- Konu Sahibi EU3
-
arkadaşlar merhaba,
benim dr. um ege ün. de prof. Serdar Özşener. ben özeline gidiyorum. ( 2-3 aydır moladayız) 2 kez aşılama yapıldı. ikiside olumsuz ama ben dr.dan kaynaklanan bir şey olduğunu düşünmüyorum. hem sekreteri hem de kendisi çok iyi iletişim kurabilen insanlar herşeyi rahatlıkla sorup sorduğunuz herşeyin yanıtını alabiliyorsunuz.benim aradığım şeylerin hepsi mevcut. gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
arkadaşlar merhaba,
benim dr. um ege ün. de prof. Serdar Özşener. ben özeline gidiyorum. ( 2-3 aydır moladayız) 2 kez aşılama yapıldı. ikiside olumsuz ama ben dr.dan kaynaklanan bir şey olduğunu düşünmüyorum. hem sekreteri hem de kendisi çok iyi iletişim kurabilen insanlar herşeyi rahatlıkla sorup sorduğunuz herşeyin yanıtını alabiliyorsunuz.benim aradığım şeylerin hepsi mevcut. gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
canım merhaba
umarım bebişinde bi problem olmaz da sağ salim dünyaya getirirsin. ben hiç üniversite bünyesinde muayene olmadım sadece muayenehanesine gittim. muayene ücreti olarak 120 ytl alıyor. istersen tel numarasını veya adresini verebilirim.
benimki (yani mikroenjeksiyon) de symrna art' da olacak. Ben de onu soracaktım. Hiç symrna art da tedavi gören var mı? Benim doktorum Central Hospital'dan ama anlaşması Syrna art'laymış.
kızlar izmirde nerde tedavi oluyorsunuz neresi daha iyi yardım edermisiniz ben doktor değiştirmeyi düşünüyorumda
evet arkadasim ben varim ben onun hastasiydim.bana laparoskopi yaptı hemde yok yere beni aylarca sadece çıkarı için yanlış tedaviye sürükledi.hemen irtibatini kes derimmerhaba arkadaşlar aranızda sait yücebilginin ameliyat ettiği biri varmı.çok mağdur durumdayım lütfen yardım edin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?