Evet canım aynen öyle banada hep ahmet bey denk geldi biz daha heyete girmedikMerhaba benim aşılamalarimi hep ebru hanim yapmisti gecen gün sis çekildim ahmet bey yapti muayenemi tüp bebekte kim varsa o ilgileniyormus
Aminn canim benim konunun öncesini okumadim sen hangi aşamadasınEvet canın insan geliyor gidiyor heyecandan herşeyi unutuyor doktorun yanında Allah’ım hepimizin yüzüne gülsün inşAllah
Ahmet beyin cok güzel bir enerjisi var hakkimizda hangi doktor hayirliysa o denk gelsin insallah valla 6 aydir ugrasiyoz tüp bebek icin tam diyorum bu sondur artik hop bisey cikiyor 1 at sonraya erteleniyor yarin gidicem ilac raporu icin heyetten gecicem bakalim insallah tekrar ertelenmezde bu ay olur biterEvet canım aynen öyle banada hep ahmet bey denk geldi biz daha heyete girmedik
Evet bendr pozitif enerji aldım inşallah bu kez olur canım bende 2 ay oldum başlayalı bnm dahiliye tamam eşim tahlil vaktini bekliyor inşallah karşılaşırızAhmet beyin cok güzel bir enerjisi var hakkimizda hangi doktor hayirliysa o denk gelsin insallah valla 6 aydir ugrasiyoz tüp bebek icin tam diyorum bu sondur artik hop bisey cikiyor 1 at sonraya erteleniyor yarin gidicem ilac raporu icin heyetten gecicem bakalim insallah tekrar ertelenmezde bu ay olur biter
İnşallah herşey istedigin gibi olur ❤Ahmet beyin cok güzel bir enerjisi var hakkimizda hangi doktor hayirliysa o denk gelsin insallah valla 6 aydir ugrasiyoz tüp bebek icin tam diyorum bu sondur artik hop bisey cikiyor 1 at sonraya erteleniyor yarin gidicem ilac raporu icin heyetten gecicem bakalim insallah tekrar ertelenmezde bu ay olur biter
Transfer icin ne ignesi veriyorlarkiCanım tüm iğne ve ilaçlara devammış.. devam ediyorum ben transferden sonra farklı iğneler oluyor. Sanırım 12 haftalık olana kadar böyle devam edeceğiz cumartesi sorcam ilk muayenemde
Aminn canim benim konunun öncesini okumadim sen hangi aşamadasın
Transferden sonra prolutex ve oksapar kullandım 10. Haftaya kadar benTransfer icin ne ignesi veriyorlarki
Peki transferden once ne kulandin hazirlik icinTransferden sonra prolutex ve oksapar kullandım 10. Haftaya kadar ben
Benimki taze transferdi normal yumurta büyütücü ilaçlar kullandım cnm bi de rahim kalınlaşması için estrofemPeki transferden once ne kulandin hazirlik icin
Benimki taze transferdi normal yumurta büyütücü ilaçlar kullandım cnm bi de rahim kalınlaşması için estrofem
Canım kişiden kişiye değişiyor benim çok şükür herşey yolunda gitti 10. Hafta gibi bıraktık iğneleri. Başta 12. Haftada bırakırız demişti doktor. Kimisi var doğuma kadar devam ediyor allah kolaylık versin herkesebbebek olunca hala iğneler devam ediyor mu kaç aya kadar. bunu bılmıyordum
Canım kişiden kişiye değişiyor benim çok şükür herşey yolunda gitti 10. Hafta gibi bıraktık iğneleri. Başta 12. Haftada bırakırız demişti doktor. Kimisi var doğuma kadar devam ediyor allah kolaylık versin herkese
Evet cnm her akşam 2 tane yapıyorduk eşimle adet başından 10. Haftaya kadae 2,5 ay boyunca her gün iğne gerçekten çok zordu ama alışıyorsun bi yerden sonra acısına da.. sonunda güzel olsun da herşey Dayanılıyo cnm inan gözünde büyütme başlamadıysan bilmiyorum ne durumdasın ama pozitif sonuç alıp bebeği görünce herşeyi unutuyor insançok şanslısın o zaman canım maşallah. peki hergun muydu yıne ıgneler . doğuma kadar ıgne ne buyuk fedakarlık ya
adetın ılk gunu ara dedı dr.um sımdılık tahlıllerımı oldum. bende iğnelerden korkuyorum yumurta toplama ve transfer cok ağrılı dıyolar. sızın ne sorununuz vardı canımEvet cnm her akşam 2 tane yapıyorduk eşimle adet başından 10. Haftaya kadae 2,5 ay boyunca her gün iğne gerçekten çok zordu ama alışıyorsun bi yerden sonra acısına da.. sonunda güzel olsun da herşey Dayanılıyo cnm inan gözünde büyütme başlamadıysan bilmiyorum ne durumdasın ama pozitif sonuç alıp bebeği görünce herşeyi unutuyor insan
Yok canım yumurta toplama anestezi ile oldu hiç bişry hissetmedim rahat bi olay, transfer de normal alttan muayeneden bir farkı yok ağrılı diyenlere neye göre demiş hiç bilemiyorum, bizim sebepsiz infertiliteydi 1,5 sene denedik olmayınca tüp bebeğe karar verdik ilkinde de tuttu çok şükür hayatımda verdiğim en doğru kararmışadetın ılk gunu ara dedı dr.um sımdılık tahlıllerımı oldum. bende iğnelerden korkuyorum yumurta toplama ve transfer cok ağrılı dıyolar. sızın ne sorununuz vardı canım
Allah tamamına erdirsin canım Sağlıkla kucağına al bebişini inşallahYok canım yumurta toplama anestezi ile oldu hiç bişry hissetmedim rahat bi olay, transfer de normal alttan muayeneden bir farkı yok ağrılı diyenlere neye göre demiş hiç bilemiyorum, bizim sebepsiz infertiliteydi 1,5 sene denedik olmayınca tüp bebeğe karar verdik ilkinde de tuttu çok şükür hayatımda verdiğim en doğru kararmış
Canım seninki kaçıncı gün embriyosuydu dondurulmuşmuyduEvet cnm her akşam 2 tane yapıyorduk eşimle adet başından 10. Haftaya kadae 2,5 ay boyunca her gün iğne gerçekten çok zordu ama alışıyorsun bi yerden sonra acısına da.. sonunda güzel olsun da herşey Dayanılıyo cnm inan gözünde büyütme başlamadıysan bilmiyorum ne durumdasın ama pozitif sonuç alıp bebeği görünce herşeyi unutuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?