İzmir'de birkaç doktor araştırdım.Burada bahsedilen doktorlarla da yazışmalarım oldu.Ama ben iki doktor arkadaşımın da tavsiyesi üzerine Özgür ERDEM' de karar kıldım.Çünkü; benim için doktorun kişiliği,realistliği,idealistliği ve iddialı oluşu önemliydi.Arkadaşlar öncelikle sizin için yapılan tasarım çalışmasını çok fazla önemsemeyin.Çünkü tasarımda hayallerinizdeki sonuç yakalanabilse de ameliyat sonrası bambaşka birşey ortaya çıkabiliyor.Ben tam tersine tasarımı beğenmemiştim.O çalışmanın sonuçta iki boyut olduğunu biliyorum.Önemli olan doktorunuza olan inancınız,güveniniz ve kendinizi iyi ifade edebilmeniz.Beklentilerimi ve estetik olduğunu bağırmayan bir burun istediğimi defalarca izah ettim doktoruma.Sonuçtan memnun kaldım,ameliyat sonrası sorun yaşamadım.Anlamadığım tek şey;nasıl istediğim sonucu alabildiğim halde çevremdeki hiçkimsenin estetik olduğumu farketmemesi.Ben bunu ustalık olarak değerlendiriyorum.
Ameliyat olacak arkadaşlarımın Allah işini kolay kılsın.İnşallah,gönlünüze göre olur.Çünkü birtakım korkular,endişeler ve gerilmelerle zaten ameliyat öncesi de bir ameliyat yaşıyorsunuz.Hem de narkozsuz neşter.
canım bu işler sanırım biraz da şans işi yada burun yapısı ilk ameliyt eden doktorun yetenkli olması bir de deri kıkırdak yapısı falan..ben bu açıdan çok şanssızdım hala çekiorum..başka bi yerde de yazmıştım izmirde bilmediğim doktor yok..zamanında özgür beyle de görüşmüştüm..bi tanıdığımın burnunu inanılmaz güzel yapmıştı..sora gittm görüştm baya bi para sölemişti ozamn..pek bi güven duyamamıştm...sonra başka bir tanıdığn burnunu berbat ettiğini duydum hatta kız başka bi dr a düzelttirmiş..kızın burnu düşmüş dolguyla düzeltmeye çalşmış çok acılar çekmiş vs.. sora çok korkttum ve vazgeçmiştm özgür beyden...belki vazgeçmesem daha iyi olacaktı bilemiorm..dediğim gibi çekeceğim varmış.. şimdi tek bir isim var aklımda..görüşmedm bile daha ama tek çözümü onda görüyorum..allahımın izniyle inşallah
canım bu işler sanırım biraz da şans işi yada burun yapısı ilk ameliyt eden doktorun yetenkli olması bir de deri kıkırdak yapısı falan..ben bu açıdan çok şanssızdım hala çekiorum..başka bi yerde de yazmıştım izmirde bilmediğim doktor yok..zamanında özgür beyle de görüşmüştüm..bi tanıdığımın burnunu inanılmaz güzel yapmıştı..sora gittm görüştm baya bi para sölemişti ozamn..pek bi güven duyamamıştm...sonra başka bir tanıdığn burnunu berbat ettiğini duydum hatta kız başka bi dr a düzelttirmiş..kızın burnu düşmüş dolguyla düzeltmeye çalşmış çok acılar çekmiş vs.. sora çok korkttum ve vazgeçmiştm özgür beyden...belki vazgeçmesem daha iyi olacaktı bilemiorm..dediğim gibi çekeceğim varmış.. şimdi tek bir isim var aklımda..görüşmedm bile daha ama tek çözümü onda görüyorum..allahımın izniyle inşallah
aralarında bi tek ufuk bilkayla görüştüm..2 kez..can kopal ın iyi olduğunu söylüyorlar..ahmet seyhan ın yaptığı burunlar da güzel..sitesinde resimleri var..cüneyt özek te ufuk bilkay ın hemen yanında..ona da iyi diyen var..çok zor bir dönem karar verme..ben hala aşamadım..burnum zor çünkü..ufuk bey in dediğine göre burun sırtı derim çok inceymiş ve ilginç bir kıkırdak yapım varmışş..en küçük hatayı bile gösterir bu durum diyor..burnun şekli tutmaması gibi bir problem de olabilirmiş..yani problem burnumda..ufuk bey sana ne der ne tür bir elektirk alırsın güvenirsin bilmiyorum..ama bana %80 revizyona hazır ol gibi konuştu..kendisi baştan kabul ediyor burnumun istediğim gibi olmayacağına..yaptığı tasarım dümdüz..kavis yada kalkıklık söz konusu bile değil..başka doktora gitsem de belki aynı şeyleri duyacağım bilmiyorum ama benim vaktim de yok zaten ailemden zor izin kopardım izmir e gelip gitmelerim bile problem ne yapacağım bilmiyorum(((
sen gene de görüş derim aklında kalmasın..hepsiyle görüş iyi düşün taşın..öyle havalı burun istiyorsan düz falan istemiyorsan bilmiyorum ufuk bey sana uygun mu..
ufuk bılkaylada goorusmustum 5 ay oldu 3000tl demıstı canuım
Ben de Ufuk Bey'e burun ameliyatı oldum, profesyonelliği ve sakinliği sayesinde insana güven veriyor, ameliyata çok rahat girdim ve sonrasında da neredeyse hiç ağrım sızım olmadı, Ufuk Bey'in eli çok hafif, dikişler alınırken de hiç ağrı hissetmedim. Ufuk Bey nasıl bir burun istediğimi çok iyi tespit ederek gayet doğal ve yüzüme yakışan bir burun yaptı, kendisini burun ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ederim.
ben Ufuk beye oldum ameliyatımı 7 ay oluyo. Çok memnunum.herkesin yüzüne yakışan ,doğal burunlar yapıyor. Benim estetik olduğum belli değil hiç.Ama burnumuda beğeniyorlar çevremdeki kişiler.çok deneyimli ve becerikli bi doktor bence.İlerde başka bi estetiğe ihtiyaç duyarsam gideceğim ilk kişidir kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?