izmirde plastik cerrah

Arkadaşlar aranızda yeniyim tüm yazışmalarınızı okudum.Benim burnumda hem kemik hem de et var bu nedenle sağlık açısından da gecikmeden ameliyat ol diyor doktorlar madem olacağım biraz da estetiğini de düzelttireyim diyorum. Benim aklımda Ufuk Bilkay vardı. Şimdi bir de Cüneyt ÖZBEK aklıma takıldı. ıçinizde bu doktorlardan birine amaliyat olan var mı? (Sanırım var) Lütfen;
1. Ameliyattan memnun musunuz?
2. Doktorun genel tavrı nasıl (insani yaklaşım falan)
3. Ne kadar ödediniz. Sağlık güvenceniz ssk, emekli sandığı vb bir kısmını karşılıyormu?
Bu arada geçen sene Reha OSMANOĞLU'nun muayehanesine gittim. ılk gittiğimde fotoğraf çekti. Bir kaç gün sonra tekrar çağırıp bilgisayarda olası yeni burnumu gösterdi. Bir fiyat verdi ki uçuk rakam. Paranın çok olduğunu söylediğimde de ise ukalaca konuştu. Bir de işin komiği ilk gidişte ücret almamıştı. Pahalı geldiği için ameliyat olmayacağımı duyunca kapıdan çıkarken yüzsüzce muayene parası da istedi. Aklınızda olsun çok ukala, aşırı pahalı,paracı tam anlamı ile sosyete doktoru. Ama işini de güzel yaptığını duydum.

ilk ameliyatımı 2006 da fahri mola yaptı. ikinci ameliyatımı(revizyon) ali barutçu yaptı
kişiliklerine diyecek bişeyim yok. her ikiside cok ilgiliydiler. hatta fahri mola ali barutcunun öğrencisi imis
ama malesef aynı sorun yine tekrarladı burnumda Cleşme var, burun ucunda hafif bi kemik cıkığı var ve buda burnun sola doğru yamuk gözükmesine neden oluor
simdi calısıyorum 3.ameliyatımıda olmak istiorum
revizyon ameliyatı olupta doktorundan memnun olanlar var mı??

1.)Canım ben 26 ocakta Cüneyt Özek'e ameliyat oldum.Ameliyattan sonra en ufak ağrı ve sızım olmadı.Tamponu çıkartırkende hiç canım acımadı sankı ıslak bı pamuk burnumdan kayıp gitmiş gibi oldu.
2.)Kendisi çok canayakın,sıcak ve şakacı birisi.Ukala bi tip değil çok tatlı bi doktor.
3.)Nefes almada bi problemim olmadığı için burnumun içini kontrol etmedi ameliyat anında sol tarafımda nefes alma sorunu olduğunu tespit edip düzeltmiş.Ameliyat için 2.800ile 3.000TL arası demişti ben 2.800tl verdim.Senın burnunda nefes alma sorunu oldugu için sanırım bı kısmını devlet karşılar.

Bende bu sitede yaptıgım arastırmalar sonucu ufuk bilkaya ameliyat olmaya karar vermısıtım ama yarıyıl tatilinde musait olmadığını öğrendim.Daha sonra Cüneyt Özek'in sitesinde okuduğum şu bilgiler bana karar vermemde yardımcı oldu:

1.)1992 yıllında Amerika da doktorluk yapabilmek için gerekli olan, klinik, klinik öncesi ve ingilizce bölümlerinden oluşan ECFMG sınavını başarıyla geçti.

2.)2003 yılında Hollanda da yapılan, plastik cerrahlarda belli bir üst seviyeyi yakalama amacını taşıyan, yazılı ve sözlü aşamalardan oluşan"European Board of Plastic Surgery" sınavını geçerek, European Plastic surgery Board sertificasını elde etmiştir. Bu sınavı geçen ilk Türk plastik cerrahı olmuştur.

3.)Kendisi profesör

Daha sonra kendisine mail yollayarak kararımı verdım.Bu sitede arastırma yapmam ve karar verme sürecim yaklasık 5 gün sürdü :) Sonucta her işte bir hayır olduguna inanıyorum.ıkisinin odaları yan yana gidip ikisiyle konusup karar verebilirsiniz..Önemli olan herseyın güzel olacagına kendinizi inandırmak,doktorunuza güvenmek çünkü ben öyle yaptım ve sonuctan cok memnunum :)

