E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ben ege üniversitesi ne gidiyorum ilk muayenede dr.gördüm bide aşılamad diğer zamanlarda asistanları baktı.ne anladım özel drdan.ben ege hanıma gidiyorum.ama çok kalabalık ilgi fazla yok.sait yüce bilgin nerde bakıyor.işlemleri ege üni.yaptırıyor.ben emekli sandığına bağlıyım.
Merhaba arkadaşlar
İzmir ve tüp bebek deyince sayın doktorum Erol Tavmergen'nin isminin geçmemesine çok şaşırdım.Ben henüz sadece bir kez aşılama yaptırdım ama psikolojik olarak yetti.Çok yıprandım o dönem.Doktorumun herşeyinden çok memnunum,çok profesyonel olduğunu düşünüyorum.Ben özeline gidiyordum bu arada.Ama ofisindekilerle aramda nasıl anlatsam hep bir negatif enerji var.İletişim rahat kuramıyorsun bu da benim gibi hassas biri için çok önemli.Şimdi maddi olarak hazır olduğum dönemde direkt tüp bebek istiyorum.Doktorum ne diyecek onu bilmiyorum ama aşılama istemiyorummmm.Benim gibi düşünen var mı tüm yazdıklarım hakkında
Ben de önce erol tavmergene gittim özel muayeneye kendisni sadece 1 kez gördüm bana şifa bornova şifada rahim filmi çekmeliyim sana dedi ama filmi başkası çekti,tahlil sonuçlarımı hemşiresi değerlendirdi ben doktorumla görüşmek istiyorum deyince hemşiresi erol beyle görüşemezsiniz her zaman benimle görüşeceksiniz dedi bir randevu bile vermedi kanal filminde doktoru görmeme rağmen erol bey için özel 230 ytl ücret ödedik tabi gerisi hastane içinmiş toplam 320 ytl.israel hakkında da pek olumlu şeyler duymadım.Ama şu anda özel ege tüp bebekte tedavi görüyorum 4.tüp bebeği yaptırdım doktorum erdal aktan çok güleryüzlü ve çooookkkk pozitif bir insan güleryüzlü sorduğun her soruyu sabırla yanıtlyor kafanda hiçbir ? kalmıyor ilgili ,ben çok memnunum herkese tavsiye ediyorum çünkü bu işte doktorunu semek ve güvenmek çok önemli o güveni ve sevgiyi bana veriyor ....
canım arkadaşım şekerlik bana seninle konuşmak hep iyi gelmiştir birbirimizi iyi motive ettiğimizi düşünüyor ve doğru yolda olduğumuza inanıyorum bende seni çoooook seviyorum iyiki seninle burda karşılaşmışız ve inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla annelik duygularını tadarız.:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?