Ben 5.denemem de irenbe de ümit hanım vesilesi ile hamile kaldım. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Öncesinde ilk 2 denemem tınaztepede oldu onlarda iyiydi ama beklentinin biraz altında kaldılar sonuç kimyasal gebelik oldu. Sonraki denemem Medicalpark'ta Ahmet beyle oldu en kötü tedavimdi hiç memnun kalmadım, vip görünümün altında devlet hastanesinde gibi muamele gördüm. Ama sonunda irenbe de kızıma kavuştum çok şükür. Hem doktorum hem personel harikaydı.
Hayırlı olsun. Ben de çikolata kistleri vardı o sebeple olmuyordu. İlk deneme 2, ikinci denemede 2 embriyo transfer edildi. İkincisinde kızım bana tutundu çok şükür. İsteyen herkese nasip olur inşallahNe güzelBende irenbede İsmail beye gidiyorum bi probleminiz varmıydı sebepsizmydi ? Birde Ümit hanımda kaç Embryo transferi oldunuz ?
Hayırlı olsun. Ben de çikolata kistleri vardı o sebeple olmuyordu. İlk deneme 2, ikinci denemede 2 embriyo transfer edildi. İkincisinde kızım bana tutundu çok şükür. İsteyen herkese nasip olur inşallahben personelden filan da çok memnun kaldım.
Slm canım bende tepecikte tedavi sürecindeyim hangi dr ilgileniyor seninleMerhaba bende tepecikte tup bebek yaptiricam bi kac soru sormak istiyorum doktorunuz ebru hnm mi? Ahmet beymi? Şu anda adet olmayi bekliyorum dogum kontrol hapina baslicakmisim bundan sonraki surecler nedir
Selam doktor ayrımı yok hastanede. O gün kim varsa o bakıyor. Benim ilk muayenemi Ahmet bey yaptı. Sonrasında ebru hanım denk geldi hep. Bir kez yumurta takibi sırasında bir kez de pozitif sonuçtan sonra Esra hanım denk gelmişti.
Yumurta toplamayı ebru hanım yaptı. Transfer Ahmet beyindi. Yanı o gün hangi doktor neredeyse omunla görüşüyorsunuz.
Ben Doğum kontrol aşamasını atladım yaş sorunu yüzünden. Bayramlar araya girince vakit daraldı. Bu yüzden o ayin süreçleri hakkında çok Bilgi sahibi degilim. Yalnız sanırım sis o zaman çekiliyormuş. Bana uygulanmadı.
İkinci ayınızda adetin ikinci günü muayeneye gidiyorsunuz. İlaçlarınız yazılıyor. Size önce de yazabilirler. Bana yazılan ilaçlar 2500 tuttu. Ama biz 1500 tl ilk kısmını kullandık. Gerisini almadım eczaneden.
İlk muayeneden 4 gün sonra kontrole gidiyorsun. Yumurta akını böylece başlıyor. Ardından gün aşırı, hatta arka arkaya bile çağırdıkları oluyor. Ben iğnelerin 6. Gününde yumurta buyurucu iğnelere ek çatlamayı önleyici iğne kullanmaya başladım. 12. Gün muayenemde çatlatma iğnesi verildi. Son iğnem o oldu. 36 saat sonra opu yapıldı. Benden 4 yumurta toplandı. 3 tanesi dollendi. 2 tanesi iyi kaliteydi 2. Gün transfer edildi. Sonrasında bekleme süreci başladı.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Başka sorunuz varsa seve seve cevaplarım
Maşallah Rabbim saglıkla kucagınıza almak nasip etsinn umut oluyorsunuz bize bende 4.deneme için tepecik de tedavi sürecindeyim şuan 2 ay oldu başlayalı bana hep ahmet bey denk geldi harika bir dr enerji süper yansıtıyordaSelam doktor ayrımı yok hastanede. O gün kim varsa o bakıyor. Benim ilk muayenemi Ahmet bey yaptı. Sonrasında ebru hanım denk geldi hep. Bir kez yumurta takibi sırasında bir kez de pozitif sonuçtan sonra Esra hanım denk gelmişti.
Yumurta toplamayı ebru hanım yaptı. Transfer Ahmet beyindi. Yanı o gün hangi doktor neredeyse omunla görüşüyorsunuz.
Ben Doğum kontrol aşamasını atladım yaş sorunu yüzünden. Bayramlar araya girince vakit daraldı. Bu yüzden o ayin süreçleri hakkında çok Bilgi sahibi degilim. Yalnız sanırım sis o zaman çekiliyormuş. Bana uygulanmadı.
İkinci ayınızda adetin ikinci günü muayeneye gidiyorsunuz. İlaçlarınız yazılıyor. Size önce de yazabilirler. Bana yazılan ilaçlar 2500 tuttu. Ama biz 1500 tl ilk kısmını kullandık. Gerisini almadım eczaneden.
İlk muayeneden 4 gün sonra kontrole gidiyorsun. Yumurta akını böylece başlıyor. Ardından gün aşırı, hatta arka arkaya bile çağırdıkları oluyor. Ben iğnelerin 6. Gününde yumurta buyurucu iğnelere ek çatlamayı önleyici iğne kullanmaya başladım. 12. Gün muayenemde çatlatma iğnesi verildi. Son iğnem o oldu. 36 saat sonra opu yapıldı. Benden 4 yumurta toplandı. 3 tanesi dollendi. 2 tanesi iyi kaliteydi 2. Gün transfer edildi. Sonrasında bekleme süreci başladı.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Başka sorunuz varsa seve seve cevaplarım
Merhaba benim aşılamalarimi hep ebru hanim yapmisti gecen gün sis çekildim ahmet bey yapti muayenemi tüp bebekte kim varsa o ilgileniyormusSlm canım bende tepecikte tedavi sürecindeyim hangi dr ilgileniyor seninle
Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum doktorum bana desolett die bir dogum kontrol hapi verdi kullaniyorum son 5 tane falan kaldi sanirim ilac bende alerji yapti bacaklarim kasinip kabarmaya basladi 2 haftadir böyle acile gittim cildiyeye gitmen gerek dedi 3 ekime sıra aldim mecbur bekliyorum acaba ilactanmidir hic boyle birsey basina gelen varmi?
Tüp bebek öncesinde kullanilmasi gerekiyormuş kist oluşumunu önlüyormuş rahmi kalinlastiriyormus birakamiyorumda mecbur kaşınmaya devamNeden vermişti o ilacı canım
Tüp bebek öncesinde kullanilmasi gerekiyormuş kist oluşumunu önlüyormuş rahmi kalinlastiriyormus birakamiyorumda mecbur kaşınmaya devam
Canim carsamba gunu ilac raporu icin gidicem persembe gunu dogum kontrol hapini birakiyorum sanirim 2.3 gune adet olurum adetin 2.gunude ilaclarla birlikte geliceksin dediler inan hic bilmiyorum bende cok heyecanli ve merakliyimAnladım canım ne zaman olacak transferin
Canim carsamba gunu ilac raporu icin gidicem persembe gunu dogum kontrol hapini birakiyorum sanirim 2.3 gune adet olurum adetin 2.gunude ilaclarla birlikte geliceksin dediler inan hic bilmiyorum bende cok heyecanli ve merakliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?