysam, kime sorduysam sezaryan dogum yapmis herkes. Izmirde tecrubeli normal dogum yapan bayanlar illa ki vardir.. Umarim bana yardimci olabilirsiniz, aksi taktirde yurt disina dogum icin gidicem. Vucudumun kesilip bicilmesini istemiyorum ve ayrica cocuk icinde saglikli bir sonuc olmayacagini biliyorum.. Ben dogal yontemden yanayim.. umarim yardimci olabilirsiniz bana :KK43:

Şifa üniversitesi hastanesi serdar farmaka ya gidiyorum..ilk doğum İstanbul daydı normal doğum yaptım ama serdar bey de normal yanlısı bakalım gorucez..
Ayrıca İzmir doğal doğum merkezi ahmet akkoca İstanbul daki doktorun önermisti ama vizitesi pahalı :)

Cok tesekkurler arkadaslar, bornova bana biraz uzak dusuyor, karsiyaka/bostanli'da varmi bildiginiz.. kontrollerden sonra ise gecmek kolay olur, ayrica dogum esnasinda fazla mesafe olmamasina dikkat ediyorumda

Şifa üniversitesi hastanesi serdar farmaka ya gidiyorum..ilk doğum İstanbul daydı normal doğum yaptım ama serdar bey de normal yanlısı bakalım gorucez..
Ayrıca İzmir doğal doğum merkezi ahmet akkoca İstanbul daki doktorun önermisti ama vizitesi pahalı :)
canım şifada küvez var mı?biliyor musun? bir de doğum ücreti nedir?ben medicale gidiyorum da karar veremedim

canım şifada küvez var mı?biliyor musun? bir de doğum ücreti nedir?ben medicale gidiyorum da karar veremedim

Selam canim,

Serdar bey'e gidersen hafta içi ve mesai saatlerinde doğumunu gerçekleştirirken göztepe doğumu yapıyor ama gece ya da hafta sonu doğum olmasında da basmane de yapıyor..

Göztepe herşey mevcut doğumhane falan ama bildiğim kadarı ile kuvez hastane de yanı basmene Bornova da..yanı hastanelerde.. göztepe daha poliklinik gibi..

Ayrıca doğum ücreti de normal sezeryan 2000 TL epidural olursa her ikisi de 2500 tl.. Çocuğun ilk kontrolleri dahil bu fiyata..basmane de yaparsan doğumu oda süslemesi de dahilmis..

Cok tesekkurler arkadaslar, bornova bana biraz uzak dusuyor, karsiyaka/bostanli'da varmi bildiginiz.. kontrollerden sonra ise gecmek kolay olur, ayrica dogum esnasinda fazla mesafe olmamasina dikkat ediyorumda

Canım selam sen kime gitmeye başladın doktora??

X