.........................
Kazen biladerim, SS'den beri KK'ya girmemekle hata mı yapmışım, naaapmışım
ilk defa ameliyat olacaksan söyledğn tüm hekimler iyi yapar bence...cüneyt beyi tek geçerim şahsen tanıorum..ufuk beye de iyi diolar..
arkadaşlar uzun zamandır izmirde dr aramalarımın sonunda 2 isim arasında kararsız kaldım ali barutçu ve ufuk bilkay bu dr ların yaptığı işlemlerden memnun kalan yada tanıdığında görüp beğenen arkadaşlardan önerilerinizi bekliyorum acillllllllll!!!!!
ben 9 gün önce ameliyat oldumm aylarca doktor arastırdım ufuk beye karar verdim ve ona oldum ameliyatımı cok sakinn güler yüzlü bi doktor güven veriyo.. suan burnum bantlı cuma günü cıkıcakk burnumla ilgili cok bişi söliyemesemdee öncesinde sonrasında çok ilgili silikonlu tampon kullandığı için ameliyattan uyanır uyanmaz nefes alabiliosun ve alçı küçük bi banttan ibarett. bunlarda inanılmazz konforunu sağlıyo hastanın tabikiii. ekliyorum seni çok bişi anlaşılmıo ama 2 tane ftgrf eklemiştim ameliyattan cıktıktan bi saat snra ben hiç morarmadım mesela.. cildiminde faktörü olduğu gibi doktorunda titiz calısmasına bağlıyorum birazda cnmm şimdidenn gelmiş geçmiş olsun ufuk beyy iyi bi doktor derimm benn:)
arkadaş olarak ekleme talebi gönderdim:)prof dr ahmet seyhan burnum yeni resimler ekliyecem 2 aylik olsun
simdiden gecmis olsun canim
ufuk bey'in hastalariyla ilgilenememesinin sebebi tamamen yogun olmasi.
ozel bir klinigi falan yok, universite hastanesinde calisiyor
ayrica, onun disinda bir suru estetik doktoru bulunmasina ragmen ozellikle ufuk beyin basi cok kalabalik.
sabahlari hastalari kapisina siralaniyor ama oradaki diger doktorlarin kapisinda hic bu kadar hasta gormedim. bi tek ufuk beyin basi boyle kalabalik.
insanlar cok memnun ve herkes biribirine tavsiye ediyor bu doktoru.
kararin cok dogru bence pisman olmayacaksin.
nasil bir burun istedigimi sadece ameliyattan once konustum ufuk beyle, 4-5 dk da anlattim isteklerimi.
sakince dinledi. tamam dedi.
suan aynaya bakiyorum ve istediklerimin hepsini goruyorum burnunda.
adam isini biliyor.
her gorustugumuzde soracaklarin var mi diye hatirlatiyor.
oyle tasarim yapmak, saatlerce ilgilenmek hikaye.
doktorunuz isinde iyi olduktan sonra bunlar onemli degil bence cunku bu tur doktorlar ne yapacaklarini biliyorlar.
alciya gelince...
benim burnumda alci vardi, ama jupitoo'da yoktu.
sonucta farkli burunlar yani kime ne gerekiyorsa o koyuluyordur, ona doktor karar verir canim.
hastanede hemsireler buz uyguluyorlar, ben ayilmaya alisirken bile gozlerimin ustune coktan buz koyulmustu tatlim onu da dert etme.
insallah hersey istedigin gibi olur. sorularin icin bana ozelden de ulasabilirsin tatlim aklinialirimsmile
canim 2. ve 3. gun sisliklerin en cok oldugu donem, sonra hizla iniyorlar.
sua 8. gundeyim.
cok iyiyim.
2-3 gundur eve hic girmedim geziyorum.
morluk falan yok sadece gozumun altinda sariliklar kaldi.
ilk 2-3 gunu atlattin mi gerisi cok kolay, iste bu ilk gunlerde biraz sabir gerekiyor.
zaten narkoz etkisiyle falan o gunler de uyumakla geciyor yani cabucak gecti gitti,endiselenme kaydirigubbakcemile2
ameliyattan sonraki 5. 6. gun falan insan normale donuyor yani iyice ayaklaniyor, sikintilar azaliyor.
ufuk bey'i yukardaki mesajimda da anlattim canim orayi da oku.
cok iyi biri. cok seviyorum onu.
insanlarin ilgisiz demesinin nedeni belki de onun hep sessizce hastalarini dinlemesi.
sen isteklerini, endiselerini, sorularini herseyi cekinmeden anlat, konus ufuk beyle.
her sorunu sor.
ben ilk gorusmeye gittigimde sorularin var mi diye sormustu, ben de vardi ama unuttum demistim boshayallersmile
o da not al o zaman bi daha ki sefere demisti kaydirigubbakcemile3
kontrollerimde de soracaklarin var mi diye hatirlatiyor hep.
sana yapman gerekenleri sakin sakin acik bir sekilde anlatiyor.
yani ona ilgili bir doktor denilmesi icin illaki bize can ciger kuzu sarmasi gibi davranmasi gerekmiyor,
gayet seviyeli ve bir o kadar da icten ve samimi bir doktor.
bence bir doktor olarak ta boyle davranmali zaten.
rahat ol onunla gorusurken, cok iyi biri cekinmenize hic gerek yok.
ne demek istiyorsan ne merak ediyorsan herseyi konusabilirsin, sorabilirsin.
ben her seferinde soru yagmuruna tutuyorum kendisini, hepsini cok guzel sekilde cevapliyor.
hatta en son gittigimde cok mu soru sordum dedim, yoo sor dedi. anlayisli bir doktor.
daha once dedigim gibi, bazi hastalara ilgisiz gelmesi tamamen bu doktorun yogunlugundan kaynaklaniyor diye dusunuyorum canim.
baska sorun varsa ozelden de ulasabilirsin, cekinmeyin kaydirigubbakcemile5
gecmıs olsun arkadaslar.bende 28 nısanda ufuk beye amelıyat oldum.bugun 3.haftam.burnumun seklı gunden gune dahada guzellesıyor.cok dogru bır tercıh yapmısım.
