Gelinbaşı ve Gelin Tacı izmirde şebnem kuaförü duyan var mı yada giden lütfen yardım kızlarrrrrr

Eveet ben nişan-kına ve düğünümde gitmiştim a.s
Fiyat olarak başka kuaförlere göre pahalı diyolar ama en içime sinen yer orasıydı

Eveet ben nişan-kına ve düğünümde gitmiştim a.s
Fiyat olarak başka kuaförlere göre pahalı diyolar ama en içime sinen yer orasıydı

gerçekten mi kayınvalidem oraya gidelim kızım dio ben kendi kuaförümü beğenmiyorum bornovada ama şebnem güzel diolardı ama tereddütlüyüm makyajı falan nasıl gelin saçını sen mi söylüon şöyle model istiom falan die ?

benım kardesım kuaför alsancakta
çokta blınen iyi bır yer.
söelesem bılırsınız ama sebneme gıttım.ınanılmazzzzzzzzzz saç yapıyolar
kımse elıne su dökemez.
bunu tum kuaförler dahıl olmak uzere kabul edıyolar.
makyaj zaten anlatılmaz kı bende makyaj uzmanıyım.
karar senın canım
aaa bu arada ınanılmaz ucuz pahalı dıyenler arastrma yapıpı karsılastrsınlar.ben de evlenelı 1,5 sene oldu ızmırşıyım orda yptrdım herkezde hayran kaldı sacıma makyajıma

orda bırrrrrrrrrrrrr dunya gelın bası var zaten..canım sen gıt bı gör bence..
sadece gelın bası yapıyolar zaten burrası..
1oo lerce model varrr..
sasırıyosun hangını yaptrcagını.
ama senn illkı bu olsun dedıgın bısey varsa aynısınıda yapıyolar ama bence onlara bırak ..
sankı saç degıl sanat yapıyolar ben böle bısey görmedım vallaha..
benm tum ark oraya yaptrdı saclarını kendın bıle ınanamıcaksın makyajına süper degsıyosun valljha

napçennn:jeyyar:
ikiçeşmeılkte :1shok: bıraz vıraneydı ben gıttgımde tadılat yapmışlardı şimdi guzel içi falan..
ben işe gıderken onunden gecıyodum cumrtesileri yemın edıyorum sıze kapının önunde gelınler oturuyodu beklıyolaRDIIIIIIIsırnaşık şey BÖLE BISEY olamazzzzz

ay kız merak ettim, izmire gidince uğrayım dedim ama sadece gelin başı yapıyolar diyosun, gelin taklidi yapsam olmaz mı acep, gelinliği evde giycem derimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Saç konusunda gerçekten çok ustalar. Ama makyajları biraz ağır.

Sen makyaj konusunda daha sade istiyorsan uyarabilirsin. Ben çok müdahale etmiştim makyaja çok abartılı olmasın diye. Ama gerçekten çok ağır olanlar da vardı.

Herkes de çok beğendi saçlarımı makyajımı. Model için de onlara bırakabilirsin. Mesela ben düğünde yarı toplu istedim. Önden topuz gibiydi ama arkalar açık. Gerisini onlara bıraktım çok da beğenmiştim.

Bu arada randevuya rağmen hep çok kalabalık. Düğünüm h.içi olmasına rağmen tam 8 gelin vardı akannehir O nedenle randevuma rağmen 45 dk kadar olması gerekenden geç çıktım.

Fiyatları da yazayım nişan-düğün 200
kına 100 lira.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…