Izmirde şık restoran tavsiyesi

starlicya35

...
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
939
4
96
42
İzmir
izmirde eşle sevgiliyle romantik, eğlenceli bir gece için şık bir restoran arıyorum. var mı tavsiyesi olan???

e yemekelri de güzel olsun tabi

Tex Mex.i tavsiye ederim...

Eğer latin ve meksikan yemeklerine ilgiliyseniz...

Manzarası ve ortamı gayet güzel, tavsiye ederim.

la cigale'i öneririm size. alsancakta fransız kültürün yanında. harika yemekleri ve şarapları var. ortam da çok nezih. yıllardır kalitesini koruyan mekanlardan bir tanesi.

canlı müzik olduğu için asansörü tercih ettik...

kapıda vale karşıladı... araba park sorunu yaşamadık. vale o iş halletti.
tarihi asansörle çıkmak zaten harika

canlı müzik... türk sanat müziği... çok başarılılar...
ortam sıcacık.

yemekler de az gibi görünüyor ama gayet doyurucu. servis mükemmel

fix menü 60 lira...

23,30 da programın bitmesi dışında herşey güzeldi...
daha yeni havaya girmişken müzik bitti.. ısıtıcıları kapattılar... ışıklar kapanmaya başladı..
iki çift laf edemeden kalkın gidin moduna girdiler.. onun dışında herşey güzeldi
benim için de çok keyifli bir geceydi...

gerçi gitmişiniz ama fikir vermesi açısından yazayım ben gene:)
Asansör cidden güzel biryer ama evet dediğiniz gibi gece yarısından sonra bitiyor eğlence
SARDUNAKİ var karşıyakada Van Der Zee Köşkü'nün bahçesinde.Yunan müzikleri çalıyor çok şık bir yer.
LA SERA alsancak kordonda erkek arkadaşımla en çok beğendiğimiz yer ve rahat bir ortamı v

Konak Pier, "%1oo Rest & More"
evet, mekanın adı bu, yazın gidicekseniz kessinliklee burayı öneririm, denizin üstünde yiyeceksiniz yemeklerinizi..

Son düzenleme:
İzmir Körfezi manzarasını şehrin en yüksek noktası olan İzmir Hilton'da Windows On The Bay restoranından izleyebilirsiniz. 1991 yılında kurulan Ege ve Akdeniz mutfağı konusunda uzman mekan 120 kişi ağırlama kapasitesinde.

Nefes kesen manzarası ve canlı piyano müziği ile Pazar hariç her akşam 19:00 - 23:00 arası açık. Ancak, Windows on the Bay Bar 02:00'e kadar açık.

Rezervasyon şart. Tel: (232) 497 60 11

Not: Zaman zaman iş toplantıları ve özel davetler sebebiyle kapalı olabiliyor.

Geç gördüm ama bir izmirli olarak ben de fikirlerimi söymelek istiyorum;

1- La Cigale favorim!!!! Fransız kültür merkezi bahçesinde, alsancakta..

2- Miko (Alsancak )

3- Alin's

4- Sardunaki (Karşıyaka iskeleyle- karşıyaka nikah salonu arasında kalıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…