izmirde plastik cerrah

arkadasim burnunu begenmedin mi?
yoksa ameliyat hatasi mi var sorun nedir bilgilendirebilir misin? boshayallersmile

off ben de isterdm şimdi ama cüneyt beye ayıp olur odaları yan yana belki kabul de etmez zaten benim ameliyatımı..

canım anladığım kadarıyla bu senin üçüncü ameliyatın olacak ve ilk ameliyatını Cüneyt bey yapmamış.Burnunu bi doktor baya kötü bi duruma getirmiş ve Cüneyt beye revizyon ameliyatı olup memnun kalmamışsın.İnşallah bu sefer istediğin sonucu elde edersin.Ben Cüneyt beye ameliyat oldum ama benim ilk ameliyatımdı.Sonuçtan çok memnunum.

mrb arkdşlar..ben de ufuk bilkaya ameliyat olucam burun estetiği iki günüm kaldı..çok heyecanlıyım ve korkuyorum da..neticede ilk ameliyatım umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız..

opuyorumnanaktan çok saol cnm cidden söylediklerine kafam yattı ayrıca geçenlerde araştırma yaparken gördüm ve hatırladım taa 2. ameliytm için araştırma yaparken bi arkadaş vardı kk dan ufuk beye çok zor bi ameliyat olmuştu kıkırdak falan koymuştu ufuk bey çok güzel bi burun yapmıştı eskileri karıştırınca çıkıo resimleri forumda...yapabilr aslında..emre bey çok uçuk rakam söyledi ne yapıcam bilmiyorm..eğer ufuk bey olmaz derse mecburum emre beye..senin ilk ameliyatınmıydı canım ya??sempatiksalakcinni

mrb arkdşlar..ben de ufuk bilkaya ameliyat olucam burun estetiği iki günüm kaldı..çok heyecanlıyım ve korkuyorum da..neticede ilk ameliyatım umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız..

cnm hiç endişelenme bence ufuk bey baya iyi bi de ilk ameliyatsa oh bal bal korkma hiç hemen geçio anlamıosun bilem yerimseniben

:1shok: ilk defa duyuyorm ufuk beyde böle bi olay..ne rahatsızlığın var cnm öğrenebilrmiyim..bu arada revizyondan ücret almaz merak etme yerimseniben

Şimdiden çok geçmiş olsun bol şans, benim de 14ünde ameliyatım :)
Ooh iki gün sonra bize anlatacağın çok şey olucak.:lepi:

:1shok: ilk defa duyuyorm ufuk beyde böle bi olay..ne rahatsızlığın var cnm öğrenebilrmiyim..bu arada revizyondan ücret almaz merak etme yerimseniben

vallahi bende ilk defa duydum ufuk beyle ilgili böyle bir durum çok şaşırdımgerçekten ama revizyonlarda tekrar ücret almaz büyük ihtimalle.geçmiş olsun arkadaşa da.

Şimdiden çok geçmiş olsun bol şans, benim de 14ünde ameliyatım :)
Ooh iki gün sonra bize anlatacağın çok şey olucak.:lepi:

evet canım umarım iyi bir ameliyat geçiririm sonrasında burada da size bilgi veririm..ama benim bi sorum olcak ufuk bey bana henüz bilgisayarda tasarımı göstermedi bi bilginiz var mı tasarımı ameliyat günü mü göstercek yada göstermiyomu :sinifsinif:

canım madem 2.ameliyatın için araştırma yaparken bu kulüpte Ufuk beye zorlu bir ameliyat olan ve sonuçtan memnun kalan birisini görmene rağmen Cüneyt beyi tercih ettin?

canım madem 2.ameliyatın için araştırma yaparken bu kulüpte Ufuk beye zorlu bir ameliyat olan ve sonuçtan memnun kalan birisini görmene rağmen Cüneyt beyi tercih ettin?

işte düğüm de orda çözülüo cnm :sinifsinif: beni ilk amelyt yapan doktrn hocasıymış üniv.den teknikleri aynı olduğu için onu seçtm..sonuçta hangi dr a sorsan revizyon amelytını ilk yapan hekime yaptırmanın daha doğru olduğunu söyler..o sebple yani..açıkcası çok pişmanım..keşke açık amelyt olsaydı da bitseydi tek seferde :sinifsinif:

Evet canim ilk ameliyatim olacak.
haftaya olacagim heyecanla bekliyorum, bazen tirsiyorum laelaelaelaelae

