izmirde plastik cerrah

ızmir'de birkaç doktor araştırdım.Burada bahsedilen doktorlarla da yazışmalarım oldu.Ama ben iki doktor arkadaşımın da tavsiyesi üzerine Özgür ERDEM' de karar kıldım.Çünkü; benim için doktorun kişiliği,realistliği,idealistliği ve iddialı oluşu önemliydi.Arkadaşlar öncelikle sizin için yapılan tasarım çalışmasını çok fazla önemsemeyin.Çünkü tasarımda hayallerinizdeki sonuç yakalanabilse de ameliyat sonrası bambaşka birşey ortaya çıkabiliyor.Ben tam tersine tasarımı beğenmemiştim.O çalışmanın sonuçta iki boyut olduğunu biliyorum.Önemli olan doktorunuza olan inancınız,güveniniz ve kendinizi iyi ifade edebilmeniz.Beklentilerimi ve estetik olduğunu bağırmayan bir burun istediğimi defalarca izah ettim doktoruma.Sonuçtan memnun kaldım,ameliyat sonrası sorun yaşamadım.Anlamadığım tek şey;nasıl istediğim sonucu alabildiğim halde çevremdeki hiçkimsenin estetik olduğumu farketmemesi.Ben bunu ustalık olarak değerlendiriyorum.
Ameliyat olacak arkadaşlarımın Allah işini kolay kılsın.ınşallah,gönlünüze göre olur.Çünkü birtakım korkular,endişeler ve gerilmelerle zaten ameliyat öncesi de bir ameliyat yaşıyorsunuz.Hem de narkozsuz neşter.

sana katılıyorum dr cüneyt beyin harcı deil önceden operasyon görmüş burnu düzeltmek aslında izmirdeki çoğu dr un harcı deil sorunlu burnu düzeltmek,o kadar çok araştırdım ki mailleştim ki 4 kere de yüzü yüze görüştüm ve anladım::::))))))))bende ist. olmaya karar verdim aklım daki 3-4 isimden biri emre ilhan bu gidişle benim de operasyon yazı bulacak.....

canım bu işler sanırım biraz da şans işi yada burun yapısı ilk ameliyt eden doktorun yetenkli olması bir de deri kıkırdak yapısı falan..ben bu açıdan çok şanssızdım hala çekiorum..başka bi yerde de yazmıştım izmirde bilmediğim doktor yok..zamanında özgür beyle de görüşmüştüm..bi tanıdığımın burnunu inanılmaz güzel yapmıştı..sora gittm görüştm baya bi para sölemişti ozamn..pek bi güven duyamamıştm...sonra başka bir tanıdığn burnunu berbat ettiğini duydum hatta kız başka bi dr a düzelttirmiş..kızın burnu düşmüş dolguyla düzeltmeye çalşmış çok acılar çekmiş vs.. sora çok korkttum ve vazgeçmiştm özgür beyden...belki vazgeçmesem daha iyi olacaktı bilemiorm..dediğim gibi çekeceğim varmış.. şimdi tek bir isim var aklımda..görüşmedm bile daha ama tek çözümü onda görüyorum..allahımın izniyle inşallah

profiline yazmıştım ama cevap vermemişsin..
senin yazdıklarını okudukça inancımı ve ümidimi yitiriyorum...
burun yapılarımız tamamiyle aynı..
ve bu durum beni depresif moda sokuyor...

bu arada kismetse mayis ayinda Turkiye'ye gelcem Izmir'e. 2,5 ay kadar kalmayi ve bu sure zarfi icinde burun estetigi olmak istiyorum arkadaslar. forumu dikkatle takip ediyorum doktorlar hakkinda bilgi edinmek icin cunku suan doktor secme asamasindayim. secince de ona gore para ayarlamaya baslicam. arkadaslar birbirimize doktor secimi konusunda yardimci olalim da hep birlikte cikalim bu isin icinden. istanbul'da olsaydim baris cakir'a ya da emre ilhan'a ameliyat olmak isterdim fakat izmir'de olmak zorundayim...istanbul'a gidemem nerde kalcam ki...

