Tüp Bebek Merkezleri izmirde tedavi gorenler

ayse48

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
197
4
318
46
İzmir
slm izmirde tedavi goren arkadaslar hangı merkeze gıdıyorsunuz tedavınınz nedurumda bizde aralık ayında tedavıye baslıycaz ama hangı merkez karar veremıyorum irenbe mı smyrna mı
yardımcı olursanız sevınırım

ben bu ay başladım tedaviye. Smyrna'ya gidiyorum. Doktor ve hemşireler çok yardımcı oluyor, çok ilgililer. SSK ilee anlaşmaları da var

ben bu ay başladım tedaviye. Smyrna'ya gidiyorum. Doktor ve hemşireler çok yardımcı oluyor, çok ilgililer. SSK ilee anlaşmaları da var

mrb cnm ben irenbeyi iyi diye dydm ama ssk ile anlşm yok smrnada sana belirli bir fiat çkrdlarmı .inşallah çabalarının hyrlısıyla sonucunu alırsın
rabbim hyrlısıyla hepimizin kucağına bebişlerini verir

ben irenbe tüp bebek emrkezind etedavi gördüm dr um dilek aslandı ve şimdi çok şeker bir kızım var hamd olsun

ilk deneme smiyrnadaydısonuç alamadık hemen akabinde tavsiye üzerine irmbeye canım doktorum dilek hanıma gittim şimdi hamileyim çok şükür . allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın . benim bildigim kadarıyla özel tüpbebek merkezleri ssk ile anlaşmayı bitirdi. dilek arslana iyiki gitmişim iyiki

merhaba acaba ne kadar ücret ödedin toplamda yazarsan sevinirim.çünkü bende irenbeye başlamak istiyorum.devlet memuruyum.

ben smyra tüp bebeği tavsiye ediyorum funda hanım dr bu işin uzmanı daha boş tutan yok arkadaslaryaptığı butun tup bebekler tuttu tabii önce allahın izniyle sonra dr lar hepinize gecmis olsun

valla benim 3 arkadaşım gitti hiçbirinkide tutmadı üstelik hiçde sevmediler çünkü çok suratsızmış rahat olamamışlar şimdi biri nurettin beyin hastası ikize hamile biri dilek hanımın hastası oda dogurdu zaten

canım funda hanıma suratsız yazmışsın ama nurettin bey çokmu güler yüzlü bende ilk araştırdığımda herkez irenbe dedi tedaviye orda başladım nurettin beyle adama korkudan bişey soramıyordum sürekli azarlıyordu beni iyice piskolojimi bozdu tedaviyi yarım bıraktım smyrna geldim valla herkez süper güler yüzlü enzından kafamı karıştıran bişey olduğunda telefon açıyorum hemen ilgileniyorlar irenbeye telefon açtım adet oldum ne yapmam lazım diye biz sana döneriz dediler 2 gün aramadılar yani hem suratsız hemde ilgisizler dilek hanımı bilemem onu çok beğeniyorlar ama nurettin bey prof diye sanırım çok ilgisiz ve suratsız

kızlar benim dr ali baloğlu.atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde dr.beni kent hastanesine yönlendirecek muhtemelen.fikriniz var mı?

canım suratsız diyorsun ama kimse ona senin dediklerini demiyor birtanem evet gülmeyen biri ancak ilgisiz degil ona gidenlerin pek çoguda ikiz bebek bekliyor demekki iletişim kuramamışsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben de 2. deneme içn merkez arıyorum.Benim ilk denemem 9 eylül üniv. hst. oldu.Olumsuz sonuçlandı.Hiç tavsiye etmiyorum.Kimsei de etkilemek istemem fakat bir başladınız mı 9 ydan önce çıkamıyorsunuz.Doktoru görmek mümkün değil.Her ama her bilgiyi hemşire veriyor daha bir sürü düzensizlik.Emar rahim filmi gibi birkaç ay sonraya randevu veriyorlar.Doktorun dersi varsa akşama kada bekliyorsunuz.

mrb emell78 ben de dokuz eylülde 1.tüp negatif sonucu alarak bir denem yaptırdım.öncesinde de 3 aşılamam var negatif 1 i dokuz eylülde oldu.erbil beyin hastayım.haklısın ben de memnun değilim.2. denmemi devlethakkından yararlanmak istediğim için gene orada mı yaptırtsam yoksa başka merekeze mi kaysam kafam çok karışık.başka hastane işi de stresli.herşeyi yeniden isteyecekler.oradan da memnun kalcağımın garantisi yok filan.seni çok iyi anlıyorum yani...

canım her bilgiyi hemşirenin verme sebebi yogunluktan hem merak etmeyin hemşirelerde ok bilgili :)) bilemediğimiz şeyler olunca dr lara yönlendirme yapıyoruz elbette ama işte yogunluk

benim oğluşum tüp bebek değil ama doktorum smyrna da funda hanımdı ilk gittiğimde çok soğuk gelmişti bana ama 2. gidişimden itibaren herşey değişti çok sevdim kendisini her sorunumda aradım gittim her seferinde çok güzel ilgilendi çok dikkatli birisi her dediği oldu. doğumu da o yaptı bebeğim 1 hafta başka hastanede küvözde kaldı her gün arayıp bilgisini aldı benim işim bitti demedi. 10 tane doğursam yine ona giderim. bence hemen karar vermeyin bu diğer doktorlar içinde geçerli.

Özel ege tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan yok mu?Hiç kimse bahsetmiyor
.

Özel ege tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan yok mu?Hiç kimse bahsetmiyor
.

slm canım ben ozel ege tup bebekte tedavı gordum ılk denemem ve ıkızlerıme hamıleyım tavsıye edıldıgı kadar donanımlı bır merkez hemsırelerın guleryuzlu ılgılı olusu cok hos drumda erdal beydı ben usaktan geldım dr karar vermısım rabbım herkesın yuzunu guldursun ıns

selam kızlar,
ben doğru dürüst araştırma yapmadan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine irenbeye gittim. doktorum aral bey, çok sıcakkanlı yardımcı ve dost, ben memnunum.ilk tüp bebek denememizi yaptık ve 3 embriyo transferi yapıldı 1 nisan günü, umarım 42 yaşından sonra hayata bir nanik yapıp 1 nisan şakası bebeklerimi doğururum...
13 nisan sabahı tahlil yapılacak...

hem de nasıl heyecanlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…