Arkadaşlar aranızda yeniyim tüm yazışmalarınızı okudum.Benim burnumda hem kemik hem de et var bu nedenle sağlık açısından da gecikmeden ameliyat ol diyor doktorlar madem olacağım biraz da estetiğini de düzelttireyim diyorum. Benim aklımda Ufuk Bilkay vardı. Şimdi bir de Cüneyt ÖZBEK aklıma takıldı. İçinizde bu doktorlardan birine amaliyat olan var mı? (Sanırım var) Lütfen;
1. Ameliyattan memnun musunuz?
2. Doktorun genel tavrı nasıl (insani yaklaşım falan)
3. Ne kadar ödediniz. Sağlık güvenceniz ssk, emekli sandığı vb bir kısmını karşılıyormu?
Bu arada geçen sene Reha OSMANOĞLU'nun muayehanesine gittim. İlk gittiğimde fotoğraf çekti. Bir kaç gün sonra tekrar çağırıp bilgisayarda olası yeni burnumu gösterdi. Bir fiyat verdi ki uçuk rakam. Paranın çok olduğunu söylediğimde de ise ukalaca konuştu. Bir de işin komiği ilk gidişte ücret almamıştı. Pahalı geldiği için ameliyat olmayacağımı duyunca kapıdan çıkarken yüzsüzce muayene parası da istedi. Aklınızda olsun çok ukala, aşırı pahalı,paracı tam anlamı ile sosyete doktoru. Ama işini de güzel yaptığını duydum.
bende burun estetiği istiyorum kesin kararımı verdim ama doktor konusu benide çok düşündürüyor. ufuk beyin yapmasını istiyorum ama randevu için bile bir hafta sonra arayın diyolar.acaba ufuk beye yaptıran var mı nekadar zaman sonra ameliyat olabiliri ve maliyeti nedir oratalama bişeyler bilen varmıı??? yardımm lütfen ..............
3.000 tlye razıyım ama en azından yakın bir tarih alabilsem keşke ... birde Cenk Tokat ismini duydum ama nasıldır bilmiyorum çok fazlada araştırmak istemiyorum çünkü kafam karışıyor.
bana kalirsa Ufuk Bilkay'i sec:) ama tabi ahmet seyhan, can kopal, cuneyt ozek'i falan da ziyaret et ve onlar hakkinda cok iyi arastirma yap. sonra bir doktor sec.
arastirmadan estetige kalkisma cunku sectigin doktor yanlis bir secim olabilir, sonra eski burnunu ararsin yani cok dikkat etmen gerek.
bana kalirsa Ufuk Bey cok deneyimli bir doktor.
ustelik tavsiye ediyorum.com'da en cok tavsiye edilmis olan doktor.
her isme guvenme derim, Ufuk Bey bu konuda kendini kanitlamis birisi, yani sececiksen de bu doktor gibi birini bul. isinde cok iyi olsun.
merak etme Ufuk Bilkay genel olarak 3000-3500tl ye yapiyor ameliyatlari ama tarih konusunda cok yakin bir tarih alamayabilirsin.
yine de kendisiyle gorusmen gerek, belki zamani olur araya sikistiriverir seni, belli olmaz ki canim
off ben de isterdm şimdi ama cüneyt beye ayıp olur odaları yan yanabelki kabul de etmez zaten benim ameliyatımı..
Canım sen daha once cuneyt beye mi ufuk beye mi ameliyat olduğun için çekiniyorsun? anlamadım :)
off ben de isterdm şimdi ama cüneyt beye ayıp olur odaları yan yanabelki kabul de etmez zaten benim ameliyatımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?