tam tersi soğuk kanlı ve hareketsiz..hiçte kıpır kıpır değil..en azından ben donuk anına denk geldim demekki..zaten o yüzden vazgeçmiştim ondan iyi bir doktor olması kuşkusuz..ama kendini yeni tanıyacak biri için ilk izlenim çokönemlidir...hem ilgisizdi..hemde motive edici konuşmuyordu onu ilk atnıdığımda.ama başarısını inkar etmiyoruz..
Çok teşekküreler :)
Bu gün hastanede karşılaştık biz zaten uyuyangüzelle, silikonlarımız alındı.
Zor kısım geçti artık cuma gününe çıkıyor atelim, bakalım nasıl bi sonuç çıkıcak boshayallersmile
uyuyan güzel geçmiş olsun canım,nasıl geçti ameliyatın, nasılsın şimdi
gecmıs olsun arkadaslar.bende 28 nısanda ufuk beye amelıyat oldum.bugun 3.haftam.burnumun seklı gunden gune dahada guzellesıyor.cok dogru bır tercıh yapmısım.
canim senin adina cok sevindim.
fotolarin varsa gormek isterim boshayallersmile
ben de fotolarimi yakinda koyacagim ihtiyaci olanlar baksinlar di mi canim kaydirigubbakcemile2
jupıto resımlerıne baktım.gayet ıyı gozukuyosun.fazla şişlık olmamıs.benım 2.ve 3. gunum gozum acılmıyodu.alcı yok gıbı gozukuyo onu anlamadım.
yolladım cnm.aldın mı?
Uyuyan güzel ben de ameliyat olucam. 6 temmuzda eyvahedigeldismile tümkorkularıma rağmen olmam lazım. çünkü nefes alma problemim var. uzuuun araştırmalarım sonucu çok yoğun olduğu için hastalarıyla pek ilgilenemese bile alanında çok başarılı olduğu için ufuk bilkay'a olmaya karar verdim.sana birkaç sorum olacak bana yardımcı olursan çok sevinirim alkisalkisalkis ameliyattan sonra jupitoo nun burnunda alçı yoktu, burnunun üzerinde başka birşey vardı, alçıdan daha rahat demiş . sende alçı mı vardı? bir de hastanede buz uygulayabildiniz mi yüzüne,o imkanı var mı?
uyuyan güzel geçmiş olsun canım nasıl geçti ameliyat? şimdi nasılsın ? çok acı çektin mi? kendini toparlayabildin mi? ayyyyyy benim de az kaldı çok merak ediyorum nasıl olcak ? beni neler bekliyor ? nekadar zaman sonra normal yaşamıma dönerim? Ufuk Bey nasıldı yani sana karşı ilgilimi ? :bbo:umarım en kısa zaman da iyileşirsin ve mutlaka fotoğraflarını da gönder canımmm lütfen alkisalkisalkis
merhabalar bende cuneyt beye ameliyat olmayi dusunuyorum.beni bilgilendirirmisiniz memnun kaldinimzi sonuctan?teskkur ederimbende bu salı cüneyt özek'e amelıyat olucam inşallah herşey istediğim gibi olur.
Ne kadar yararı olur bilmem ama burun ameliyatlarınızı bir estetik cerrahtansa eli maharetli bir k.b.b ciye yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim...
kız kardeşin yaklaşık 1,5 yıl önce ki henüz 17 yi yeni doldurmuşken bir estetik operasyon geçirdi burnundan. Nedeni de 1 yaşına gelmeden oluşan ve müdahale edilemeyen bir kırık.
aynı dönemde Özel gazi hastanesinde de bir arkadaşı oldu aynı ameliyati hem iyileşme süreci çok sancılıydı hem de sonuç felaket
açıkcası biz çok memnun kaldık doktorumuzdan.
iyi ki ona emanet etmişiz diyoruz şimdi...
tapdi buca tıp DR. Murat eğrilmez...
Bir konuşun görüşün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?