Evet canım,bu iş biraz da şans işi gibi birşey.Ne diyeyim,Allah yardımcınız olsun,dilerim yüzünüz güler,istediğiniz gibi olur.

kızlar bende izmirde prof doktor atay atabeye amelıyat oldum.Resımlerıme bakıp fıkır edınebılırsınız.Ufuk bilkayın yaptııı burunlarıda beğenıyorum bide

Ufuk beyin ameliyat ücretleri ne kadar?Ve ücreti peşin mi alıyor?

görüşmeye karar verdiğin dr merak ettim?kim öğrenebilirmiyim?benim için de alternatif olur.....

hala 3000 tl..Ufuk bey iyi bir doktor ve haddinden fazla gerçekçi :))))) ..uzun bir zaman aralığında 2 defa görüştüm ..benim burnum problemli bunu hep diyorum ..hangi doktora gitsem gene ümitsiz olacağım..Ufuk bey burnum hakkında olabilecek herşeyden bahsetti..ama korktum kendi adıma şimdilik erteledim ama Ufuk bey aklımın bir köşesinde hala var atamıyorum :)

arkadaslar Ahmet Seyhan'a mail yoluyla bir kac soru sordum cevabi aynen yaziyorum(ozellikle yurt disindan Izmir'e gidecek arkadaslara bir fikir olabilir bu mail)

Merhaba,
Ofisimize görüşmeye geldiğiniz zaman fotoğrafınızı çekip bilgisayarda çalışma yapmaktayız. Ayrıca burun içinize de muayene edip herhangi bir yamukluk var mı yok mu nefes probleminiz yönünden değerlendirme yapmaktayız. Türkiye ‘ye gelmeden randevu almanızda fayda vardır. Bu ameliyat genel anestezi ile yaptığımız ve hastanede 1 gece kalınması gereken bir operasyondur. ızmir de 2 hafta kalmak uygun olur, zaman kısıtlı ise 1 hafta da yeterli olur, sadece koyacağımız burun üzeri bantlarını 2 hafta sonunda sizin almanız gerekecektir. Burun ameliyatı 3500 ytl’dir. Bütün giderler bu fiyata dahildir. Ameliyatlarımızı Özel Gazi Hastanesi’de yapmaktayız.

Hemşire Vijdan

Prof Dr Ahmet Seyhan

kızlar uzun araştırmalarım sonunda REVıZYON konusunda işin ehli tam bir dr olmadığını karar verdim izmirde.ve şimdilik bu ameliyatımı erteledim.ist. bir iki dr ankarada ise bu konuda uzman yurtdışında da isim yapmış 2 dr var bu isimlerden birine olucam ameliyatımı.ben hiç hesapta yokken göğüs ameliyatı oldum izmirde şu anda da sonuçtan memnunum.bu konuyuda açacağım başka başlıkta beklerim sizleri

Ne kadar yararı olur bilmem ama burun ameliyatlarınızı bir estetik cerrahtansa eli maharetli bir k.b.b ciye yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim...
kız kardeşin yaklaşık 1,5 yıl önce ki henüz 17 yi yeni doldurmuşken bir estetik operasyon geçirdi burnundan. Nedeni de 1 yaşına gelmeden oluşan ve müdahale edilemeyen bir kırık.
aynı dönemde Özel gazi hastanesinde de bir arkadaşı oldu aynı ameliyati hem iyileşme süreci çok sancılıydı hem de sonuç felaket
açıkcası biz çok memnun kaldık doktorumuzdan.
iyi ki ona emanet etmişiz diyoruz şimdi...
tapdi buca tıp DR. Murat eğrilmez...
Bir konuşun görüşün derim.

Ben de Ufuk Bey'e burun ameliyatı oldum, profesyonelliği ve sakinliği sayesinde insana güven veriyor, ameliyata çok rahat girdim ve sonrasında da neredeyse hiç ağrım sızım olmadı, Ufuk Bey'in eli çok hafif, dikişler alınırken de hiç ağrı hissetmedim. Ufuk Bey nasıl bir burun istediğimi çok iyi tespit ederek gayet doğal ve yüzüme yakışan bir burun yaptı, kendisini burun ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ederim.

zuhalg bende ufuk beyle görüşmeyi düşünüyorum, ama görüşmeye gitmeden önce ona ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını görmek istiyorum. senin fotoğraflarını görmemiz mümkün mü? karar verme aşamasında gerçekten çok yardımcı olucak.

ben Ufuk beye oldum ameliyatımı 7 ay oluyo. Çok memnunum.herkesin yüzüne yakışan ,doğal burunlar yapıyor. Benim estetik olduğum belli değil hiç.Ama burnumuda beğeniyorlar çevremdeki kişiler.çok deneyimli ve becerikli bi doktor bence.ılerde başka bi estetiğe ihtiyaç duyarsam gideceğim ilk kişidir kendisi.

Geçmiş olsun.Burundan memnun olmak çok iyi bişey olsa gerek.Benimde estetik olmam lazım,burnumdan hiç memnun değilim.Ufuk bey ameliyat ücreti ne kadar?Birde ücreti 1 kerede mi ödüyorsunuz?Yarısını ameliyat öncesi yarısını ameliyat sonrası verenler varmış.Bu ne kadar doğru bilmiyrum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…