Of ben de çok merak ettim şimdi benim 10 uyuyan güzelin 9 günü kaldı. İçim içime sığmıyoreyvahedigeldismile

jupito tasarimini yaptirdin mi canim?
sen cok sanslisin izmir'de yasiyosun ben daha ufuk bey'le yuzyuze ya da telefonda gorusemedim bile sadece internetten...
haftaya ameliyat olcam ama bir tasarimim bile yok uzuluyorum bazen
ben ayin 11inde izmir'de olcam, 12sinde muayenem var ve sonraki gun de ameliyat :1shok:
cok hizliyim degil mi? :icecream:

arkadaslar ben tek tek eklenti yaparak cevap yaziyorum kusura bakmayin arka arkaya benden mesaj doldu. toplu olarak yapmayi bilen varsa bana anlativersin sevabina :lepi:

mostmore canim uzulme, olanla olene care yok.
sonucta onceki ameliyatlari oldun bile gecti gitti...artik keske deme bosver.
artik dusuncen iyi bir doktor bulmaya calismak olsun, ki sen de bunu yapiyorsun zaten iyi bir doktor ariyorsun suan.
kendini cok uzme canim.
bu arada burnunda ne gibi sorunlar var suan.
belki ameliyat olmana gerek yoktur, kotu gorunmuyordur burnun ama sen dikkat ediyorsundur canim.
anlatir misin biraz? yerimseniben

canım benim burnum problemliydi biraz ameliyatım zaten oldukça zor geçti 5 saate yakın ameliyatta kaldım kendiside bana ameliyattan önce 2. bir ameliyat olabilir demişti benim burnumda kıkırdak çökmesi vardı ve ilk ameliyatımdı.Yani ufuk bey iyi bir doktor endişelenmeyin bu konuda burnum da şu an oldukça iyi nefes almam çok iyi görüntüsü eskisine göre çok iyi sadece burnumun kemiğinde biraz şişlik kaldı o inmezse onu düzeltmek için küçük bir operasyon yaparım demişti bu ay belli olucak.ben ikinci ameliyatlarda ücret talep ediyorlarmı diye merak etmiştim,umarım dediğin gibidir arkadaşım.Buarada ufuk beye ameliyat olucak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum iyi bir seçim endişelenmeyin.

canım benim çok teşekkür eederm verdiğin moral içinkaydirigubbakcemile3 evet dediğin gibi iyi bi doktor bulmaya çalışıorum..başta hata yapmasaydım iyidi ama kısmet çekeceğim varmış..küçüklükten beri o kadr takıodum ki burnumu güzel bi burna kavuşamadım maalesefsenağlama şuanki sorunum burun ucumda düşme olması ilk ameliyat oluorum 2 hafta süper oldu diorum sora zamanla düşüo bilmiyorumkismile emre beyin deyimiyle yüzüme mutsuz bi ifade veriomuş..yakınlarıma kalsa yaptırma diolar sevgilim falan da öle dio ..hatta ailem duyunca kıyamet kopacak..ama işte takmış durumdayım resimlere aynalara bakamıorm..hatta profilimden nefret ediorm..koydum kafaya halledicem başka çarem yok senağlama işte bakalım krediye başvurdum alabilrsem olucam tarih bile belli alamazsam mahvoldum tek kelimeylesenağlama

arkadaşlar moralim çok bozuk şimdi öğrendim kredi talebim kabul edilmemiş:sinifsinif: napcam bilmiorm..allah kahretsin şu parasızlığı... valla en kötü ihtimal cüneyt beye tekrar gidicem:a015:

umudunu yitirme tatlım herişte bir hayır vardır umarım herşey düzelir canım

arkadaşlar moralim çok bozuk şimdi öğrendim kredi talebim kabul edilmemiş:sinifsinif: napcam bilmiorm..allah kahretsin şu parasızlığı... valla en kötü ihtimal cüneyt beye tekrar gidicem:a015:

mostmore oyle takintili bir hale getirdin ki olayi saglikli dusunuemiyorsun lmaz:
zaten cuneyt bey'e 2 kez ameliyat oldun
eger seni memnun edebilseydi 2 ameliyatla bunu basarirdi zaten
ama sen hala ona gitmeyi dusunuyorsun
eger tekrar cuneyt bey'e ameliyat olursan bile bile kendini tekrar mutsuz edeceksin demektir
sakin oyle bir sey yapma cok mantiksiz kafamçokkarıştı
cuneyt bey kotu demiyorum kimse yanlis anlamasin ama seni 2 ameliyatla tatmin edemedigine gore ucuncusunu ona yaptirman bosu bosuna ameliyat olmak resmen...
burun ucunun fotosunu gostersene bize canim, sonra yine silersin
yakinlarin ve erkek arkadasin yaptirma diyormus acaba burun ucun gayet normal de sen takinti mi yaptin :sm_confused:
kredi de cikmazsa cikmasin canim, calisir calisir azar azar para biriktirirsin
sonra da gider emre bey'e ya da baska iyi bir doktora ameliyat olursun canim
boyle yapan bi suru arkadas var sikma canini tatlim
napalim parasizligin gozu kor olsunklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…