kizlar ben de mayis ayinda Turkiye'ye geliyorum Izmir'de hangi doktora yaptirmaliyim karar veremiyorum bir yardimmmmmmmm edin bana!!!
Burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktor konusunda kafam çok karışıktı.Ameliyat sürecinin sıkıntılı bir süreç olacağını az çok tahmin edebiliyordum ve illaki güvenenebileceğim bir doktor olması benim önceliklerimden biriydi.Alanında uzman bir kaç tane doktor ismir vardı kafamda.Bunlardan bir tanesi UFUK BİLKAY İDİ..İlk önce kendisiyle görüşmeye karar verdim.Görüşmeye gittim ve ne aklımda başka dr ismi,ne de ameliyat süreci hakkında hiç soru kalmamıştı.Kararımı verdim o anda.Cünkü hastasıyla o kadar ilgili ki,her soruya o kadar sakin ve sabırla cevap veriyor ki en başta o hasta-doktor arasındaki güveni sağlıyor.Şimdi iyki diyorum,çok doğru karar vermişim.Çünkü burnumun görüntsünden çok memnunum.Eski hali kemikli ve yamuktu.Ayrıca nefes almada çok sıkıntı yaşıyordum.Şimdi ise hem sağlıklı hemde doğal bir görünüme kavuştu çok şükür.Artık 1,5 yıl oldu.Ödemler bitti tam yüzüme oturdu artık:) Hep dua ediyorum doktoruma.Sorularınız olursa Ufuk Bilkay hakkında seve seve cevaplarım.Ameliyat sonrası fotolarımdan yollayabilirim.
ben 9 gün önce ameliyat oldumm aylarca doktor arastırdım ufuk beye karar verdim ve ona oldum ameliyatımı cok sakinn güler yüzlü bi doktor güven veriyo.. suan burnum bantlı cuma günü cıkıcakk burnumla ilgili cok bişi söliyemesemdee öncesinde sonrasında çok ilgili silikonlu tampon kullandığı için ameliyattan uyanır uyanmaz nefes alabiliosun ve alçı küçük bi banttan ibarett. bunlarda inanılmazz konforunu sağlıyo hastanın tabikiii. ekliyorum seni çok bişi anlaşılmıo ama 2 tane ftgrf eklemiştim ameliyattan cıktıktan bi saat snra ben hiç morarmadım mesela.. cildiminde faktörü olduğu gibi doktorunda titiz calısmasına bağlıyorum birazda cnmm şimdidenn gelmiş geçmiş olsun ufuk beyy iyi bi doktor derimm benn:)
bence can kopalın yaptıgı burunlar daha iyi. Ufuk bilkayın yaptıgı hiçbir burnu göremedim ben bu forumda resmini. Can kopalınkiler gayet güzel ama ben eger ameliyat olmadan once bu forumları takip etseydim can kopalı secerdim izmirde kesınlıkle, tabi gecti artık :)
ufuk bilkayin guven verici konusmasi, guler yuzu ve sihirli parmaklariyla tanusmalisiniz.
Ufuk bılkayi bulmusken kacirmayin, dalinda cok basarili bi doktor.
Ben kendisinde cene ucu ve burun amekiyati oldum, sonuctan cok memnunun.en kisa suredede dudaklarimi yaptiricam.
Cevremde ufuk bılkayda ameliyat olan cok arkadasim var ve hepsi sonuctan cok memnun. Ufuk bılkayi herkese tavsiye ediyorum.
burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktor konusunda kafam çok karışıktı.ameliyat sürecinin sıkıntılı bir süreç olacağını az çok tahmin edebiliyordum ve illaki güvenenebileceğim bir doktor olması benim önceliklerimden biriydi.alanında uzman bir kaç tane doktor ismir vardı kafamda.bunlardan bir tanesi ufuk bilkay idi..ilk önce kendisiyle görüşmeye karar verdim.görüşmeye gittim ve ne aklımda başka dr ismi,ne de ameliyat süreci hakkında hiç soru kalmamıştı.kararımı verdim o anda.cünkü hastasıyla o kadar ilgili ki,her soruya o kadar sakin ve sabırla cevap veriyor ki en başta o hasta-doktor arasındaki güveni sağlıyor.şimdi iyki diyorum,çok doğru karar vermişim.çünkü burnumun görüntsünden çok memnunum.eski hali kemikli ve yamuktu.ayrıca nefes almada çok sıkıntı yaşıyordum.şimdi ise hem sağlıklı hemde doğal bir görünüme kavuştu çok şükür.artık 1,5 yıl oldu.ödemler bitti tam yüzüme oturdu artık:) hep dua ediyorum doktoruma.sorularınız olursa ufuk bilkay hakkında seve seve cevaplarım.ameliyat sonrası fotolarımdan yollayabilirim.
bende yaptırıcam ufuk beye 17 sinde randevm var ücret konusunda anlaşırsak tabii.çok pahalımı
muayene ücreti bile 150 tl
en iyi doktor hangısıdır??
UFUK BİLKAYin guven verici konusmasi, guler yuzu ve sihirli parmaklariyla tanusmalisiniz.
UFUK BILKAYi bulmusken kacirmayin, dalinda cok basarili bi doktor.
Ben kendisinde cene ucu ve burun amekiyati oldum, sonuctan cok memnunun.en kisa suredede dudaklarimi yaptiricam.
Cevremde UFUK BILKAYDA ameliyat olan cok arkadasim var ve hepsi sonuctan cok memnun. UFUK BILKAYi herkese tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?