izmirde plastik cerrah

ilk defa ameliyat olacaksan söyledğn tüm hekimler iyi yapar bence...cüneyt beyi tek geçerim şahsen tanıorum..ufuk beye de iyi diolar..

Selam,

Bu hafta izinliydim ve bir arkadaşımın bu hafta içinde yaptığı toplam 4 plastik cerrahi ameliyatına girdim Bu gün bir kepçe kulak idi. Genel anestezi altında toplam 45 dakika sürdü ve çok "sevimli" bir ameliyattı, iyi bir hekim elinde titiz bir ameliyat ve ameliyat sonrası da sıkı bir takip olursanız korkmanıza bence hiç gerek yok. Bir de geçen hafta yapılmış bir kulak ameliyatının bugün dikişlerini aldı arkadaşım, 16 yaşında bir hastaydı ve kızcağızın mutluluktan ayakları yere basmıyordu.

Bu ameliyatı devlet karşılamıyor. Üniversitede yaptıranlar bunun "bir yolunu" bulmuş (eğitim vakası göstermiş olabilir veya bu ameliyatı başka bir rahatsızlık olarak gösterip SGK'ya fatura edecek olabilirler) veya ücret ödemiş olabilir, eğer illegal bir yol bulunmuşsa hekiminiz de ismini buraya yazmanızdan rahatsız olabilir bence P

Devlet hastanelerinde ve üniversitelerde cüzi bir ücret karşılığı yapılabiliyor (emin değilim ama Sağlık/Bütçe Uygulama Talimatının (BUT-SUT) paket fiyatlarına bakmak lazım, sanıyorum 300 lira filandır), çok pahalı bir şey değil ama bu koşulda ek bir ücret ödemezseniz ameliyatınızı bir asistanın da yapabileceğini de göz önüne almanız lazım... Ki bence bu yolu tercih etmeyin!! Her plastik cerrahi asistanının deneyim elde edene kadar muhakkak komplikasyonları OLUR, olmadığını iddia eden de olamaz, olursa da ben bir hekim olarak cevabını veririm bana yollayın, atıp tutmasınlar :)))

Kulak sorunu büyük olanlara kesinlikle işin erbabı olan (deneyim!! en önemli konudur) estetik Cerrahi uzmanlarını öneriyorum. Cüneyt abi gerçekten de etiktir, EÜTF mezunuyum ve hocamdır. Ufuk da keza aynı şekilde. Üniversitenin her türlü imkanını kullanıyorlar elbette. Ama açıkçası benim gördüğüm her cerrah kadar onların da komplikasyonları mevcut. Ayrıca ben bir bayan hekim olarak üniversitenin ortamını keşmekeşini dedikodusunu çok iyi bildiğim için abdominoplasti ameliyatımı ulu orta (asistan kalabalığında) olacağıma biraz daha fazla ödeyip özel bir merkezde yani çok daha mahrem bir ortamda olmayı tercih ediyorum. Tabii kepçe kulak için bu çok da şart değil :)

Ameliyat sonrasında hekimin hastasını sahiplenmesi ve bakımı bence çok daha önemli. Kısacası kişisel tercihler söz konusu ama ben en basitinden hastane ortamında üreyen dirençli enfeksiyonları çook iyi bildiğim için ölsem üniversitede veya devlet hastanesinde ameliyat olmazdım... Nacizane tavsiyemdir

İmza; thecadıdoktor

ben 9 gün önce ameliyat oldumm aylarca doktor arastırdım ufuk beye karar verdim ve ona oldum ameliyatımı cok sakinn güler yüzlü bi doktor güven veriyo.. suan burnum bantlı cuma günü cıkıcakk burnumla ilgili cok bişi söliyemesemdee öncesinde sonrasında çok ilgili silikonlu tampon kullandığı için ameliyattan uyanır uyanmaz nefes alabiliosun ve alçı küçük bi banttan ibarett. bunlarda inanılmazz konforunu sağlıyo hastanın tabikiii. ekliyorum seni çok bişi anlaşılmıo ama 2 tane ftgrf eklemiştim ameliyattan cıktıktan bi saat snra ben hiç morarmadım mesela.. cildiminde faktörü olduğu gibi doktorunda titiz calısmasına bağlıyorum birazda cnmm şimdidenn gelmiş geçmiş olsun ufuk beyy iyi bi doktor derimm benn:)

evet Ufuk bey cok ıı bı doktor bende katılıyorum kardeşimde ona oldu ve cok güzelde oldu şahsen yaptığı burunları gördükçe güvenim artıyor resmennnn.

