izmirde plastik cerrah

sorunlarimiz ayni..fotograf gonderebilirmisin ltfn

foto gonderebilirmisin ltfn

arkadaslar ltfn bana yardim edin..bende ufuk beye ameliyat olmak istiyorum..ameliyat olanlar foto gondere bilirmi ltfnn..karin gerdirme de yaptirmak istiyorum..ama hic yorum bulamadim bu konu hakkinda..ufuk beye karin gerdirme ameliyati olan varmi..ve burun icin bilgisayarda tasarim yapiyormu ?? nolur yardim edin gercekten cok ihtiyacim var

valla arkadaşlar bana sormuşsunuz ama ben o yazıyı yazdığımda 9 günlük ameliyatlıydım, suan 3 sene geçti nerdeyse üstünden, o ameliyatın üstüne bi ameliyat daha oldum ufuk beye, yine olmadı,ve bi ameliyat daha (3.) olmayı düşünüyorum, bana göre mi olmadı ben mi memnuniyetsizim diye bişi gelebilr aklınıza, siz görseniz beğenir misiniz diye sorarsanız ,bence tamamen olmadı yamuk görenlerde söylüyor ztn bunu, 2 ameliyata eziyete değmedi benm için,

bence can kopalın yaptıgı burunlar daha iyi. ufuk bilkayın yaptıgı hiçbir burnu göremedim ben bu forumda resmini. can kopalınkiler gayet güzel ama ben eger ameliyat olmadan once bu forumları takip etseydim can kopalı secerdim izmirde kesınlıkle, tabi gecti artık :)

facebookta var ufuk bilkayın sitesi ve amalıyat olanların resmi.bende ufuk beyi düşünüyorum

bende burun estetiği düşünüyorum ufuk beyin yapmasını istiyorm

bende yaptırıcam ufuk beye 17 sinde randevm var ücret konusunda anlaşırsak tabii.çok pahalımı

Tatlim sen bana msg at yolliyim resmimi tlfndan giriyorum oyuzden bulamiyorum ozelden seni

kızlar merhaba bende burun estetiği olmaya karar verdim kemerli büyük bi burnum var tüm araştırmalarımın sonucunda hep aynı isim çıkıyor karşıma tartışmasız ufuk bilkayy..en kısa zamnda randevu alıp gitmeyi düşünüyorum fiyatıda 4000 i geçmiştir herhalde şu anda

Hayrli olsn yeni burnun :) peki ucret olarak anlasilablir bir doktrmu yoksa para canlisi diye nitelendirdigimiz cinstenmi. Para icin burnmu berbat etmesini istemem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar gozalti torbasi ameliyati konusunda hangi doktoru onerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…