adnan menderesi tavsiye etmem tandık vasıtasıyla gititim çok soğuk bir adam ve içimi serinletmedi zaten yaptığı ameliyatlarda süper değil. cüneyt özekle görüştüm avrupalı doktor bilindiği gibi michael jacksonu ameliyat etmiş 12 sene evvel.ben güveniyorum ama fiyat biraz pahalı geldi.cenk demirdöver arkadaşımı ameliyat etti burnu çok güzel oldu tabi şans çok metnini duymadım çünkü o doktorun.birde ömer topdemir di galiba seneler evvel görüşmüştüm armağan çağdaşın asistanıydı. şimdi klinik açmış iyi olduğunu duydum

izmirde cem karas diye bir doktor vardı sanırım yaptıkları burunlar çok başarılı

bende burun estetiği istiyorum kesin kararımı verdim ama doktor konusu benide çok düşündürüyor. ufuk beyin yapmasını istiyorum ama randevu için bile bir hafta sonra arayın diyolar.acaba ufuk beye yaptıran var mı nekadar zaman sonra ameliyat olabiliri ve maliyeti nedir oratalama bişeyler bilen varmıı??? yardımm lütfen ..............

canim burnunun durumuna gore degisiyor ama genel olarak 3000 tl civari aliyor Ufuk Bey.
ameliyat tarihi yakin bir zamana verilemiyor genelde, ama yine de bunu doktorla konusman gerek ne desem yalan olur.
ben mayista ameliyat olacagim Ufuk Bey yapacak ameliyatimi.
iyi bir secim oldugunu dusunuyorum insallah Allah yuzumu kara cikarmaz.
ben Ufuk Beyle gorus derim gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
3.000 tlye razıyım ama en azından yakın bir tarih alabilsem keşke ... birde Cenk Tokat ismini duydum ama nasıldır bilmiyorum çok fazlada araştırmak istemiyorum çünkü kafam karışıyor.

Son düzenleme:
3.000 tlye razıyım ama en azından yakın bir tarih alabilsem keşke ... birde Cenk Tokat ismini duydum ama nasıldır bilmiyorum çok fazlada araştırmak istemiyorum çünkü kafam karışıyor.

bana kalirsa Ufuk Bilkay'i sec:) ama tabi ahmet seyhan, can kopal, cuneyt ozek'i falan da ziyaret et ve onlar hakkinda cok iyi arastirma yap. sonra bir doktor sec.
arastirmadan estetige kalkisma cunku sectigin doktor yanlis bir secim olabilir, sonra eski burnunu ararsin yani cok dikkat etmen gerek.
bana kalirsa Ufuk Bey cok deneyimli bir doktor.
ustelik tavsiye ediyorum.com'da en cok tavsiye edilmis olan doktor.
her isme guvenme derim, Ufuk Bey bu konuda kendini kanitlamis birisi, yani sececiksen de bu doktor gibi birini bul. isinde cok iyi olsun.
merak etme Ufuk Bilkay genel olarak 3000-3500tl ye yapiyor ameliyatlari ama tarih konusunda cok yakin bir tarih alamayabilirsin.
yine de kendisiyle gorusmen gerek, belki zamani olur araya sikistiriverir seni, belli olmaz ki canim

Son düzenleme:

cnm sen ufuk beye mi ameliyat olmaya karar verdin şimdi?? senin ilk ameliyatmıydı peki?

off ben de isterdm şimdi ama cüneyt beye ayıp olur odaları yan yana belki kabul de etmez zaten benim ameliyatımı..

off ben de isterdm şimdi ama cüneyt beye ayıp olur odaları yan yana belki kabul de etmez zaten benim ameliyatımı..

canim benim ameliyatim haftaya, henuz olmadim yani.
ufuk bey yapicak.
ben git gorus derim, neden kabul etmesin ki?
dallari ayni olabilir ama sonucta farkli doktorlar yani hepsinin eli farkli, kimisi guzel yapiyor kimisi kotu yapiyor yani.
yok cuneyt bey yan odada ben senin ameliyatini yapamam demez bence.
hem zaten gorustugunde belli olur hersey, belki sana ameliyatla kesin burnundaki sorunlarin duzelir ya da ameliyat olma, olsan da sorunlarin devam eder falan der en azindan.
fikir almis olursun.
daha onceki ameliyatlarini da anlatip bilgi alirsin.
eger vaktin varsa randevu almadan git catkapi, sizinle 5 dakika bir sey gorusmek istiyorum hemen cok kisa de rica et konus canim. boylelikle muayene parasi vermemis olursun :icecream:
eger cok acil bir isi yoksa vakit ayirir bence.
yok randevu almaniz gerek derse de ravdevu alip baska bir gun oyle gidersin

arkadaşlar bende 1 sene önce ufuk beye ameliyat oldum.bu ay yıllık kontrolüm var ve neticesinde düzeltme ameliyatı yapabilirim demişti acaba düzeltme ameliyatından da ücret alıyorlarmı,sonuçta kendi yaptığı burunu düzeltecek bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…