Selam,
Bu hafta izinliydim ve bir arkadaşımın bu hafta içinde yaptığı toplam 4 plastik cerrahi ameliyatına girdim Bu gün bir kepçe kulak idi. Genel anestezi altında toplam 45 dakika sürdü ve çok "sevimli" bir ameliyattı, iyi bir hekim elinde titiz bir ameliyat ve ameliyat sonrası da sıkı bir takip olursanız korkmanıza bence hiç gerek yok. Bir de geçen hafta yapılmış bir kulak ameliyatının bugün dikişlerini aldı arkadaşım, 16 yaşında bir hastaydı ve kızcağızın mutluluktan ayakları yere basmıyordu.
Bu ameliyatı devlet karşılamıyor. Üniversitede yaptıranlar bunun "bir yolunu" bulmuş (eğitim vakası göstermiş olabilir veya bu ameliyatı başka bir rahatsızlık olarak gösterip SGK'ya fatura edecek olabilirler) veya ücret ödemiş olabilir, eğer illegal bir yol bulunmuşsa hekiminiz de ismini buraya yazmanızdan rahatsız olabilir benceP
Devlet hastanelerinde ve üniversitelerde cüzi bir ücret karşılığı yapılabiliyor (emin değilim ama Sağlık/Bütçe Uygulama Talimatının (BUT-SUT) paket fiyatlarına bakmak lazım, sanıyorum 300 lira filandır), çok pahalı bir şey değil ama bu koşulda ek bir ücret ödemezseniz ameliyatınızı bir asistanın da yapabileceğini de göz önüne almanız lazım... Ki bence bu yolu tercih etmeyin!! Her plastik cerrahi asistanının deneyim elde edene kadar muhakkak komplikasyonları OLUR, olmadığını iddia eden de olamaz, olursa da ben bir hekim olarak cevabını veririm bana yollayın, atıp tutmasınlar :)))
Kulak sorunu büyük olanlara kesinlikle işin erbabı olan (deneyim!! en önemli konudur) estetik Cerrahi uzmanlarını öneriyorum. Cüneyt abi gerçekten de etiktir, EÜTF mezunuyum ve hocamdır. Ufuk da keza aynı şekilde. Üniversitenin her türlü imkanını kullanıyorlar elbette. Ama açıkçası benim gördüğüm her cerrah kadar onların da komplikasyonları mevcut. Ayrıca ben bir bayan hekim olarak üniversitenin ortamını keşmekeşini dedikodusunu çok iyi bildiğim için abdominoplasti ameliyatımı ulu orta (asistan kalabalığında) olacağıma biraz daha fazla ödeyip özel bir merkezde yani çok daha mahrem bir ortamda olmayı tercih ediyorum. Tabii kepçe kulak için bu çok da şart değil :)
Ameliyat sonrasında hekimin hastasını sahiplenmesi ve bakımı bence çok daha önemli. Kısacası kişisel tercihler söz konusu ama ben en basitinden hastane ortamında üreyen dirençli enfeksiyonları çook iyi bildiğim için ölsem üniversitede veya devlet hastanesinde ameliyat olmazdım... Nacizane tavsiyemdir
İmza; thecadıdoktor
Burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktor konusunda kafam çok karışıktı.Ameliyat sürecinin sıkıntılı bir süreç olacağını az çok tahmin edebiliyordum ve illaki güvenenebileceğim bir doktor olması benim önceliklerimden biriydi.Alanında uzman bir kaç tane doktor ismir vardı kafamda.Bunlardan bir tanesi UFUK BİLKAY İDİ..İlk önce kendisiyle görüşmeye karar verdim.Görüşmeye gittim ve ne aklımda başka dr ismi,ne de ameliyat süreci hakkında hiç soru kalmamıştı.Kararımı verdim o anda.Cünkü hastasıyla o kadar ilgili ki,her soruya o kadar sakin ve sabırla cevap veriyor ki en başta o hasta-doktor arasındaki güveni sağlıyor.Şimdi iyki diyorum,çok doğru karar vermişim.Çünkü burnumun görüntsünden çok memnunum.Eski hali kemikli ve yamuktu.Ayrıca nefes almada çok sıkıntı yaşıyordum.Şimdi ise hem sağlıklı hemde doğal bir görünüme kavuştu çok şükür.Artık 1,5 yıl oldu.Ödemler bitti tam yüzüme oturdu artık:) Hep dua ediyorum doktoruma.Sorularınız olursa Ufuk Bilkay hakkında seve seve cevaplarım.Ameliyat sonrası fotolarımdan yollayabilirim.
Merhaba Ben de aylardır araştırma yapıyorum ve sonunda izmirde Ufuk Bilkay'a ameliyat olabileceğimi düşünmeye başladım. Ancak Burada pek fotoğraf paylaşımı yok, ameliyat sonrası fotolarınızdan bana yollar mısınız? Veya albüm varsa arkadaş ekler misiniz?
ege üniversitesinde yiğit özer tiftikçioğluna ameliyat olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?