Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım adet olunca başlanıyo ya tedaviye ondan sordum sen ozaman hayırlısıyla benden 1 ay sonra başlıyacan :1hug:

HII hııı 3 aralık dolmadan başlamazlar anca 3 yılımız bityo neyse sen önden git bana anlatırsın dimi arkadaşım

Canım benimde eşim memur, ve sadece onunla ilgili tetkikler olduğunda sevk alıyordu.

Canım sağol bizde dört aralık gibi kısmetse gitcez ya bana sevk istemişler eşimde banada sevk gerekirmi diye sormamış neyse ararız artık ondan sormuştum:1hug:

iremcim biz ssk lız o yüzden eşimden birşey istenmedi sadece ben ilk gittigimde vizite kagıdı istendi ama bakmadılar bile şimdi eşimin emeklisi geldi ama daha baglanmadı ssk çıkışı yapılmıştı daha önceden birazda ondan kıpırdamıyorum buay
kız adet olmamışsın yoksa bebiş kendiligindenmi gelcek yoksa ayyy inşallah

Hatun kıısss sen ne diyon keşke...:) yok be nerde akşam yada yarın gelir sinir nerde bende o şans

canımcım kırmızıları görmeden umudunu kırma bakalım bekliyelim ve görelim kız sen hamiş çık valla çıkıp gelicem aydına valla seni tebrik etmeye

iremcım canım benım ... belli olmaz belkı de oluverır ..inşallahhhhh...... olmazsa da uzulme allahın ıznıyle tedavıye başlayınca her sey yolunda gıdecek ...bız de bugun dr a gıttık ultrasonda gorduk bebegımızı .. ufak tefek sorunlar yasıyoruz ama allah kotulerınden korusun.... canım benım gorüşmek üzere..

9 eylül de tedavi olan arkadaşlar 3 aşılama kalktı deniyor bana bilgi verebilirmisiniz

canımcım kırmızıları görmeden umudunu kırma bakalım bekliyelim ve görelim kız sen hamiş çık valla çıkıp gelicem aydına valla seni tebrik etmeye

Yok anacım ben okadar şanslı olaqmam olsamda inanmam hayatım boyunca herşeyi binbir uğraşla elde ettim ben neyyyyyse boşverin ya akşam baktım şıpır şıpır sabahta kıvranmaktan öldüm koparıp atasım gelyo valla bazen yaaaaaaaaaa

Canım benim sen ne yapyosun ay negüzel bebeği gördün demek maşaLlaH CANIM işallah elinede alırsın sorunlar olur canım ya üzme kendini atlatcan işallah nerdeeee bende o şans kıss denize gitsem deniz kurur herifide kuruttum zaten 16 milyon çıkan sperm oldumu 3-4 milyon ya ben şanssızım doğuştan yani kimsenin suçu yok bunda neyse 4 aralık kısmetse hastanedeyiz dediğin gibi işallah herşey yoluda gider

9 eylül de tedavi olan arkadaşlar 3 aşılama kalktı deniyor bana bilgi verebilirmisiniz

Canım meraba daha önce hani 3 aşılamadan sora tüp yapılyodu ya artık işte yeni yasa çıktı 2 denemeden sora gebelik olmazsa direk tüp bebeğe geçilyo hadi kolay gelsin multi arkadaşım orda bak onada sorabilirsin

Heyet raporun varsa kullandığın ilaçlara göre yaklaşık 1500 ytl - 2000 ytl arası tutuyor. raporun yoksa 4000 ytl tutuyor.

3. aşılama şöyle kalkmış sadece ssk karşılamıyor biz cepten yaptırmak zorundaymışız tüp bebeğe geçmek için

o yüzden hayellerim yıkıldı smyrnada 3. aşılamayı cepten yaptırcaz zaten ilaç hakkımız bitmişti buda oldu tam oldu

o yüzden hayellerim yıkıldı smyrnada 3. aşılamayı cepten yaptırcaz zaten ilaç hakkımız bitmişti buda oldu tam oldu

canım üzme kendini herşeyde bi hayır vardır belkide aşılamayla hamile kalırsın inşallah :Saruboceq:

sormadım zaten kendimi öyle bi hazırlamıştımkı istemediğim şeyleri duyunca kilitlendim kaldım hiçbişey soramadım zaten moralim bozuldu artık kurcalamıcam gidip smyrna da 3. aşılamayı yapcam çunkü kurcaladıkça stres yapıyorum buda beni kötü etkiliyo

sen ne yaptın hangi aşamadasın hadi güzel haberler ver bizede morallerimiz yerine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…