- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
arkadaşlar bende 1 sene önce ufuk beye ameliyat oldum.bu ay yıllık kontrolüm var ve neticesinde düzeltme ameliyatı yapabilirim demişti acaba düzeltme ameliyatından da ücret alıyorlarmı,sonuçta kendi yaptığı burunu düzeltecek bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
arkadasim burnunu begenmedin mi?
yoksa ameliyat hatasi mi var sorun nedir bilgilendirebilir misin? boshayallersmile
off ben de isterdm şimdi ama cüneyt beye ayıp olur odaları yan yanabelki kabul de etmez zaten benim ameliyatımı..
canim benim ameliyatim haftaya, henuz olmadim yani.
ufuk bey yapicak.
ben git gorus derim, neden kabul etmesin ki?
dallari ayni olabilir ama sonucta farkli doktorlar yani hepsinin eli farkli, kimisi guzel yapiyor kimisi kotu yapiyor yani.
yok cuneyt bey yan odada ben senin ameliyatini yapamam demez bence.
hem zaten gorustugunde belli olur hersey, belki sana ameliyatla kesin burnundaki sorunlarin duzelir ya da ameliyat olma, olsan da sorunlarin devam eder falan der en azindan.
fikir almis olursun.
daha onceki ameliyatlarini da anlatip bilgi alirsin.
eger vaktin varsa randevu almadan git catkapi, sizinle 5 dakika bir sey gorusmek istiyorum hemen cok kisa de rica et konus canim. boylelikle muayene parasi vermemis olursun :icecream:
eger cok acil bir isi yoksa vakit ayirir bence.
yok randevu almaniz gerek derse de ravdevu alip baska bir gun oyle gidersin
mrb arkdşlar..ben de ufuk bilkaya ameliyat olucam burun estetiği iki günüm kaldı..çok heyecanlıyım ve korkuyorum da..neticede ilk ameliyatım umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız..
arkadaşlar bende 1 sene önce ufuk beye ameliyat oldum.bu ay yıllık kontrolüm var ve neticesinde düzeltme ameliyatı yapabilirim demişti acaba düzeltme ameliyatından da ücret alıyorlarmı,sonuçta kendi yaptığı burunu düzeltecek bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
mrb arkdşlar..ben de ufuk bilkaya ameliyat olucam burun estetiği iki günüm kaldı..çok heyecanlıyım ve korkuyorum da..neticede ilk ameliyatım umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız..
:1shok: ilk defa duyuyorm ufuk beyde böle bi olay..ne rahatsızlığın var cnm öğrenebilrmiyim..bu arada revizyondan ücret almaz merak etme yerimseniben
Şimdiden çok geçmiş olsun bol şans, benim de 14ünde ameliyatım :)
Ooh iki gün sonra bize anlatacağın çok şey olucak.:lepi:
opuyorumnanaktan çok saol cnm cidden söylediklerine kafam yattı ayrıca geçenlerde araştırma yaparken gördüm ve hatırladım taa 2. ameliytm için araştırma yaparken bi arkadaş vardı kk dan ufuk beye çok zor bi ameliyat olmuştu kıkırdak falan koymuştu ufuk bey çok güzel bi burun yapmıştı eskileri karıştırınca çıkıo resimleri forumda...yapabilr aslında..emre bey çok uçuk rakam söyledi ne yapıcam bilmiyorm..eğer ufuk bey olmaz derse mecburum emre beye..senin ilk ameliyatınmıydı canım ya??sempatiksalakcinni
canım madem 2.ameliyatın için araştırma yaparken bu kulüpte Ufuk beye zorlu bir ameliyat olan ve sonuçtan memnun kalan birisini görmene rağmen Cüneyt beyi tercih ettin?
opuyorumnanaktan çok saol cnm cidden söylediklerine kafam yattı ayrıca geçenlerde araştırma yaparken gördüm ve hatırladım taa 2. ameliytm için araştırma yaparken bi arkadaş vardı kk dan ufuk beye çok zor bi ameliyat olmuştu kıkırdak falan koymuştu ufuk bey çok güzel bi burun yapmıştı eskileri karıştırınca çıkıo resimleri forumda...yapabilr aslında..emre bey çok uçuk rakam söyledi ne yapıcam bilmiyorm..eğer ufuk bey olmaz derse mecburum emre beye..senin ilk ameliyatınmıydı canım ya??sempatiksalakcinni
Of ben de çok merak ettim şimdi benim 10 uyuyan güzelin 9 günü kaldı. İçim içime sığmıyoreyvahedigeldismile
işte düğüm de orda çözülüo cnm :sinifsinif: beni ilk amelyt yapan doktrn hocasıymış üniv.den teknikleri aynı olduğu için onu seçtm..sonuçta hangi dr a sorsan revizyon amelytını ilk yapan hekime yaptırmanın daha doğru olduğunu söyler..o sebple yani..açıkcası çok pişmanım..keşke açık amelyt olsaydı da bitseydi tek seferde :sinifsinif:
arkadaslar ben tek tek eklenti yaparak cevap yaziyorum kusura bakmayin arka arkaya benden mesaj doldu. toplu olarak yapmayi bilen varsa bana anlativersin sevabina :lepi:
mostmore canim uzulme, olanla olene care yok.
sonucta onceki ameliyatlari oldun bile gecti gitti...artik keske deme bosver.
artik dusuncen iyi bir doktor bulmaya calismak olsun, ki sen de bunu yapiyorsun zaten iyi bir doktor ariyorsun suan.
kendini cok uzme canim.
bu arada burnunda ne gibi sorunlar var suan.
belki ameliyat olmana gerek yoktur, kotu gorunmuyordur burnun ama sen dikkat ediyorsundur canim.
anlatir misin biraz? yerimseniben
arkadaşlar moralim çok bozuk şimdi öğrendim kredi talebim kabul edilmemiş:sinifsinif: napcam bilmiorm..allah kahretsin şu parasızlığı... valla en kötü ihtimal cüneyt beye tekrar gidicem:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?