arkadaş olarak ekleme talebi gönderdim:)

teşekkürler çok bilgilendirici olmuş

fazıl apaydını bilen var m ı? kendisi kbb doktoruymuş fakat estetik üzerine de eğitim almış. Benim ngfes alma problemim var ve daha karar verebilmiş değilim

Son düzenleme:

boyle bı sey varmı gercekten?yanı asıstana yaptırma olasılıgı?ben orada burun amelıyatı olursam ne yanı asıstanda yapabılır mı demek bu??

Burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktor konusunda kafam çok karışıktı.Ameliyat sürecinin sıkıntılı bir süreç olacağını az çok tahmin edebiliyordum ve illaki güvenenebileceğim bir doktor olması benim önceliklerimden biriydi.Alanında uzman bir kaç tane doktor ismir vardı kafamda.Bunlardan bir tanesi UFUK BİLKAY İDİ..İlk önce kendisiyle görüşmeye karar verdim.Görüşmeye gittim ve ne aklımda başka dr ismi,ne de ameliyat süreci hakkında hiç soru kalmamıştı.Kararımı verdim o anda.Cünkü hastasıyla o kadar ilgili ki,her soruya o kadar sakin ve sabırla cevap veriyor ki en başta o hasta-doktor arasındaki güveni sağlıyor.Şimdi iyki diyorum,çok doğru karar vermişim.Çünkü burnumun görüntsünden çok memnunum.Eski hali kemikli ve yamuktu.Ayrıca nefes almada çok sıkıntı yaşıyordum.Şimdi ise hem sağlıklı hemde doğal bir görünüme kavuştu çok şükür.Artık 1,5 yıl oldu.Ödemler bitti tam yüzüme oturdu artık:) Hep dua ediyorum doktoruma.Sorularınız olursa Ufuk Bilkay hakkında seve seve cevaplarım.Ameliyat sonrası fotolarımdan yollayabilirim.

UFUK BİLKAYin guven verici konusmasi, guler yuzu ve sihirli parmaklariyla tanusmalisiniz.
UFUK BILKAYi bulmusken kacirmayin, dalinda cok basarili bi doktor.
Ben kendisinde cene ucu ve burun amekiyati oldum, sonuctan cok memnunun.en kisa suredede dudaklarimi yaptiricam.
Cevremde UFUK BILKAYDA ameliyat olan cok arkadasim var ve hepsi sonuctan cok memnun. UFUK BILKAYi herkese tavsiye ediyorum.

ben de ameliyat konulara henüz girmemişken aklımda yüzlerce soru vardı. şu an ise nerdeyse her şeyim netleşmiş durumda KK sayesinde. 2 doktordan birini tercih edeceğim. ufuk bilkay ya da cenk tokat.
kombine ameliyat düşünüyorum. burnum kemerli değil fakat yüzüme göre biraz uzun :S kemiği elletmeden sadece kıkırdağı düzelttirmek istiyorum. sanırım normal burun ameliyatı kadar zor olmaz..

Merhaba Ben de aylardır araştırma yapıyorum ve sonunda izmirde Ufuk Bilkay'a ameliyat olabileceğimi düşünmeye başladım. Ancak Burada pek fotoğraf paylaşımı yok, ameliyat sonrası fotolarınızdan bana yollar mısınız? Veya albüm varsa arkadaş ekler misiniz?

canım profilimde paylaştım fotolarımı inceleyebilirsin:) Ufuk hocayı gönül rahatlığıyla öneririm

ege üniversitesinde yiğit özer tiftikçioğluna ameliyat olan var mı

İki hafta önce ameliyat oldum ege ünv. Doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna şiddetle tavsiye ederim uygun fiyata ege ünv yapıyo ameliyatlarını annem arkadaşım ve ben hepimiz yiğit beye yaptırdık o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…